abim cezaevinde

lulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
556
29
68
35
kizlar kac gundur çok uzgunum, abim cezaevinde calistigi isyerinden eve gitmek icin cikmis o esneda bi madde kullanicisi 1 lira istemis.vermeyince kufretmis abim vurup,itmis cocuk dusup kafayi tasa vuruyo ve yogun bakimda. abimle gorusemedim patronu bu kadar anlatti, ertesi gun karakola gidiyo olayi anlatiyo, gece mahkeme oluyo. patron avukatta tutmus ama cezaevine atmislar abim bar tarzi yerde calisiyo.diger cocuk inanin daha çok uzuldum bide.ab.merhametsiz deil,nasil vuruyo gariban birine anlamadim kimse konduramamis yetimi oksuzu
kollar bizimde kimsemiz anamiz babamiz yok telden yaziyorumkusura bakmayin

abinizin suçu yokki. nefsi müdafaa oluyor bu.

düzeltme: pardon sadece küfür etmiş sanırım. umarım her ikisi de kurtulur

O maddecilerde az insani picaklamadi 1 lira icin kac kisi can verdi. Yazik onlarada onlari o hale surukleyen ana babalarada yazik..

Küfüre karşı küfür nefsi mudaafa olur diye biliyorum mesela.yine siddete karşı siddet.
Ama burda küfre karşı siddet var.nefsi mudaafa oldugunu sanmıyorum
abinizin suçu yokki. nefsi müdafaa oluyor bu.

düzeltme: pardon sadece küfür etmiş sanırım. umarım her ikisi de kurtulur

Allah yardımcısı olsun. Taksirli suç olduğu belirlenirse çok ceza almaz korkmayın...

olay anlattığınız gibi ise nefsi müdafaya giriyor. inşallah mobese ya da güvenlik kamerası falan vardır olayın olduğu yerde.

Çocuk sadece küfür mü etti?
Yani abin saldırmadan çocuğu ittiyse nefsi müdafaa olmaz zannımca
İnşallah ikisi de kurtulur
Akşam saatlerinde insan zor çıkıyo dışarı tinerciler yüzünden.

kimse kusura bakmasında abin iyi yapmış abin yerine kadın biri geçse belki tacize tecavüze bile uğrayacaktı ipsiz sapsız tinerci nefsi müdafa olayı hapse falan girmez bence
hayat iste kimin basina ne gelicegi hic bilinmiyo Allahtan kameralar var bide sahit buluncak,sanirim sadece cocugunu deil abiminde psikologa ihtiyaci var. inanin nasil vurdugunu dusunup kafayi yicek biri

Çocuk sadece küfür mü etti?
Yani abin saldırmadan çocuğu ittiyse nefsi müdafaa olmaz zannımca
İnşallah ikisi de kurtulur
Akşam saatlerinde insan zor çıkıyo dışarı tinerciler yüzünden.
abimle konusamadik ifade veriyodu olayi hep baskalarindan duydum keske gorup konusabilsem, tecrid denilen.yerdeymis, kogus deil mi bilmiyorum ilk kez duydum, abim bar'da calisiyo ya orda alkol aldi mi bilmiyorum normal de yapamaz diyorum

çocuğun durumu önemli. benim bildiğim ölürse farklı bir boyut kazanıyor. yaşarsa çıkar.
allah kurtarsın..

çocuğun durumu önemli. benim bildiğim ölürse farklı bir boyut kazanıyor. yaşarsa çıkar.
allah kurtarsın..
o ictigi seyden zaten organlari mahvolmus hasarli
kuzenim hastanede
gorevli ol soyledi hic olmicak
bi cocuk diyo keza bicak bile cekse abim elinden alir ciliz bi seymis, abim 2 metre enine boyuna bi olay olmustu.
mahallede kaza polisler zanliyi cikaracakti saklandigi yerden mahalle sakinleri izin vermiyodu, ol mudahale etmis kac kisi polise saldirmaya
kalktiysa eliyle tutup savuruyodu, olayda ifadesi alinirken gormustum kamerada ,sigara vermek icin girmistim oda'ya.bide polisler taniyo onu merkezi yerlerde calisti hep, yani vurmadan halledilebilir belki dem vurmadi itti onun bile bilmiyorum

İnşallah abin kurtulur
bu meymenetsizler yüzünden insan ya hapsi ya mezarı boyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…