Etliye sütlüye karismayin. Karistirmayin da. Onun dedigini ona demeyin. Gorduklerinizi eslerine soylemek zorunda da degilsiniz. Gorus bildirmeyin. Hı hı deyip gecistirin. Madem yegenleriniz icin katlaniyorsunuz fazla ilgilenmeyin aile iliskileri ile. Ne yaparlarsa yapsinlar. Merhaba.. Merhaba.. O kadar. Yazdilarinizdan anladigim kadariyla biraz mudahale etme konusunda kendinizi tutamiyormussunuz gibi geldi. Mesafeyi koruyarak gorusebilirsiniz. Dedikodu yapana ben sevmem boyle seyler konusmayalim da diyebilirsiniz.Kızlar hemen konuya gireyim. benim 2 abim var. Babamın evini satmak istediler sattık malesef. ihtiyaçları varmış. ev satılıktan sonra afedersin öküz öldü ortaklık bitti. aramaz sormazlar. ama eşlerine hürmet beklerler. benim kocamla araba alışveriş mevzuları olmuş telefonlara bile bakmamislar. gel görki kocam bahsetme onlara dedi sustum. Ayrıca bu ikisi çok iç içeler birine bişey desem ötekine söyler. eşleri eltiler çekemez birbirini bana dedikodu yaparlar en ufak bir yorum yapsam kocalarina derler onlarda bana hesap sorar. Anlayacağınız deli bir sarmalin içindeyim. arayı açsam bir türlü yeğenlerimi göremem devam etsem durum böyle.
birde geçen aylarda bunların ofisinden iki kız çıkarken görmüştüm yüzlerini sakladilar. söyleyince inkâr ettiler. bunu da söylemedim eşlerine tabi catlayacağim hepsi birşey diyor ama hiçbirinin duymamasi lâzım hemen gözler bana çevriliyor. nasıl çıkacağım bu düğümden bilemedim. birtanesinin karısı da çok dedikoducu durmadan çağırıyor gidip bahçelerinde minik yeğenimi göremiyorum hep bahane bulmak zorunda kalıyorum mesela.
şimdi ben bu abilerimi ve eşlerini aramalımıyım? nasıl duruş olmalı ? tavsiyelerine ihtiyacım var kızlar. eksik olmayın.
Anliyorum ama size kotu davraniyorlarsa daha ne kadar kendinizden vereceksiniz ki? Bilemiyorum yani benim umurumda olmaz. Onlar beni kardesten saymamis cok da fifi onlara da cocuklarina da madem der gecerim.sadece o değil aslında. ben iyilikten geçimden yanayım. annemiz de rahmetli. bir biz kaldık diye.
Sen geçimden yanasın ama karşı taraf değil ne olcak şimdisadece o değil aslında. ben iyilikten geçimden yanayım. annemiz de rahmetli. bir biz kaldık diye.
bir tanesi bana kardeşimi okadar kötülüyorki. ben de bahaneyle lafı çevirmekten yoruldum artık. telefonunda kızlarla resmini görmüş bana anlattı mesela. ama kardeşine söyleme dedi. böyle pis bir durum. Herşey içimde patlayacagim yani.Etliye sütlüye karismayin. Karistirmayin da. Onun dedigini ona demeyin. Gorduklerinizi eslerine soylemek zorunda da degilsiniz. Gorus bildirmeyin. Hı hı deyip gecistirin. Madem yegenleriniz icin katlaniyorsunuz fazla ilgilenmeyin aile iliskileri ile. Ne yaparlarsa yapsinlar. Merhaba.. Merhaba.. O kadar. Yazdilarinizdan anladigim kadariyla biraz mudahale etme konusunda kendinizi tutamiyormussunuz gibi geldi. Mesafeyi koruyarak gorusebilirsiniz. Dedikodu yapana ben sevmem boyle seyler konusmayalim da diyebilirsiniz.
Bu noktadayim evet. size danıştım işte.Sen geçimden yanasın ama karşı taraf değil ne olcak şimdi
Görüşme. Çok mu önemli elin doğurduğu çocuk. Kesin ilişkiyi gitsin.
Sadece bir kez susturusaniz bi daha yapmayacaktir. Diyeceksin ki kotuledigin kisi benim kardesim! Duymak istemiyorum artik boyle seyler diyeceksiniz. Ne tahammul edebiliyorsunuz ne de idare edebiliyorsunuzbir tanesi bana kardeşimi okadar kötülüyorki. ben de bahaneyle lafı çevirmekten yoruldum artık. telefonunda kızlarla resmini görmüş bana anlattı mesela. ama kardeşine söyleme dedi. böyle pis bir durum. Herşey içimde patlayacagim yani.
inan bazen düşünmüyor değilim. düğümü çözmekle uğraşacağima koparayim diyorum.Görüşme. Çok mu önemli elin doğurduğu çocuk. Kesin ilişkiyi gitsin.
İnanın yoruldum. haklısınız yani. Bu yüzden size danışmak istedim artık. birde ben ms hastasıyım.Sadece bir kez susturusaniz bi daha yapmayacaktir. Diyeceksin ki kotuledigin kisi benim kardesim! Duymak istemiyorum artik boyle seyler diyeceksiniz. Ne tahammul edebiliyorsunuz ne de idare edebiliyorsunuz
yeğenim diye titturmuyorum. aile dağılması hoşuma gitmiyor kabul edemiyorum bu soğukluğu. eskiden böyle değillerdi. ne zamanki birlikte iş yapmaya başladılar herkese soğuk iki kardeş sır kupleri oldular.Aynen yaa ben yorumları okudukca bende mi bi anormallik var diyorum...sevmedigim insanlarin cocuklarina da cok bagli olamam galiba...yengelerini birak abinler de soguksa sana neden yegenim de yegenim diye tutturuyosun ki...
Yani ille de yiğenim diye tutturmanın alemi ne. Bizim de gelin deli; yıllardır görmem yiğenlerimi. Çok mu önemli sanki. Neticede elin çocuğu. Abiden Hayır gelmemiş de evi sattırmış yiğeni şöyle dursunAynen yaa ben yorumları okudukca bende mi bi anormallik var diyorum...sevmedigim insanlarin cocuklarina da cok bagli olamam galiba...yengelerini birak abinler de soguksa sana neden yegenim de yegenim diye tutturuyosun ki...
yeğen konusunda çok duruldu. yanlış anlattım galiba. o da var ama sorunum abilerim aslında. kopma noktasına geldik kendileriyle.Yani ille de yiğenim diye tutturmanın alemi ne. Bizim de gelin deli; yıllardır görmem yiğenlerimi. Çok mu önemli sanki. Neticede elin çocuğu. Abiden Hayır gelmemiş de evi sattırmış yiğeni şöyle dursun
+1Seni önemsemeyeni sen niye önemsiyosun pardon ? Abin kardeşin bile olsa mesafe koymuşlar bi kere araya ayrıca o yeğenler büyüyünce annelerinin dolduruşuyla sizin gösterdiginiz özeni size göstercekler mi ?
Arama sorma kendi hayatına bak anne babana bak .
Kopmamış olmanız zaten tuhaf değil mi.aranızda bağ kalmış olsa bütün bunlara fırsat verirlermiydi sizce. Kendinizi kandırmayın ve de kullandırmayın. Siz kardeşlikten çoktan çıkmışsınız ama son çırpınışlarınızı kimse umursamıyoryeğen konusunda çok duruldu. yanlış anlattım galiba. o da var ama sorunum abilerim aslında. kopma noktasına geldik kendileriyle.
Soyle bi koca bulamadim ya yanarım ona yanarım valla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?