- Konu Sahibi GazozGofret
-
Şöyle hayatıma baktığımda şimdiye kadar bana en çok zarar veren, canımı acıtan öz abim. Sizlerle paylaşıyorum çünkü arkadşlarımla paylaşamıyorum. 19 yaşındayım abimle aramda 2 yaş var. ama biz birbirimizden nefret ediyoruz. konuya nasıl nerden başlayayım bilmiyorum. ama çok doluyum. abimle beraber büyürken hep kavga ederdik her abi kardeş gibi ama bir zaman geldi normal abi kardeşler duruldu biz daha beter olduk. neydi alıp veremediğimiz ? ben sorunlarımda hep önce kendimi suçlarım ve suç bendeyse sorunlar kolay hallolur çünkü çözebilirim. ama hayatımda en net olduğum konulardan birisi bu suç bende değil artık eminim. abime göre o ne derse o ben onun hizmetçisiyim. on tane sarayı olsa birini benimle paylaşmaz bu karakterde birisi ( şimdiden annemlere miras konusunu açıp araba koyu maviye kalsın gerisi benim diyebilecek kadar lakayt) bense hep hakkımı savunan birisiyim. konuşabileceğim yerde asla susmam susmayacağım da. abimle ufak sebeplerden tekme tokat a varabılecek kavgalarımız oluyor. bilgisayar basında saatlerce oturdugunda kalk bi yarım saat işim var diyince bile kafamı yumrukladığı olmustur. bi süre sonra ben ne yaptım durmadım ben de o bana vurunca altta kalmadım gücümün yettiğince vurdum. en basit örnek vereyim bir gün anneannemlere gidecektiler annemler sehır dısına okul var dıye biz evdeydık abim olacak hayvanla annem bana para verdi bozdur yarısını abine ver dedi tamam dedim onları ugurladık ben paranın yarısını abime verdim hepsini alabilmek için sorgusuz sualsiz bana daldı ( yanlış anlaşılmasın maddı durumumuzda da sıkıntı yok Allah a şükür ) o gün bei odanın duvarlarına vura vura dövdü elimden geldiğince kendimi korumaya çalışsam da çok hırpaladı beni aynı olayın daha fenasını teyzemlerde yaptı beni herkese rezil etti. sudan sebeple. anlatmaya kalkmıyorum o olayı yoksa yazım iyice uzayacak.
Bunun dışında benim haricimdeki insanlara karşı o kadar farklı ki. benim yaşıtım bi kız vardı lisede onun okulunda ikisi kankaydı sözde bir gün yolda otobüs bekliyorum ikisi yanımdan yürüdü geçti abim baktı yüzünü cevirdi bana ve o kız benım onun kardesı oldugumu biliyor. düşünün olayın anormalliğini. bu kavgalar hep 2 sene önce oldu ve 2 senedir biz artık hiç konusmuyoruz. o da ben de il dışında okuyoruz. ne arıyoruz ne soruyoruz birbirimizi gram özlemiyorum abim olarak ailemden biri olarak görmüyorum ben onu ama bu durum annemi çok üzüyor gecen yengem laf etmıs ikimiz hakkında ona çok üzülmüştü. Dinimizde de çok günah küs kalmak biliyorum ama o adam olmayacak biliyorum bana insan gibi davranmayacak. Şuan şunları yazarken bile asıl utanıyorum çünkü bütün bu şiddeti hep sakladım çevremden. ama artık nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum şimdi evdeyim ben haftaya o da gelecek. kötü olan bir de şu aynı odayı paylaşıyoruz.
Sizler, çoğunuz benden büyüksünüz fikirleriinizi almak istiyorum sabrımı nasıl koruyabilirim. çünkü konuşmasam bile sofrada yemek yıyoruz mesela tip tip yüzüme bakıyo inceliyo sinir olduğumu bildiği için. geçerken sertçe çarpıyo, telimi şarja takıp uyuyorum kalktıgımda bakıyorum 3 lü prizi kendı tarafına cekmıs telefonum yerlerde surunuyo şarjdan cıkmıs vaziyette v.s . Ben bununla nasıl başa çıkabilirim çok tükendim artık.
