Abim evlenemezse diye çok üzülüyorum kardeşim de hasta annem vefat edince yalnız kalmalarından çok korkuyorum

Öyle haklısınız ne olacağımız belli değil, insan kuruntu yapıyor işte bazen.Allah'a şükür sapasağlam ama mutlu bir yuvası olsa çok daha iyi değil mi.Gecen anneme yorulduğunu söylemiş yalnızlıktan çok üzüldüm
Eee daha iyidir de yapacak birşey yok yani.kismet bu işler.zorlaya zorlaya birini bulunca da dolandırılıyor insanlar.bir de bekarlık bir insana acımak için yeterli bir sebep değil.

Epilepsi hastalığı evlenmeye engel değil ki. Benim annem de yıllardır epilepsi hastası. 27 yıllık evli, 2 tane de çocuğu var. İlaç kullanıyor,düzenli kontrole gidiyor evet zor bir hastalık ama kanser,veba değil. Elbet birisini bulur o konuda endişelenmeyin. Ek olarak abiniz bu kadar kafaya taksa illa ki birisini bulurdu bence o sizin kadar takmıyordur. Bu işler nasip kısmet işi. Bir bakarsınız 2 gün sonra biriyle tanışır, evlenir. Bir bakarsanız hiç evlenmez. Belki de hayırlısı budur.

Suan bekarlar diye agliyorsun ama ya kotu bir evligin icine duser hayatlari cehennem olursa? O yuzden kimseye evlilik baskisi yapmayin. Sizde evlensin de kim olursa olsun diyecek bir enerji aldim. Hayirlisi neyse o olsun diyin belki bekarlik hayirlisi

Kur kurar kader gülermiş.

kimin kimden öleceği belli değildir.

Abiniz evlendi diyelim gelin hanım kardeşinizi ister mi bakalım ?

İleri bu kadar düşünmek o ölürse ne olur ?

Bu kalırsa ne olur ? sizi hasta eder. Yolunuza bakın

Kimse gelecekte ne olur bilemez ki

Ya da kimin hastalığa yakalanacağını kim bilebilir ?

Herkes için hayırlısı olsun

Koskoca kazık kadar adamı evlenmedi diye dert etmek çok garip değil mi ya 🤔 ayrıca epilepsi hastalığı zaten yaygın sitede bile bir çok arkadaşımız var engelli gibi bahsetmişsiniz de
Hanımefendi dışardan insanları yargılamak çok kolay ! başınızda ayni şeyler var mı, bir yuva kurmayı istemesine rağmen onu yalnız görmek beni mutsuz ediyor siz öyle yapmazsınız.benim için bir sorun, ben ailemin mutlu olmasını istiyorum

Hanımefendi dışardan insanları yargılamak çok kolay ! başınızda ayni şeyler var mı, bir yuva kurmayı istemesine rağmen onu yalnız görmek beni mutsuz ediyor siz öyle yapmazsınız.benim için bir sorun, ben ailemin mutlu olmasını istiyorum
Eee ne yapalım yani? Git bul o zaman birini.bize niye soruyorsun.insanlar en iyi niyetli halleriyle sizi teselli etmeye çalışıyor, sizin verdiğiniz tepkilere bakın.git bul evlendir sanki biz tutuyoruz.🤣🤣 bu kadar iyi niyetli mesajlara bile diklenmeyi başarabilen nadir üyelerdensiniz.

Merhabalar, genel olarak açtığınız konularda bir olumsuzluk, karamsarlık yok mu sizce de? Olayları gözünüzde çok büyütüyor, negatif yaklaşıyor gibi bir intiba uyandırdınız doğrusu.

Suan bekarlar diye agliyorsun ama ya kotu bir evligin icine duser hayatlari cehennem olursa? O yuzden kimseye evlilik baskisi yapmayin. Sizde evlensin de kim olursa olsun diyecek bir enerji aldim. Hayirlisi neyse o olsun diyin belki bekarlik hayirlisi
Yok o kafada değilim tabiki, güzel bir yuva yalnız kalmaktan iyi bence, aynı zamanda bekarlikta kötü bir evlilikten iyi yanı burda bazıları o kadar üstüme gelmiş ki sinanmadigi şeylerle insanları yargılamak ne kadar kolay.Sevdiklerimin mutlu olmasını istememin nesi yanlış

Ya insanlar ister evlenirler ister evlenmezler buna niye üzülüyorsunuz ? Size ne ? Veya şöyle öi acaba abi evlenir gelin onlara bakar size sorumluluk kalmaz diye mi düşünüyorsunuz ? Abinizin kardeşinizin annenizden veya sizden önce ölmeyeceğinin garantisi var mı ?

Siz beni ne kadar tanıyorsunuz
Konu sahibi ataerkil zihniyetle düşünüyor.hani kadın olmazsa kendilerine bakamazlar gibi.zaten o geleneksel, ataerkil düşünce yapısı hemen hissediliyor.

