abinizin suçu yokki. nefsi müdafaa oluyor bu.
düzeltme: pardon sadece küfür etmiş sanırım. umarım her ikisi de kurtulur
evet ben saldırdı sanmıştım tekrar okuyunca düzelttim.. inşallah ikiside kurtulur.Küfüre karşı küfür nefsi mudaafa olur diye biliyorum mesela.yine siddete karşı siddet.
Ama burda küfre karşı siddet var.nefsi mudaafa oldugunu sanmıyorum
hayat iste kimin basina ne gelicegi hic bilinmiyo Allahtan kameralar var bide sahit buluncak,sanirim sadece cocugunu deil abiminde psikologa ihtiyaci var. inanin nasil vurdugunu dusunup kafayi yicek birikimse kusura bakmasında abin iyi yapmış abin yerine kadın biri geçse belki tacize tecavüze bile uğrayacaktı ipsiz sapsız tinerci nefsi müdafa olayı hapse falan girmez bence
abimle konusamadik ifade veriyodu olayi hep baskalarindan duydum keske gorup konusabilsem, tecrid denilen.yerdeymis, kogus deil mi bilmiyorum ilk kez duydum, abim bar'da calisiyo ya orda alkol aldi mi bilmiyorum normal de yapamaz diyorumÇocuk sadece küfür mü etti?
Yani abin saldırmadan çocuğu ittiyse nefsi müdafaa olmaz zannımca
İnşallah ikisi de kurtulur
Akşam saatlerinde insan zor çıkıyo dışarı tinerciler yüzünden.
kizlar kac gundur çok uzgunum, abim cezaevinde calistigi isyerinden eve gitmek icin cikmis o esneda bi madde kullanicisi 1 lira istemis.vermeyince kufretmis abim vurup,itmis cocuk dusup kafayi tasa vuruyo ve yogun bakimda. abimle gorusemedim patronu bu kadar anlatti, ertesi gun karakola gidiyo olayi anlatiyo, gece mahkeme oluyo. patron avukatta tutmus ama cezaevine atmislar abim bar tarzi yerde calisiyo.diger cocuk inanin daha çok uzuldum bide.ab.merhametsiz deil,nasil vuruyo gariban birine anlamadim kimse konduramamis yetimi oksuzu
kollar bizimde kimsemiz anamiz babamiz yok telden yaziyorumkusura bakmayin
o ictigi seyden zaten organlari mahvolmus hasarliçocuğun durumu önemli. benim bildiğim ölürse farklı bir boyut kazanıyor. yaşarsa çıkar.
allah kurtarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?