Şöyle hayatıma baktığımda şimdiye kadar bana en çok zarar veren, canımı acıtan öz abim. Sizlerle paylaşıyorum çünkü arkadşlarımla paylaşamıyorum. 19 yaşındayım abimle aramda 2 yaş var. ama biz birbirimizden nefret ediyoruz. konuya nasıl nerden başlayayım bilmiyorum. ama çok doluyum. abimle beraber büyürken hep kavga ederdik her abi kardeş gibi ama bir zaman geldi normal abi kardeşler duruldu biz daha beter olduk. neydi alıp veremediğimiz ? ben sorunlarımda hep önce kendimi suçlarım ve suç bendeyse sorunlar kolay hallolur çünkü çözebilirim. ama hayatımda en net olduğum konulardan birisi bu suç bende değil artık eminim. abime göre o ne derse o ben onun hizmetçisiyim. on tane sarayı olsa birini benimle paylaşmaz bu karakterde birisi ( şimdiden annemlere miras konusunu açıp araba koyu maviye kalsın gerisi benim diyebilecek kadar lakayt) bense hep hakkımı savunan birisiyim. konuşabileceğim yerde asla susmam susmayacağım da. abimle ufak sebeplerden tekme tokat a varabılecek kavgalarımız oluyor. bilgisayar basında saatlerce oturdugunda kalk bi yarım saat işim var diyince bile kafamı yumrukladığı olmustur. bi süre sonra ben ne yaptım durmadım ben de o bana vurunca altta kalmadım gücümün yettiğince vurdum. en basit örnek vereyim bir gün anneannemlere gidecektiler annemler sehır dısına okul var dıye biz evdeydık abim olacak hayvanla annem bana para verdi bozdur yarısını abine ver dedi tamam dedim onları ugurladık ben paranın yarısını abime verdim hepsini alabilmek için sorgusuz sualsiz bana daldı ( yanlış anlaşılmasın maddı durumumuzda da sıkıntı yok Allah a şükür ) o gün bei odanın duvarlarına vura vura dövdü elimden geldiğince kendimi korumaya çalışsam da çok hırpaladı beni aynı olayın daha fenasını teyzemlerde yaptı beni herkese rezil etti. sudan sebeple. anlatmaya kalkmıyorum o olayı yoksa yazım iyice uzayacak.
Bunun dışında benim haricimdeki insanlara karşı o kadar farklı ki. benim yaşıtım bi kız vardı lisede onun okulunda ikisi kankaydı sözde bir gün yolda otobüs bekliyorum ikisi yanımdan yürüdü geçti abim baktı yüzünü cevirdi bana ve o kız benım onun kardesı oldugumu biliyor. düşünün olayın anormalliğini. bu kavgalar hep 2 sene önce oldu ve 2 senedir biz artık hiç konusmuyoruz. o da ben de il dışında okuyoruz. ne arıyoruz ne soruyoruz birbirimizi gram özlemiyorum abim olarak ailemden biri olarak görmüyorum ben onu ama bu durum annemi çok üzüyor gecen yengem laf etmıs ikimiz hakkında ona çok üzülmüştü. Dinimizde de çok günah küs kalmak biliyorum ama o adam olmayacak biliyorum bana insan gibi davranmayacak. Şuan şunları yazarken bile asıl utanıyorum çünkü bütün bu şiddeti hep sakladım çevremden. ama artık nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum şimdi evdeyim ben haftaya o da gelecek. kötü olan bir de şu aynı odayı paylaşıyoruz.
Sizler, çoğunuz benden büyüksünüz fikirleriinizi almak istiyorum sabrımı nasıl koruyabilirim. çünkü konuşmasam bile sofrada yemek yıyoruz mesela tip tip yüzüme bakıyo inceliyo sinir olduğumu bildiği için. geçerken sertçe çarpıyo, telimi şarja takıp uyuyorum kalktıgımda bakıyorum 3 lü prizi kendı tarafına cekmıs telefonum yerlerde surunuyo şarjdan cıkmıs vaziyette v.s . Ben bununla nasıl başa çıkabilirim çok tükendim artık.
allah kolaylık ve sabır versin canım ne diyeyim ki..zaten ne desem boş olacak abin et tırnak gibsiniz ...ailesiniz..
malesef benim eski konumu okuduysan bilirsin benimde ablamla hep sorunlar oldu geçmişte ve şimdi
bu böyle gelmiş böyle gidecek..sabırlı olmak için biraz sağır olmalısın ben öyle yapıyorum...sonra insanım bende patlıyorum ama onun kadar kırıcı olamıyorum yinede..
canım ailen (annen baban) ne diyor bu duruma onlar size yol göstermiyor tamam abin hayvanlıklar yapıyor ama yaa ailen napıyor bunlar olurken. başka kardeşiniz yok anladığım kadarıyla
kayda değer hiçbir şey yapmıyorlar. belki zamanında benim onun kız kardeşi olduğumu beni istediği gibi hırpalayamayacağını öğretseydiler bu kadar güç bulamazdı kendinde.
kayda değer hiçbir şey yapmıyorlar. belki zamanında benim onun kız kardeşi olduğumu beni istediği gibi hırpalayamayacağını öğretseydiler bu kadar güç bulamazdı kendinde.
