Abim ve gelin buraya geliyor

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Rica ediyorum kimseyle tartışmak istemiyorum sakin sakin cevaplar verin. Direk konuya giriyorum.
Abim geliyor eşiyle beraber 10 kasımda 4,5 gün burdalar. Normalde bizde kalicaklardi ama malum gelin hanımla aramız bozuk olduğu için daha doğrusu o benimle bozuk olduğu için ( en son yine engelleyip sildi ) babamlarda kalicaklarmis. Üstelik babanem halam halamin eşi hepsi birden babamın evinde sıkış tepiş. Neyse.
Ben gelmez saniyodum geliyor. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ne demeliyim ? Açıkçası ben selam verip hal hatır sorup köşeye çekilmeyi planlıyordum çünkü kırgınlıklarım da var ama oyle de olmaz. Siz olsanız? Ve onların mi gelince bize gelmesi lazım yoksa biz mi eşimle onların yanına yani babamların evine gidelim ?

abi olduğuna göre yani o büyük,sizin hoş geldine gitmeniz lazım

engellemekle iyi yapmış çünkü siz başka şans bırakmayan yuva bozabilecek türden davranan bir görümcesiniz maalesef
Bak hala. Ya niye yuva yikmaya calisayim manyak miyim ben ? Sadece birbirimizi tanimayan iki insaniz o yuzden benim tavirlarim ona garip onun tavirlari da bana garip geliyor. Yaptigim sakalari abim kaldiriyor ama o kaldiramiyor neden cunku tanimiyoruz birbirimizi. Ona gore o bana küs değilmiş ıyiymis ama bana gore küs ve konuşmak istemiyor neden ? Birbirimizi tanımadığımız için. Ve sizde beni tanımıyorsunuz o yuzden böyle net yorumlar hoş değil. Teşekkür yinede yorumunuz için.

Az önce eski konunuzu okuyordum. Haksız olduğunuzu düşündüğüm için hal hatır sorup çekilin evet.
Yakınlaşmak isterse gelin adım atsın. O zamana kadar muhatap olmayın.

Aynen. Eski konuları da açmak istemiyorum inşallah güzel geçer

son yaptillarinizdan sonra sadece merhaba diyin yeter bence.zaten gelinde sizinle konusmaz bari konuyu acip tekrar sinirlendirmeyin ortam gerilmesin
Aynen bende öyle düşünüyorum zaten 4 defa belki adım attım özür diledim selam verip.oper çekilirim biraz da kendi adım atması lazim

Bak hala. Ya niye yuva yikmaya calisayim manyak miyim ben ? Sadece birbirimizi tanimayan iki insaniz o yuzden benim tavirlarim ona garip onun tavirlari da bana garip geliyor. Yaptigim sakalari abim kaldiriyor ama o kaldiramiyor neden cunku tanimiyoruz birbirimizi. Ona gore o bana küs değilmiş ıyiymis ama bana gore küs ve konuşmak istemiyor neden ? Birbirimizi tanımadığımız için. Ve sizde beni tanımıyorsunuz o yuzden böyle net yorumlar hoş değil. Teşekkür yinede yorumunuz için.
bu yorumları sizin konularınızi okuyup yapıyorum değil mi siz ne yazıyorsanız ondan bu sonuç çıkıyor ki bunu düşünen de sadece ben değilim konularda gördük

Bu sayede buzları eritmiş olursunuz inşallah.

bu yorumları sizin konularınızi okuyup yapıyorum değil mi siz ne yazıyorsanız ondan bu sonuç çıkıyor ki bunu düşünen de sadece ben değilim konularda gördük
Yinede bu beni tanıdığınız anlamına gelmiyor. Bende sizin hakkınızda o zaman yazdiginiz konulara bakarak kesin yargilar kurayim öylesin böylesin diye olur mu ? Olmaz bence.

Yinede bu beni tanıdığınız anlamına gelmiyor. Bende sizin hakkınızda o zaman yazdiginiz konulara bakarak kesin yargilar kurayim öylesin böylesin diye olur mu ? Olmaz bence.
az çok olur bence.insan kendini belli ediyor sanalda da olsa.

iyi günler

Aynen. Eski konuları da açmak istemiyorum inşallah güzel geçer

Bizde el gözüyle bakılmaz, tavır koyulmaz tarzı mesajlarınızı gördüm. Ama belli ki gelin öyle düşünmüyor.
Bende normları pek umursamam. Erkek kardeşimde olsa arada bir mesafe olmalı bazı konularda. O resim konusunda bende kızardım. Siz kızmazmışsınız ama herkes aynı şekilde düşünmüyor.
Yakın olmak istemiyorsa mesafeli olsun sohbetiniz. Anladığım kadarıyla yakın olmayı sevmeyen biri gelin kişisi.
Abinizle olan sohbetinizde gelinden bahsetmeyin, hep birlikte olunan ortamda genel konular dışında sohbet etmeyin biraz. Sular durulsun.

2 yaş ama evet dogru
Olsun benim de görümcem var gerçi kardeşim gibidir hiç öyle gelin gidin aramam ama abisiyle yani eşimle arasında 3 yaş var onlar gelir. Üstelik ben görümcemle aynı yaştayım
Eğer buzlar erisin derseniz giderken bi kek yapabilirsiniz

Back
X