abim cezaevinde

Eğer çocuğa birşey olursa abiniz için sıkıntı . Sizi en iyi ben anlarım çünkü benimde abim cezaevinde . Umarım ceza almaz . Geçmiş olsun.
Allah ikimizin abisini de kurtarsin ve kalbinde merhamet olan tum tutuklularini insallah, bugun ne farkettim
biliyomusunuz ben dua ederken hep hastalara sifa, borclulara odeme gucu, vatana millete ve olmuslerimize ediyomusum dualarimi, hic mahkum tutuklu aklima gelmiyodu

Eğer çocuğa birşey olursa abiniz için sıkıntı . Sizi en iyi ben anlarım çünkü benimde abim cezaevinde . Umarım ceza almaz . Geçmiş olsun.
Allah ikimizin abisini de kurtarsin ve kalbinde merhamet olan tum tutuklularini insallah, bugun ne farkettim
biliyomusunuz ben dua ederken hep hastalara sifa, borclulara odeme gucu, vatana millete ve olmuslerimize ediyomusum dualarimi, hic mahkum tutuklu aklima gelmiyodu

madde kullanimin etkisi olabilir belki, ama onun ruhu da sapikmis, çok.gecmis olsun. sansliymissniz ki kurtulmussunuz

Ruhu bedeni heryeri sapikti. Ben sansliydim ama baska cok kisinin canini yakti o. 15 yasinda liseye yeni baslamis kizlara kadar sevgili olup birlikte olana kadar asik taklidi yapan bir ruh hastasi. Ve iyi bi insanmisim gibi onun kurtulmasini falan dilemeyecegim. Battigi batakta toprak bile kabul etmesin onu ne yasattiysa yasasin gorsun

Abiniz cocugun canına kast etmek için vurmamiş..nıyet çok önemli. Agır kasıt yok. İnsh cocuga bzıey olmaz. Şayet olursa ceza almaz demiyorum ancak cezası hafıflwtılır.

Allah yardımcınız olsun canım inşallah her ikisi de kurtulur

Geldi. Eski erkek arkadasim madde kullaniyordu ve tecavuzden kil payi kurtuldum. En basit ornek de bu

GEÇMİŞ OLSUN , AMA BU SİZİN DEGİL ERKEK ARKADAŞINIZIN BAŞINA GELMİŞ
KİMSE BAGIMLI OLMAK İSTEMEZ
BAGIMLILIKTA KİMSEYE TECAVÜZ ETTİRMEZ SİZİN ERKEK ARKADAŞINIZ SAPIK MIŞ

GEÇMİŞ OLSUN , AMA BU SİZİN DEGİL ERKEK ARKADAŞINIZIN BAŞINA GELMİŞ
KİMSE BAGIMLI OLMAK İSTEMEZ
BAGIMLILIKTA KİMSEYE TECAVÜZ ETTİRMEZ SİZİN ERKEK ARKADAŞINIZ SAPIK MIŞ

Kullanacak kadar beyinsizse bagimli olacagini da basina gelecekleri de bilir. Sigara kullanmak gibi basit birsey degil bu. Capslockunuz da acik kalmis sanirim. Ayrica tecavuz ettiremez nedir kafa gidiyor tamamen basina gelmek demisken sizin basiniza boyle bagimlilardan zarar gelmediyse gelmeyecegi anlamina gelmez. Pollyanna degiliz gozu acmak lazim

Kullanacak kadar beyinsizse bagimli olacagini da basina gelecekleri de bilir. Sigara kullanmak gibi basit birsey degil bu. Capslockunuz da acik kalmis sanirim.

evet farkında degilim ,
işteöyle degil arkadaşım beşer şaşar diye bir laf var

inşş kimsnein başına gelmez...

insan başına gelmeden anlamaz. o yüzden abinin başına gelen herkesin başına gelebilecek bir olay aslında. umarım yakın zamanda çıkar.

Ben kendi gucumden emin olsam benim de karşıma bi madde bağımlısı çıksa ben de ittirirdim ya da vururdum. Açıkçası canım da acımaz. Kac kisinin canına mal oldu onlar, bir iş yapmadan milleti korkutarak para alıp keyif sürüyorlar. Kusura bakmayın burada madde bağımlıları icin duyar kasamıycam.

Abin de insallah çıkar siciline falan işlenmez.

Ya arkadas istedigin kadar duzgun yasa bela gelip buluyor insani.
Ins. olmaz o madde bagimlisi abibizde tez zmanada cikar ins

Kizlar kac gundur telim bozuldu yazamadim, abimin teli geldi kargoyla ona taktim hatti.oncelikle cocuk vefat etti.abimle sali gunu gorustuk ama cocugun öldugunu soyleyemedim.o da bi umut uyanmasini bekliyo.soyle bisey de var abimin patronu kanin ustune su dokmus nedenini sordum,ben abinin vurdugunu bile bilmiyorum dedi,.orda biri isler olmuyo millet bu kani gorurse de gelmicek demis elime su verdiler doktum diyo.o gece avukat tutulmus sadece ifade vermesi icin o gunden sonra bi daha arayip soran olmadi diyo avukat ona da bugun ulastim cunku kimse takip etmiyor.sahitler karsi taraftan korkuyomus birebir gorenler varmis.avukat a seni biz tutalim dedim madem ifade de yanindaydin dosya ya bakayim donerim dedi fakat tel nosunu vermiyo hep sekreteri mi aricam. Suan ne yapabilirim inan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…