İş ailende bitiyo bana kalırsa.Bi abin ablan daha olsaydı,ya da annen baban müdahale ediyo olsaydı böyle olmazdı.
İlerde düzelir mi bilmem de büyüdükçe kardeşler arasındaki ilişki de daha bi olgunlaşıyo.
Kendini koruyabilcek kadar mesafe bırak bi süre bence.
canım dinimize göre küs kalmak evet günah ama birine işkence etmek de günahtır. abin sana bildiğin işkence ediyor ve bundan mutlu oluyor. sana vurarak, seni aşşağılayarak, hizmet ederek erkekliğini ispatlamaya çalışıyor sanırım.. hükmetmek istiyor ve ezebileceği hükmedebileceği tek kişi de sensin belli ki. psikolojik sorunları olduğu çok ortada.. ayrıca aynı odayı paylaşıyor olmanız da çok kötü; dinimizi karıştırmak istemem ama dinimize göre de kız ve erkek çocukların belli bir yaştan sonra odalarının ayrılması gerekir.. ben senin yerinde olsam onunla aynı odayı paylaşmaktansa gider oturma odasında yatarım daha iyi.. size vurması olayına gelince de buna nasıl göz yumuyorsunuz bilmiyorum.. belli ki yaptığını engelleyecek bir aileniz de yok, anneniz küssünüz diye üzüleceği yerde sizi koruyabilse oğluna söz geçirebilse böyle olmazdınız.. bir kız olarak tabii ki gücünüz abinize yetmez bir daha böyle bir olay yaşarsanız darp raporu alın derim şikayet edin..çekilecek çile değil bu kesinlikle!
yaz tatilinde gidebileceğin teyzen halan dayın annanen falan varmı?
en azından 15 gün evde durusan 1 hafta onlarda klaır nefes alır güç toplarsın ve 3 ay geçer?
yada 3 gün evde durup 1 gün misafir olsan? ne bilim? aklıma başka bişe gelmedi
yaa zaten herşe anne baba da bitiyor bizde de öyledir bende kardeşlerimle kavga ederim gene kız kardeş kavgaları neyse ama erkek le kız olunca daha farklı oluyor . erkek kızı ezmeye her dediğini yaptırmaya çalışıyor dengesiz dengesiz konuşuyor bağırıp çağırıyor kızda kendini korumak istiyr ailelerde erkeke ya da kıza hakverince ya da hiçbişeye karışmayınca böyle kardeş kardeşe düşman oluyor işte. benimde benden altı yaş küçük erkek var ahkam keser astığı astık kestiği kestik ve daha 17 yaşında 21 e gelince senin ki gibi bişi olur heralde
umarım o böyle olmaz :) işin komik yanı dışarıdan bakınca herkes ne terbiyeli diyo hayvana
aynen benim erkek kardeşime de derler aman ne akıllı uslu ne yakışıklı derler bende allah akıl versin onlar boş derim :) gene o senden büyük küçük olunca daha zor oluyor emin ol kimseyi dinlemez o da ne anne baba ne abla sallamaz kafasına göre takılır. ama senin ki tam hayvan o ne hakaretler dövmeler falan Allah yardımcın olsun canım yanii senin yerinde olsam napardım bilmiyorum. kardeşler 2 gün 3 gün konuşmasın çok çok ama dövmek hakaret nefret bunlar çok kötü . inan ne diycemi bilemedim allah yarımcın olsun cnm
hayır bi de derdi ne? her kardeş zamanında kavga etmiştir küsmüş barışmıştır sonra büyüdükçe bitmiştir. ama bunun sorunu ne 2 kardeş değilmisinz neden kıymetini bilmiyor bunun ? Allah korusun yarın öbürgün anne babanıza bişşi olduğunda birbirinize sarılacaksınız siz birinizden birinize bişi olsa diğeriniz yardıma koşar kardeşsiniz sonuçta . bu kavgaların çoktan bitmesi lazımdı ama anlayamadım başka bi sıkıntısı mı var seninle ilgili ya da başka çözemedim ben !!!
ben de yıllardır bunu sorguluyorum, merak ediyorum . benim bildiğim ben ona bi şey yapmadım ama biliyorum ki beni kıskanıyo bunu her sözünde belli ediyo üniversiteyi kazandığım zaman bile burda okusaydı niye istanbula gidiyo boşuna masraf çıkartıcak başımıza diyodu anneme ama kendisi her ay bin liradan aşağı harcamaz
canım bilmiyorum ki çözemedim aranızda çok yaş farkı olsa diyeceğim ki sonradan geldin diye kıskanıp ondan öle yapıyo ama 2 yaş var aranızda bu meselelerin çoktan kapanmış olması gerekti . çocukken falan da mı böyleydi sonradan mı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?