Canım onlar annelerini dinler benle gelnezler. Anneleri tavır alacaktır bana görüşmezsem. az görüşmeye başladım artık karar verdim.Abileriniz ve eşleri ile muhatap olmak istemiyorsanız, ki olmamanız daha yerinde bir karar, yeğenlerinizi alıp parkta, sinemada vs vakit geçirip tekrar evlerine bırakabilirsiniz. Hem diğerleriyle görüşmemiş olursunuz hem de yeğenlerinizle vakit geçirebilmiş olursunuz.
Aynen öyle canım. onlar iyi olur ben dışarda kalırım. Dünyanın kanunu böyle. yengeler ile arayı açayım biraz.Canim abinlerin tiyneti belliymis. Maalesef insanlar buyudukce degisiyor cogu zaman daha iyi olmuyorlar. Gecmis gecmiste kaldi. Ararlarsa gorus, gorusunce saygi cercevesinde iletisim kur. Gorduklerine, duyduklarina gozunu kulagini kapat. Kimsenin etlisine sutusune karisma. Yengenlere de bir sey soyleme. Onlar kocislerini affederler seni de gunah kecisi yaparlar.
anlamadım?Sizde az gorunmuyorsunuz .nabza gore serbet ararlarsa ararsiniz gorusursunuz.
Bu kızlarla yakaladım onları benden sakladilar yüzlerini. Evli adamlar sonuçta. eşlerine söylemeyi hiç düşünmedim tabiki.Çok karışık yazmışsın evden çıkan kızlar kim yüzlerini kimden sakladılar. Abilerinin eşlerine ne söylömeyi düşünüyorsun? Sırf yeğenlerimi görmek için bu insanlarla asla muhattap olmazdım.
yanlış bişey yazmışım heralde. konu yeğenler değil aslında. abiler ve yengelerYeğenlerini görmek zorunluluğun mu var?
ipleri koparmak zor aileyle. annemiz de yok. böyle danışıyorum işte yinede.Ben konuyu anlamadim. Dedikoducu sizi aramayan sormayan insanlar. Ee? Bela mi ariyorsunuz? Kardes de olsa sana kardeslik etmeyen adami napacaksin?
Üstte alıntıladığım yazınızdan dolayı böyle düşünüyoruzarayı açsam bir türlü yeğenlerimi göremem devam etsem durum böyl
Bu kızlarla yakaladım onları benden sakladilar yüzlerini. Evli adamlar sonuçta. eşlerine söylemeyi hiç düşünmedim tabiki.
Inanin bana yegenlerinizde ebeveynlerine benzerler. Evde hakkinizda konusuyorlar diyelim. Yegenlerde size takintili olur. Bu boyledir. Ilerde dedigimi cok iyi anlarsiniz.Kızlar hemen konuya gireyim. benim 2 abim var. Babamın evini satmak istediler sattık malesef. ihtiyaçları varmış. ev satılıktan sonra afedersin öküz öldü ortaklık bitti. aramaz sormazlar. ama eşlerine hürmet beklerler. benim kocamla araba alışveriş mevzuları olmuş telefonlara bile bakmamislar. gel görki kocam bahsetme onlara dedi sustum. Ayrıca bu ikisi çok iç içeler birine bişey desem ötekine söyler. eşleri eltiler çekemez birbirini bana dedikodu yaparlar en ufak bir yorum yapsam kocalarina derler onlarda bana hesap sorar. Anlayacağınız deli bir sarmalin içindeyim. arayı açsam bir türlü yeğenlerimi göremem devam etsem durum böyle.
birde geçen aylarda bunların ofisinden iki kız çıkarken görmüştüm yüzlerini sakladilar. söyleyince inkâr ettiler. bunu da söylemedim eşlerine tabi catlayacağim hepsi birşey diyor ama hiçbirinin duymamasi lâzım hemen gözler bana çevriliyor. nasıl çıkacağım bu düğümden bilemedim. birtanesinin karısı da çok dedikoducu durmadan çağırıyor gidip bahçelerinde minik yeğenimi göremiyorum hep bahane bulmak zorunda kalıyorum mesela.
