Abim aşkım oldu

damlasuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
9
0
86
Aydın
2 sene aynı yerde ıkı yabancı olarak çalıştık.bırbırımızın varlıgının farkında bıle degıldık.takı onun bana gizli gizli bakışlarını farkedene dek.uzaktan bana ve etraftakı kımseye farkettırmeden bakışlarını.bana bile.bakışlarını farkettıkten sonra arastırmaya basladım onu.kımse yanında bır bayan gormemıs sevgıyı bılmez dedıler bana onun ıcın serttır.bürünmüş olduğu o kalıbın içinde bırakın sevgi aramayı onu çözmek bile çok zordu.ona güvenmekte.bulundugumuz ortamda kımseye güven olmazdı çünkü.içindeki çocuğu çok zor buldum ben aşkımın.abimdi.abi dedim hep ben ona.öyle gördüm çözene kadar onu.abi dedikçe gözlerinden ateş çıkacak kadar sinirlendiğinin sonradan farkına vardım.dertleştim onunla.hep ben anlattım o dinledi abi gibi.ağladım güldüm yanında.bazen avazım cıktıgı kadar bagırdım.sarhoş oldum onunla.şevkati ilgisi bir abi gibiydi.ben öyle gördüm çünkü o an hayatıma kımseyı almaya tövbeli ve erkeklerdende bir okadar nefret etmekteydim.onun ılgısınıde sevgısınıde bu yüzden göremedim.aramızda sadece 2 yaş olmasına rağmen onunla benı aynı yerde hıc dusunmedım.sonrada anlamaya basladım ılgısının bır abı ılgısı olmadıgını.hep heyecanlı ne yapacagını bılmeyen ve agzımdan cıkan her kelımeye o anda hıc terettut etmeden arastırmadan ınanabılecek kadar cok sevmişti benı.bende hıcbırsey yokken o benı coktan vazgecılmezı olarak kabul etmıstı.benı hergece o eve bırakmaya baslamıstı artık.o gun daha farklıydı ellerı sureklı tıtrıyo ne söylüycenı bılmıyordu.kelımeler sankı yerlerını unutmus önce cıkacak olan en son cıkıyodu.tek dogru duzgun ve bırden agzından cıkan cumle BENIMLE EVLENIRMISIN? di.ne yapcamı ne soyleyecegımı bılemeden devam ettık yola hıc konusmadık.kendısı bıle farkında degıldı bu kelımeyı nasıl soyledıgının.ayrılırken anlımdan öpmesi sankı benı kendıne asık etmeye yetmıstı o gece.ama kımsenın duymaması gerekıyodu.onun ıcınde benım ona abı demeye devam etmem gerekıyodu.nısanlanana kadar işyerinde abim dısarda aşkım oldu.herşey okadar güzeldiki bu büyünün bozulması hep korkuttu benı.bulundugumuz yerde hıcbırseyın gızlı kalmayacagını bılmek dahada cok korkutuyordu benı. ama bız saklamayı basardık.kımse duymadı,kımse gormedi.nişan davetiyemizi dagıtırken herkesın suratında aynı ıfade vardı.bız o ıfadelerı el ele gülerek cevapladık.herkes devam etmez dedi bizim garajda olan bırlıktelıklerın hıcbırı surmemıstı sımdıye kadar cunku.buda korkutuyordu insanı.ama biz başardık.nişanlandık ve evlendik.şimdi harika bir evliliğim var.eşimin içindeki çocuğuçıkarmak için çok uğraştım ama değdi.kimsenin bilmediği kimsenin görmediği o cocuk şimdi sadece bana ait ve sadece ben biliyorum.onu ben yaşıyorum.herkes eşimin değiştiğinin farkında şimdi garajda.aynı işyerinde olduğumuz için sanırım birbirimizin kıymetini daha çok anlıyoruz.okadar güvendeyim ki onun yanında.
biliyorum aşkım akşam bu yazıyı okuduğunda gözlerini kısıp yine kulağıma güzel şeyler fısıldıycaksın.o anı sabırsızlıkla bekliyorum :utangac: SENİ İLK GÜNKİNDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM HERBİŞEYİM :asigim::asigim:

çok güzel bir hikaye canım rüya gibi valla duygulandım okurken.mutluluğunuz daim olsun eşinle ve çocuğunla sağlıklı huzurlu ömürler...allah sizi birbirinize bağışlasın..

