Madde bagimlilarina acimiyorum. Abiniz ici cok uzuldum nefsi mudafaya girmeli bence bu. Basit vasifsiz insanlar icin duzgun insanlar hapis yatmamalk
Allah ikimizin abisini de kurtarsin ve kalbinde merhamet olan tum tutuklularini insallah, bugun ne farkettimEğer çocuğa birşey olursa abiniz için sıkıntı . Sizi en iyi ben anlarım çünkü benimde abim cezaevinde . Umarım ceza almaz . Geçmiş olsun.
Birgün başınıza gelebilir büyük konuşmayın !!!
Allah ikimizin abisini de kurtarsin ve kalbinde merhamet olan tum tutuklularini insallah, bugun ne farkettimEğer çocuğa birşey olursa abiniz için sıkıntı . Sizi en iyi ben anlarım çünkü benimde abim cezaevinde . Umarım ceza almaz . Geçmiş olsun.
madde kullanimin etkisi olabilir belki, ama onun ruhu da sapikmis, çok.gecmis olsun. sansliymissniz ki kurtulmussunuzGeldi. Eski erkek arkadasim madde kullaniyordu ve tecavuzden kil payi kurtuldum. En basit ornek de bu
madde kullanimin etkisi olabilir belki, ama onun ruhu da sapikmis, çok.gecmis olsun. sansliymissniz ki kurtulmussunuz
Geldi. Eski erkek arkadasim madde kullaniyordu ve tecavuzden kil payi kurtuldum. En basit ornek de bu
GEÇMİŞ OLSUN , AMA BU SİZİN DEGİL ERKEK ARKADAŞINIZIN BAŞINA GELMİŞ
KİMSE BAGIMLI OLMAK İSTEMEZ
BAGIMLILIKTA KİMSEYE TECAVÜZ ETTİRMEZ SİZİN ERKEK ARKADAŞINIZ SAPIK MIŞ
Kullanacak kadar beyinsizse bagimli olacagini da basina gelecekleri de bilir. Sigara kullanmak gibi basit birsey degil bu. Capslockunuz da acik kalmis sanirim.
evet farkında degilim ,
işteöyle degil arkadaşım beşer şaşar diye bir laf var
inşş kimsnein başına gelmez...
Insallah gelmez yasayan bilir. Bulasana da acinmamasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?