şimdi ben bu abilerimi ve eşlerini aramalımıyım? nasıl duruş olmalı ? tavsiyelerine ihtiyacım var kızlar. eksik olmayın.
Siz aralarına girmeyin iyi niyetle dahi olsa.Hayatım zaten anliyorlar. bende yok öyle değildir vs diyorum. ne yapayım. huzurlari bozulmasın. bosqnamazlar da. gelinler calismiyor. aileleri de yok. bari arayı yapayım diyorum ama kardeşlerim beni aramiyor bile. yiprandim.
Kızlar hemen konuya gireyim. benim 2 abim var. Babamın evini satmak istediler sattık malesef. ihtiyaçları varmış. ev satılıktan sonra afedersin öküz öldü ortaklık bitti. aramaz sormazlar. ama eşlerine hürmet beklerler. benim kocamla araba alışveriş mevzuları olmuş telefonlara bile bakmamislar. gel görki kocam bahsetme onlara dedi sustum. Ayrıca bu ikisi çok iç içeler birine bişey desem ötekine söyler. eşleri eltiler çekemez birbirini bana dedikodu yaparlar en ufak bir yorum yapsam kocalarina derler onlarda bana hesap sorar. Anlayacağınız deli bir sarmalin içindeyim. arayı açsam bir türlü yeğenlerimi göremem devam etsem durum böyle.
birde geçen aylarda bunların ofisinden iki kız çıkarken görmüştüm yüzlerini sakladilar. söyleyince inkâr ettiler. bunu da söylemedim eşlerine tabi catlayacağim hepsi birşey diyor ama hiçbirinin duymamasi lâzım hemen gözler bana çevriliyor. nasıl çıkacağım bu düğümden bilemedim. birtanesinin karısı da çok dedikoducu durmadan çağırıyor gidip bahçelerinde minik yeğenimi göremiyorum hep bahane bulmak zorunda kalıyorum mesela.
şimdi ben bu abilerimi ve eşlerini aramalımıyım? nasıl duruş olmalı ? tavsiyelerine ihtiyacım var kızlar. eksik olmayın.
Bu kötülemek mi dertleşmek mi oluyor? Kadın aldatıldığını düşünüyor belki senin müdahale edebileceğini sanıyor. Çünkü kp ve kvsi yok.bir tanesi bana kardeşimi okadar kötülüyorki. ben de bahaneyle lafı çevirmekten yoruldum artık. telefonunda kızlarla resmini görmüş bana anlattı mesela. ama kardeşine söyleme dedi. böyle pis bir durum. Herşey içimde patlayacagim yani.
Canım bu gelin fena. beni de kardeşime kırdirdi vakti zamanında. hiç dostu ahbabi kalmadı. kendi kardeşi bile görüsmüyor . konuya girsem cikamam yani beter bencil biri. babamizi da kötüler durur. herkes kötüdür bir o iyidir. benim sabrima hayran arkadaşlarım. kardeşim için.Bu kötülemek mi dertleşmek mi oluyor? Kadın aldatıldığını düşünüyor belki senin müdahale edebileceğini sanıyor. Çünkü kp ve kvsi yok.
Konu sahibi sizi samimi bulmadım dikkat ettim görüşmeyi kes diyen bütün arkadaşların yorumlarını beğenmişsiniz. Geçimden yana olduğunuzu sanmıyorum.
ayrıca dikkat edersen ben herkesin yorumunu beğenirim. zahmet edip yazdıkları için.Bu kötülemek mi dertleşmek mi oluyor? Kadın aldatıldığını düşünüyor belki senin müdahale edebileceğini sanıyor. Çünkü kp ve kvsi yok.
Konu sahibi sizi samimi bulmadım dikkat ettim görüşmeyi kes diyen bütün arkadaşların yorumlarını beğenmişsiniz. Geçimden yana olduğunuzu sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?