- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuk yapip yapmamasina siz karar veremezsiniz. Annesine birakiyor cocugu size birakmiyor. Laf soylemeye hakkiniz yok. Oyle bir yazmissiniz ki sanki kadin cocugu getirip uzerinize atmis.Kadin calisiyor olabilir enerjisi dusuk herseye yetemiyor olabilir esinden sevgi vs goremiyo olabilir ee cocugun sucu ne ne demek cocuk evinde kalamiyo ya omu istedi dunyaya gelmeyi kimsede kusura bakmasin bakamayacagi cocugu dunyaya getirmiycek o zaman hic bir gerekce bunu hakli cikarmaz insan cocugunu ozler ya sinemaya gitmek icin 2 saat babaannesine biraktim burnumun diregi sizladi elim kolum bombos kaldi cocuk yanimda olmayinca 2 saat belki ama ne kadar cok ozledim anlatamam hanimefendi cocugu eve almiyor ee niye yetemiyor yapmayacak o zaman o cocugun anne baba sevgisinden ilgisinden evinden mahrum kalmasi hic olacak seymi her ne olursa olsun bu kimseyi hakli cikarmaz gelinin oldugu kadar abiniz de suclu demekki onun icinde cocuk evde evde deyil bi fark yok cocugu icin bosanmiyo olsa cocugunun baska evde yasamasina izin vermez tartismayi sevmiyo sessiz= cocuk evde olmasa da olur deyil h ikiside cok tuhaf olan gene cocuga oluyo ama
Herkeze muhalefet olmaktan vazgec sen once bi dusuncelerimi sana sormayacagim seninle ayni fikirde olmak zorundamiyim?neden baska dusuncelere sayginiz yok sizden direktif alacak deyilim herhalde konudaki fikrimi yazdin bunda seni baglayan ne var pardon? Seninde bana laf yetistirmeye hakkin yok bilmem anlatabildim mi! Annesi veya bi baskasi cocuk evinde kalamiyor ne demek bu farkinda deyilsiniz sanirim yada sende cocuk dogurup keyfi anasina ona buna baktiranlardansin ki ustune alindin!Cocuk yapip yapmamasina siz karar veremezsiniz. Annesine birakiyor cocugu size birakmiyor. Laf soylemeye hakkiniz yok. Oyle bir yazmissiniz ki sanki kadin cocugu getirip uzerinize atmis.
Herkez degil herkes.Herkeze muhalefet olmaktan vazgec sen once bi dusuncelerimi sana sormayacagim seninle ayni fikirde olmak zorundamiyim?neden baska dusuncelere sayginiz yok sizden direktif alacak deyilim herhalde konudaki fikrimi yazdin bunda seni baglayan ne var pardon? Seninde bana laf yetistirmeye hakkin yok bilmem anlatabildim mi! Annesi veya bi baskasi cocuk evinde kalamiyor ne demek bu farkinda deyilsiniz sanirim yada sende cocuk dogurup keyfi anasina ona buna baktiranlardansin ki ustune alindin!
Benim eltide kv ye bırakmıştı 1 ay. Ev ısınmıyormuşta, çocuk rahatsızmışta. Madem öyle sende kal çocuğunla beraber. Gece gündüz kvdeydi çocuk.Bakin tekrar soyluyorum siz bence olayi kavrayamamissiniz yada anlamak istemiyorsunuz cocuuuuk eviiiindeeee kalamiyooooo boyle birsey olamaz cocuk simdi annem benim icin calisiyo ondan ben kendi evimde deyilim diyemi dusunuyodur yoksa annem babam beni istemiyo diyemi dusunuyodur madem cocuguna kiyamiyo az yeyip evine yatili bakici alacak yada kacta cikiyosa o saate bakicisini ayarlayacak ama cocugunun evinde yasama hakkini elinden almayacak! Yetimhaneyemi birakmis diyosunuzda ben evimde kalamiyorsam nerde kaldigim nerede kaak zorunda birakildigim hic onemli deyil...bi anne baba neden calisir hem kendisine hem cocuklarina daha iyi hayat sunmak icin ama bu hanimefendi cocuk atiyor basindan bende buna aay kadin calisiyormusta falanmista filanmista gici yetemeye bilirmiste diyemem siz diyorsaniz oda sizin fikriniz benim dusunceme engel olamazsiniz
Abiniz bence bir kere bosanmak istiyorum desin muma doner o yelloz. Bulamaz oylesini bu zamanda.
selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
Bir çocuk nerde bakılıyorsa bakılsın, ama anne babasıyla aynı evde uyumalı. Çocuğun üzerinde babasınında hakkı var. Gidip alabilir akşamları.Diğer konular da yorum yapamam. Çiftlerden biri diğerine göre daha dominant olabilir. Kadın, erkek farketmez.selam kızlar,
öncelıkle 3 abım var ve 3 yengem..dolu dolu bir görümceyim yanı:)genel olarak kımsenın işine gücüne karışmam yardım dışında ve gerçekten çok severler benı..biri dışında..
ortanca abım çok hızlı bir evlilik yaptı..6 ay içinde tanıştı nişanlandı evlendi..yaşı 37 idi,belkide son şansım diye düşündü o dönem bilmiyorum..5 yıllık evlıler ve bir kızları var..
gelinimizde müthiş bir öfke var,hayata karşı insanlara karşı..herkese herşeye..sadece 2 kız kardeşi ve annesi birde kızı..onun dünyası okadar..
abimde çok sevilen yumuşak huylu karışmayan etmeyen kadına saygılı bır adam..
okadar büyük baskı altındaki..
her hareketi,konuşması,esprı yapması,şurdan bardak alıp su içse o bardaklamı içiyosun ne biçim içiyosun o orayamı konur,koydunda nıye yıkamadın gibi saçam sapan bir eleştiri zinciri var hatunda..adam bunalmış ama aile üzülmesin diye bizede anlatmıyor..
herkes inanılmaz ilgi gösterdi aileye dahil etmek istedi,özellıkle ben aynı yastayız daha iyi bağ kurabiliriz diye ilgilendim,davet ettim,dışarıda görüştüm,organızasyon yaptım konustum,açmaya çalıştım vs..
ama yok yanı..
defalarca laf sokar,begenmez,mutsuzdur,gelir bı kenarda oturur telefonuyla oynar gider,merhaba nasılsın demezsen asla demez..
toparlayamıyorum artık neyse,çokta detaya girip yermiyim..
ama konu şu,abim gerçekten çok mutsuz,bikaç kez anneme bikaç kez bana dedi,şeytan diyo aç boşanma davası bitir bu işi ama kızıma kıyamıyorum,onu haftada bir görmek istemıyorum..buarada kızına annesi bakıyor ve evlerının mesafesi arabayla 10-15 dk idi..haftaiçi kızını orda bırakıyordu.yeğenım 3 yaşında şuan
sabah kızı bırak akşam al zor oluyor diye,annesinin 2 bina yanında ev aldırdı..abim biraz zorlanıcam ama en azından kızım akşamları ynaımda olacak aile gibi birarada olucaz deyıp girdi borcun altına..ne oldu hala haftaiçi akşamları çocugu almayıp annesınde bırakıyor ve haftasonları alıyor..abimden işten gelınce mecburen oraya gidip kızını orda görüyor..düzen sıfır yani..
nıye anlattım bilmiyorum ben işin içine de girmek istemıyorum,karı kocalar sonuçta kendı meseleleri..ama ne yapabılırım diye çok sorguluyorum kendımı..sinir olsam bile sürekli birarada olmayamı çalışsam yoksa ne halınız varsda görün deyip bagımı koparsam bilmiyorum..
uzun oldu..
Ben de isterim cocugum yanimda olsun. Gerekirse calismam hatta. Cocugum baska bir evde uyurken ben uyuyamam evde. Buna ragmen bakamayacaksa dogurmasin diyemem. Boyle bir hak görmem kendimde. Annesinde birakiyorsa o da onun karari. Onun cocugunun iyiligini ondan daha fazla dusunemeyiz. O oyle uygun gormusse vardir kendince hakli sebepleri.Bakin tekrar soyluyorum siz bence olayi kavrayamamissiniz yada anlamak istemiyorsunuz cocuuuuk eviiiindeeee kalamiyooooo boyle birsey olamaz cocuk simdi annem benim icin calisiyo ondan ben kendi evimde deyilim diyemi dusunuyodur yoksa annem babam beni istemiyo diyemi dusunuyodur madem cocuguna kiyamiyo az yeyip evine yatili bakici alacak yada kacta cikiyosa o saate bakicisini ayarlayacak ama cocugunun evinde yasama hakkini elinden almayacak! Yetimhaneyemi birakmis diyosunuzda ben evimde kalamiyorsam nerde kaldigim nerede kaak zorunda birakildigim hic onemli deyil...bi anne baba neden calisir hem kendisine hem cocuklarina daha iyi hayat sunmak icin ama bu hanimefendi cocuk atiyor basindan bende buna aay kadin calisiyormusta falanmista filanmista gici yetemeye bilirmiste diyemem siz diyorsaniz oda sizin fikriniz benim dusunceme engel olamazsiniz