tesekkur ederım canım Allah senınde gonlune gore bırını versın ınsallah çocugum yok henuz tedavı goruyorum suan ıcın olmayacak dıyolar ama bızım sevgımız bırbırımıze yetıyo Allah buyuk onuda verırse hersey dahada guzel olacak emınım.guzel dıleklerın ıcın saol bın katı mutlu olman dılegıyle

maşallah dıyorum,ömür boyu devam eder ınsallah...
sevmeyı bılen bır cıft...
ortalıkta senı sevıyorum lafını cıtır cerez gıbı soyleyenlere ınat, kuru laflarla sevıyorum gıbı gosterenlere inat bir hikaye...
sizleri görünce umut oluyor...
bırsey soracagım canım , nasıl dua etmıstın onunla karsılana kadar?

saol canım :utangac: tek duam benı seven bır ınsan olmasıydı benı anlayan benım sevmem onemlı degıldı benı sevsın ve benı anlasın yeter dıye dua edıyordum.Allahım duydu sesımı şimdi hergün ona şükrediyorum.umarım sende şükür edecek kadar sevılırsın yerimseniben

saol canım :utangac: tek duam benı seven bır ınsan olmasıydı benı anlayan benım sevmem onemlı degıldı benı sevsın ve benı anlasın yeter dıye dua edıyordum.Allahım duydu sesımı şimdi hergün ona şükrediyorum.umarım sende şükür edecek kadar sevılırsın yerimseniben
canım ben hep hayırlısı olsun dıe dua edıyorum da , merak ettım acaba ozel bı dua ettın mı dıe ? hayırlısı kısı tarafından sevılırız ınsalah canım, cumlemızi, KK daki tüm arkadaşlarım ıcın dılıyorum

mutluluğun daim olsun canım allah bir yastıkta kocatsın inşallah.:nazar::1hug:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ayy valla çok duygulu ve bir o kadarda çok hoş bir aşk hikayesi benim sevgimde dillere düşecek kadar temiz sade bir sevgi anlıyorum canım senin bahsettiğin güvenliği sevgiyi rabbim ömür boyu sürdürmeyi nasip etsin ve inşallahta hayırlısıyla evladını kucagına alırsın mutluluklar balımm. :nazar:

Sanki askimla benim hikayemdi. O kimsenin bilmedigi, görmedigi cocugu farketmenin duygusu olanüstü birsey ayni seyleri bende yasadim, halada yasiyorum.
Sevgi denilen o büyük ve kutsal duyguya herkesin erisebilmesi dilegiyle..

Mutlulugun devam etsin canim, umarim sizin gibi bizimde sonumuz evlilikle noktalanir.

Herşey çok güzel olacak kelimesini kendimize amaç görüp devam ettik biz bu yolda elbetteki yokuşlar çıktık çoğu zaman pes etmek üzereyken ben ondan o benden bekledi bitsin kelimesini ama ikimizde hep korktuk bu kelimeden acı çekeceğimizi bildiğimiz için kaçtık hep.bazen bırbırımızı yanlız bıraktık bazende yüzümüzü görmek istemediğimiz anlarda inadına yanyana olduk.onun ailesi en başta.her erkek annesi gibi oda oğlunu benimle paylaşmak istemedi.ama Allahıma çok şükür ki o önce karım deyip herkesi susturdu
tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah sizlere benim yaşadığım mutlulukların kat kat büyüğünü nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Herşey çok güzel olacak kelimesini kendimize amaç görüp devam ettik biz bu yolda elbetteki yokuşlar çıktık çoğu zaman pes etmek üzereyken ben ondan o benden bekledi bitsin kelimesini ama ikimizde hep korktuk bu kelimeden acı çekeceğimizi bildiğimiz için kaçtık hep.bazen bırbırımızı yanlız bıraktık bazende yüzümüzü görmek istemediğimiz anlarda inadına yanyana olduk.onun ailesi en başta.her erkek annesi gibi oda oğlunu benimle paylaşmak istemedi.ama Allahıma çok şükür ki o önce karım deyip herkesi susturdu
tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah sizlere benim yaşadığım mutlulukların kat kat büyüğünü nasip etsin:nazar::nazar::nazar:

Diyorum ya sanki benim hikayemi yaziyorsun.
Hikayenin hepsi benzemiyor ama kirmiziya aldigim kisimlar birebir ayni.
Umarim bizimde sonumuz sizinki gibi olur arkadasim. Kopamiyoruz, cok seviyoruz, bekliyoruz büyük bir inancla.

Rabbim mutlulugunu daim etsin.

ne guzel yazmıssın walahı sasırtıcı roman gbı olmus hem de guzel bır ask hıkayesı..

Back
X