Abim boşanıyor😞

SevdaSG

Zaman kısa Yol uzun🍃🍂
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
43
36
3
29
İyi akşamlar herkese abim 3 senedir evli 1 oğlu var eşi boşanmak istiyor ailesinin evine gitti ve abime gel oğlunu al yoksa sokağa bırakacam dedi. şimdide boşanma davası açmış abimden para alabilmek için çocuğu alacakmış çocuk 2 aydır annemde gelip almıyor. Sizde bu durumu yaşayan var mı mahkeme sonucu ne olur acaba. Lütfen bilgisi olan yazsın. 0

yasi 7nin altindaysa ve anne yuz kizartici bir suc islemediyse cocuk annede kalir

3 yaşında hayır yüz kızartıcı suçu yok ama çocuğu nafaka almak için istiyor.
Allah aşkına sizde bir kadınsınız alacak tabi nafaka abin milyoner mı aldığı nafaka ancak çocuğun giysi yeme içmesini zor karşılar. Bırakın bu nafaka almak için laflarını hangi kadın durduk yere yuva yıkar ya da cocugunu istemez abin neler yaptı ki gelip alamıyor çocuğu. Sonuca bak yavrusunu istiyor .o bir anne sizler bu kadar müdahil olmayın belki durumu toplarlar arada bir cocuk var abinizi de doldurmayın nafaka için diye diye ortak cocuk var sonuçta hep görüşecekler..

Annelik duygusa varsa gel çocuğunu götür yoksa sokağa bırakacağım demezdi!

Bir çocuk bakımı alacağı nafakadan kat ve kat daha fazladır.. Annesi bunu biliyordur çocuğunu istemesi nafakadan kaynaklandığını sanmiyorum(umarım)
Bilen bir anne babaya gel çocuğunu al demez

Reactions: H M
Bilen bir anne babaya gel çocuğunu al demez
Bir anne ölse bile çocuğunu bırakmaz, burda bu yazıları yazdığınıza göre baya karışıyorsunuz sizene hanımefendi siz görümce olarak bi çekilin kenara karıkoca halletsin belki barışacaklar haddinizi bilin karıkoca arasına girmeyin günah ,kadına ne yaptınız ki ailesinin yanına gitti.

Annelik duygusa varsa gel çocuğunu götür yoksa sokağa bırakacağım demezdi!

Ben de bi annenin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Konuşmanın bütününe hakim değilseniz sadece bi cümleyi paylaşıp anneyi suçlamak yanlış. Nafaka çok matah birşey değil arkadaşların söylediklerine katılıyorum çocuğun giderlerine yetmez bile. İnsan çok sinirlendiği zaman birşeyler diyor ama bu çocuğunu bırakacağı anlamına gelmez. Yani demem o ki anlık bi
Sinirle söylenmiş. Hoş mu değil tabiki. Abiniz ve yiğeniniz için üzülmenizi anlıyorum ama belki de aşacaklar bu durumu. O yüzden fevri davranıp cephe alayım demeyin şimdiden. Sonra yüzyüze bakmak zorunda kaldığınızda hoş olmaz.

Ne diyeyim inşallah söylediğiniz gibi olur barışırlarda çocuğa yazık etmezler

Sorun nafaka değil dediğiniz gibi hakkı zaten ama Sinirle böyle bişey söyleyen sinirlenince başka şeyde yapar

Bir görümce olarak diyorumki karışma ben yengemle kavga ettim iki kızın birisini alıp birini abine bırakacağım dedi yapma dedim alıyorsan ikisini bırakıyorsan ikisini bırak ayırma çocukları küçükler daha soğurlar anıları bir olmaz diye ama ne oldu abim yengem barışıp ite kaka götürüyorlar 17 yıldır küsüsüz yeğenlerim evimi bilmez yengem ve abimde yok

yenge hanım neden boşanma kararı aldı peki ? neler yaşadıklarını anlatmadan sadece bu konudan girmişsiniz. belki abiniz çok kötü davranıyor, belki şiddet uyguluyor, belki aldatıyor ?

bence önce konuyu detayıyla anlatın. öyle çocuğu sokağa bırakmak falan sandığınız gibi bir cümleyle olacak kolay işler değil.

Bende küsüp gittiğimde oğlumu bırakmıştım ama günlerde kazağını koklayarak ağladım özledim. Degerimi anlaşın bir cocugun annesiz nasıl olduğunu görsün istedim sonucunda herşey düzeldi oğluma dayanamıyorum haklısın kadınsız bir ev hiç dedi evimi de ayırdı çalışmayada başladı birde o kadini dinlemek lazım anneliğini sorgulamak sizin hakkınız değil yani !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…