- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
degistirecegi yol yok aslinda cikmaz sokak gibi dar alan, bide ilerlese kameranin gorus alanindan cikar ne oldugunu goremezdi mahkeme hani bi yandanYani tinerci diyorsun abine degil de bir bayana sorsaydi bunu belki o bayan simdi ölmüstü. Yada abin celinsiz biri olsaydi belki abin simdi hastanede olurdu iki ucu boklu degnek aslinda böyle olaylarda yolu degistirmek lazim ama erkekler öyle yapmiyor iste.
Pıçaklamadı bıcaklama dediniz heraldeO maddecilerde az insani picaklamadi 1 lira icin kac kisi can verdi. Yazik onlarada onlari o hale surukleyen ana babalarada yazik..
degistirecegi yol yok aslinda cikmaz sokak gibi dar alan, bide ilerlese kameranin gorus alanindan cikar ne oldugunu goremezdi mahkeme hani bi yandan
Pıçaklamadı bıcaklama dediniz heralde
iyi niyet var mi yok mu.bnde bilmiyorum nihayetin de ana kuuzusu ki ister evladi o hal e gelsin kolay mi.buyuyo evlat, benim ertesi gun haberim oldu.ve bilmiyorum taksiyle goturmusler.diye.duydum kesin bilgim de yok evet cooookkk suclu ama cigerparrm iste kimsem yok ki benim.ondan baska tek umidim o cocugun.kurtulmasiBen abinizi iyi niyetli bulmadım kusura bakmayın.
Bir tane maganda adam vardı ramazanda sigara içiyor diye bir çocuğa durduk yere yumruk attı, çocuk boş bulunduğu için çat diye düşüp kafayı çarptı ve o maganda adam hemen çocuğu hastaneye kaldırdı. Cocukcagiz da 9 gün yoğun bakımda yatmış. Ama o adam hastaneye kaldırdığı için en azından tutuksuz yargılanıyorDu.
Senin abin kaçıp gitmiş anladığım kadarıyla. patronu avukat tutmuş. Gece de vicdan azabı yaşadığı için ve/veya heryerde mobese var, şahitler var diye düşündüğü için teslim olmuş olabilir. İnşallah çocuk kurtulur da abin de az bir ceza ile veya cezasız kurtulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?