Eee ne yapalım yani? Git bul o zaman birini.bize niye soruyorsun.insanlar en iyi niyetli halleriyle sizi teselli etmeye çalışıyor, sizin verdiğiniz tepkilere bakın.git bul evlendir sanki biz tutuyoruz.🤣🤣 bu kadar iyi niyetli mesajlara bile diklenmeyi başarabilen nadir üyelerdensiniz

Eee ne yapalım yani? Git bul o zaman birini.bize niye soruyorsun.insanlar en iyi niyetli halleriyle sizi teselli etmeye çalışıyor, sizin verdiğiniz tepkilere bakın.git bul evlendir sanki biz tutuyoruz.🤣🤣 bu kadar iyi niyetli mesajlara bile diklenmeyi başarabilen nadir üyelerdensiniz.
Sadece içimi döktüm, anlamak yerine bana yaftalar yapistiriyorsunuz, buradan beni hiç tanımadan bir iki sözle nasıl bu cikarimlari yapabiliyorsunuz neyse bir şey söylemiyorum.Gayet iyi niyetli yaklaşımlarda var ve onlara çok da güzel cevap verdim

Yok o kafada değilim tabiki, güzel bir yuva yalnız kalmaktan iyi bence, aynı zamanda bekarlikta kötü bir evlilikten iyi yanı burda bazıları o kadar üstüme gelmiş ki sinanmadigi şeylerle insanları yargılamak ne kadar kolay.Sevdiklerimin mutlu olmasını istememin nesi yanlış
Bu mecrada bekar da var kotu evlilik icinde olan, bosanmis, evli mutlu her telden insan var. Herkes kendi sinavindan sinaniyor. Sizin yazis tarziniz “sevdiklerim mutlu olsun” naifliginde degilde “mulaka evlensinler kocasiz/ karisiz kalmasinlar” tarzi bir baskici ve negatif bir enerji veriyor. Bu yuzden tepki cektiniz. Yoksa herkes sevdigi insanlar multu olsun ister.

Siz beni ne kadar tanıyorsunuz
Konu sahibi ataerkil zihniyetle düşünüyor.hani kadın olmazsa kendilerine bakamazlar gibi.zaten o geleneksel, ataerkil düşünce yapısı hemen hissediliyor.

Eee ne yapalım yani? Git bul o zaman birini.bize niye soruyorsun.insanlar en iyi niyetli halleriyle sizi teselli etmeye çalışıyor, sizin verdiğiniz tepkilere bakın.git bul evlendir sanki biz tutuyoruz.🤣🤣 bu kadar iyi niyetli mesajlara bile diklenmeyi başarabilen nadir üyelerdensiniz

Sadece içimi döktüm, anlamak yerine bana yaftalar yapistiriyorsunuz, buradan beni hiç tanımadan bir iki sözle nasıl bu cikarimlari yapabiliyorsunuz neyse bir şey söylemiyorum.Gayet iyi niyetli yaklaşımlarda var ve onlara çok da güzel cevap verdim
Ya insanlar ister evlenirler ister evlenmezler buna niye üzülüyorsunuz ? Size ne ? Veya şöyle öi acaba abi evlenir gelin onlara bakar size sorumluluk kalmaz diye mi düşünüyorsunuz ? Abinizin kardeşinizin annenizden veya sizden önce ölmeyeceğinin garantisi var mı ?
Hayır hiçbir şeyin garantisi yok tabiki.Herkes kendi işini görüyor ben sadece yol arkadaşları olsun istiyorum.

Bu mecrada bekar da var kotu evlilik icinde olan, bosanmis, evli mutlu her telden insan var. Herkes kendi sinavindan sinaniyor. Sizin yazis tarziniz “sevdiklerim mutlu olsun” naifliginde degilde “mulaka evlensinler kocasiz/ karisiz kalmasinlar” tarzi bir baskici ve negatif bir enerji veriyor. Bu yuzden tepki cektiniz. Yoksa herkes sevdigi insanlar multu olsun ister.
Belki yalnis yansıtmış olabilirim

Merhabalar, genel olarak açtığınız konularda bir olumsuzluk, karamsarlık yok mu sizce de? Olayları gözünüzde çok büyütüyor, negatif yaklaşıyor gibi bir intiba uyandırdınız doğrusu.
Merhaba, olabilir bu aralar karamsar bir yapidayim

Abinizin “büyük” olarak sahip çıkması normal demişsiniz de aranızda kaç yaş var merak ettim?
Babanız ölünce size sahip çıkacak olan büyük diğer ebeveyn olan annedir. Abiler ablalar küçük ebeveyn sorumluluğu almamalıdır.
Baştan bu sorumluluk yüklenirse işte böyle kendi hayatını kuramaz tabii ki.
Baştan hatanızı görmeniz lazım. Abinizin size bir sorumluluğu yok. Evlenmişsiniz, kardeşiniz deseniz çalışıyor. Başınızda bir büyük olmasına da gerek yok. Anneniz ölse de hepiniz kendinizi hayatta tutacak durumdasınız. Abartmayın isterseniz

Bu sitede bir de bu çıktı. Yaşamadığınız acılar edebiyatından artık inanın çok sıkıldık. Biraz yaratıcı olun😂 Bizzat benim annem epilepsi hastası diyorum yaşamadıkları acılar diyorsunuz. Epilepsi çok yaygın bir hastalık biliyorsunuz değil mi? Kedilerde,bebeklerde bile oluyor. Bu sitede hemen hemen herkesin bir tanıdığı, arkadaşı, ailesi içinde epilepsi hastası var. Şimdi ben ne düşüneyim? Babam ölürse annem ne yapar? diye mi düşüneyim. Yoksa ben evlenirsem annem ne yapar diye mi üzüleyim? Belki siz onlardan önce öleceksiniz ne biliyorsunuz? 38 yaşındaki adamın derdine düşecek değiliz, ne yapalım el birliği ile siteden gelin mi bulalım😂💆🏻‍♀️

Back
X