Abilerim ve eşleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım onlar annelerini dinler benle gelnezler. Anneleri tavır alacaktır bana görüşmezsem. az görüşmeye başladım artık karar verdim.

Aynen öyle canım. onlar iyi olur ben dışarda kalırım. Dünyanın kanunu böyle. yengeler ile arayı açayım biraz.

Bu kızlarla yakaladım onları benden sakladilar yüzlerini. Evli adamlar sonuçta. eşlerine söylemeyi hiç düşünmedim tabiki.

bence mesafe koyun resmı olun cunku sızın de abı ve gelınlerden kalır yanınız yok gıbı... mesafe ıkı tarafa da ıyı gelır

kendi hayatınıza bakın size zarar veren kimse uzak durun ,
yeğenin başında anası babası var ,sonuçta abinizin çocuğu ,
kendi çocuğunuza ,ailenize odaklanın ,zamanını poizitife kanalize edin ,adamlar sizi sallamıyor kullanıyor ,eşleri keza öyle ,
siz uzak durun ki hayatınız güzelleşsin

İnsanın yegenini görmek istemesinden daha tabi ne olabilir ki sanki komşunun çocuklarindan bahsetmiş gibi neden algılandiKardeş ve yegen yabancı terim değil,yabancı hic değil....
Konu sahibi elinizden birsey gelmez onlari bu sekilde kabul edeceksiniz,yengelerin yaninda kardeslerinize olan kırgınliklarinizdan,beklentilerinizden bahsetmeyeceksiniz mesafeli olacaksiniz yoksa sizin de düşündüğünüz gibi başınız cok ağrır.

Inanin bana yegenlerinizde ebeveynlerine benzerler. Evde hakkinizda konusuyorlar diyelim. Yegenlerde size takintili olur. Bu boyledir. Ilerde dedigimi cok iyi anlarsiniz.

Halalar fazla sevilmez zaten (anne faktörü)

Yerinizde olsam, ne olursa olsun böyle insanların arasında olmazdım..

Siz aralarına girmeyin iyi niyetle dahi olsa.
Yeğenlerinizi mi göreceksiniz,uğrayın görün,3 maymunu oynayın diğer konularda,duymayın,görmeyin,bilmeyin,aksi halde yıpranan siz olursunuz.
Abilerinizinde üzerine düşmeyin. Onlar sizin gibi düşünmüyorlar demekki.

Yediğim kazıklara ithafen söylüyorum karışma.can ciğer oldugum yengemin kocası yani dayım baldiziyla birlikte bunu söyledim.ortaya döktüm anam karı beni haksız çıkardı , kuzenimin kayınpederi aldattı karısını ,kadını uyardık 58 yaşında adamda gözü var olduk .. yengelerinizde öyle size bayılan tipler değil belliki boş verin herkes kendi b.kunda bogulsun.. gerçekten bazı insanlar başlarına gelen şeyleri hak ediyor siz uyarsaniz da birşey değişmeyecek

Bu kötülemek mi dertleşmek mi oluyor? Kadın aldatıldığını düşünüyor belki senin müdahale edebileceğini sanıyor. Çünkü kp ve kvsi yok.
Konu sahibi sizi samimi bulmadım dikkat ettim görüşmeyi kes diyen bütün arkadaşların yorumlarını beğenmişsiniz. Geçimden yana olduğunuzu sanmıyorum.

Abilerimden ne hayir gordumde elin kizlarindan goruyum. Topluca cazgir biseye benziyorlar. Adim gibi eminim seni parcalamak istiycek bu gelinler.
Beni bilen bilir benim aldatmalar zayif noktamdir ve hep " gizleme soyle" derim.
Ama bu durumda hic ugrasma.
Ilerisinde ne olucak?
Yengenler bosanmayi goze alabilirmi?
Eger bosanmazlarsa o yigenlerini cok zor gunler bekliyor belirteyim. Evdeki her kavga gurultu ( taslar yerinden oynadi bi kere, guven eksi sifira iner) o cocuklarin gelisimini etkileyecek.
Ve aslinda yengenlerden yana bakarsakta, kkda tamda ogrendgim sey. Bazen bi kadin en guzeli bilmemeli aldatildigni.. cunku el mahkum. Belkide yengengiller pasif birisidir ve yine asaga oturucaktir " sen beni aldattin" hesabi sorduktan sonra eslerine. Sonra nolucak? Abilerin at kosturucak, cunku esleri biliyor mevzuyu ve aldatildigini, gizlemeye gerek kalmadi.

Canım bu gelin fena. beni de kardeşime kırdirdi vakti zamanında. hiç dostu ahbabi kalmadı. kendi kardeşi bile görüsmüyor . konuya girsem cikamam yani beter bencil biri. babamizi da kötüler durur. herkes kötüdür bir o iyidir. benim sabrima hayran arkadaşlarım. kardeşim için.

ayrıca dikkat edersen ben herkesin yorumunu beğenirim. zahmet edip yazdıkları için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…