abim cezaevinde

Abinizin vicdan azabi cekecegi bi durum yok bence. Hamgimiz karsimizda oyle biri gorunce sakin kalabiliyoruz. Cok buyuk sanssizlik olmus. Umarim iyilesir cocuk.

Ya 1 lirayı napcak ?
İnsan canı ne kadar kıymetsiz, çıkar 1 lira ver yada yolunu değiştir neden vurursun ki.

en korktuğum şey.

o yüzden kimseye dokunmam bile düşer kafasını vurur sonra al başına belayı...

iyi bir avukat tutun

Yani tinerci diyorsun abine degil de bir bayana sorsaydi bunu belki o bayan simdi ölmüstü. Yada abin celinsiz biri olsaydi belki abin simdi hastanede olurdu iki ucu boklu degnek aslinda böyle olaylarda yolu degistirmek lazim ama erkekler öyle yapmiyor iste.

degistirecegi yol yok aslinda cikmaz sokak gibi dar alan, bide ilerlese kameranin gorus alanindan cikar ne oldugunu goremezdi mahkeme hani bi yandan

1 lira tamam az ama kime gelrise oyle biri vermez vermeye kalksan basına musallat olur elinden cuzdanı bile alıp kacanlar var yoksa 1 lira ne ki yani..yok mok deyip oda ana avrat kufur saydırsıyda o sinirle ittirmistir nerden bilcek dusecek kasıtlı bir olay degilki bu zaten..

Keşke biraz sabırlı davranıp geçip gitseydi abin.Üzme kendini bakalım inşallah çocuk iyileşir abinde çıkar.

Daha geçen de bir tinerci başka birini yaktı gündüz gözüyle, belki bir şey yapmasından korkup kendinden uzaklaştırmak için itti ,oda malum dengede duramadı düştü,çok uzun tutmazlar ,dua edelim de çocuk iyileşsin

inanin o cocuga ve diger kullanicilara da dua ediyorum o maddeyi biraksin insallah hepsi temizlenip guzel aydinlik yollari olsun, abime de Allah sabir versin 4 duvar arasi aliskin deil disari cikmayi seven insan çok zor bi imtihan, ne yedi icti soguk mu sicak mi bi fikrim yok, belki çok.iyi bi hayat nasip edicek Rabbim bu imtihani sabir ile gecerse

Ben abinizi iyi niyetli bulmadım kusura bakmayın.

Bir tane maganda adam vardı ramazanda sigara içiyor diye bir çocuğa durduk yere yumruk attı, çocuk boş bulunduğu için çat diye düşüp kafayı çarptı ve o maganda adam hemen çocuğu hastaneye kaldırdı. Cocukcagiz da 9 gün yoğun bakımda yatmış. Ama o adam hastaneye kaldırdığı için en azından tutuksuz yargılanıyorDu.

Senin abin kaçıp gitmiş anladığım kadarıyla. patronu avukat tutmuş. Gece de vicdan azabı yaşadığı için ve/veya heryerde mobese var, şahitler var diye düşündüğü için teslim olmuş olabilir. İnşallah çocuk kurtulur da abin de az bir ceza ile veya cezasız kurtulabilir.

En kötü ihtimalle az ceza alır . Gelişmeleri yazın lütfen . İnş en ufak zararla kurtulur abiniz . Bizler de korkuyoruz o maddecilerden . Taciz tecavüz gasp onlardan çıkıyor hep .

Abiniz çocuğu öylece bırakıp gitmiş mi? Ertesi gün polise gittiğine göre öyle olmuş sanırım.

degistirecegi yol yok aslinda cikmaz sokak gibi dar alan, bide ilerlese kameranin gorus alanindan cikar ne oldugunu goremezdi mahkeme hani bi yandan

Yolu degistirmek derken genel anlamda. O anda tepki vermemek yoluna bakip devam yürümek anlaminda yazmistim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

Öncelikle geçmiş olsun. Cezaevine sevk edilmişmi şayet edildiyse gidip görme şansınız var savcılık izni ile. Koğuşa alınmış olması önemli değil. Sizi görmek ona iyi gelecek güç verecektir. Hayatta insanın başına herşey geliyor. Asla yapmam dediğin şeyi bir bakmışsın yapmışsın. Üzülmeyin herşeyin bir çaresi var. Bence olayda tahrik var küfür ettiği için ama kendimde değildim derse ne olur bilmiyorum. Umarım en zararsız şekilde sıyrılırsınız bu işten.

iyi niyet var mi yok mu.bnde bilmiyorum nihayetin de ana kuuzusu ki ister evladi o hal e gelsin kolay mi.buyuyo evlat, benim ertesi gun haberim oldu.ve bilmiyorum taksiyle goturmusler.diye.duydum kesin bilgim de yok evet cooookkk suclu ama cigerparrm iste kimsem yok ki benim.ondan baska tek umidim o cocugun.kurtulmasi

Madde bagimlilarina acimiyorum. Abiniz ici cok uzuldum nefsi mudafaya girmeli bence bu. Basit vasifsiz insanlar icin duzgun insanlar hapis yatmamalk

Eğer çocuğa birşey olursa abiniz için sıkıntı . Sizi en iyi ben anlarım çünkü benimde abim cezaevinde . Umarım ceza almaz . Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…