çevremdeki örnekler de dahilinde, yüksek ihtimalle bu kız abine çabuk olması konusunda baskı yapıyor. abin de sanırım azıcık hanım köylü olmuş ki onun gazıyla sana parlıyor.. çok yanlışbence sen kırıldığını belli et. aradığı zaman soğuk konuş mesafeli ol. asker olması sana bir kız yüzünden yaptıklarını sineye çekmeni gerektirmez. bence sen tavır alacaksan illa, geline al..!
küçük bir örnek; yakın arkadaşım erkek arkadaşıyla cinsellik yaşamış. bu sebeple söz ve nişan çok çabuk oldu. inan erkek tarafının karşılaması gerekenleri bile kız tarafı karşıladı yeterki çabuk olsun diye. ortada ne bir birikim var ne de eşyalar.. lakin kız ortada kalırım korkusuyla geçen hafta nikah tarihi aldırdı.. hem de sırf bunun için damat kendi ailesiyle arasına duvarlar ördü... çünkü arkadaşım çocuğa aşırı baskı yapıyordu. inanır mısın birkaç ay sonra evlenecekler. ama hazırlık dahi yok. çünkü çocuğun geliri de ortada.. ama amaç da ortada canım....... benzer bir olay diye düşündüm o sebeple anlattım...
bence kızdada hata var abindede.diyelimki kız baskı yapıyor.abin diyemiyor mu 15 gün sonra olsun ne olacak diye.abin baskı yapıyorsa kız diyemiyor mu sorun olmaz 15 gün sonra olsun diye..madem kimseyi görmüyor gözleri bırakın kendi kendilerine yapsınlar o zaman düğünlerini.sacmalık yahu.insan 15 gün için bunları yapar mı.
benimde sözlüm askerde.eylülde gelecek nişan yapacağız.düğünüde 2013 mayıs yapalım dedik.ama aileler tatile denk getirelim herkes rahatca gelebilsin dediği için haziran yada temmuza plan yaptık.bu kadar bencil olmamak lazım..
valla canım ben de henüz geçtim bu köprüden ve biz de sizin gibi mümkün olduğunca herkesin gönlünü edebilecek bir tarih ayarladık. bu sebeple kendilerini anlayamıyorum. bu aceleyi isteyen nişanlısı. daha birbirlerini çok iyi tanıdıklarını bile düşünmüyorum.ailem çok üzülüyor bu sıkıştırmaya,sık boğaz edilmeye. benim canım ayrı sıkkın. bana herşeyimi sana göre ayarlamak zorunda mıyım dedi abim. ve ne kadar kırıldım anlatamam.asker dönüşü aktarma benim yaşadığım şehre gelecekti uçağı. görüşecektik ben de kalacaktı 1 gece. iptal etti. aktarmayı mümkün oldğunca kısa olacak uçuşa ayarladı ve benle görüşmeden gitti,benim yaşadığım şehre ayak basmasaydı elbetteki ilk önce nişanlısını görmek istemesini anlayışla karşılardım. eşim de ben de izin alcaktık karşılayacktık. hepsi iptal oldu. ben düşman ilan edildim.
mesafe koydum ben de aramıza. düğüne eşim denk gelirse gelecek,ne zaman yaparlarsa yapsınlar. ben de misafr gelir giderim.ayıp olmasın annemlere diye.içime nasıl soğukluk girdi anlatamam.
onların dugunu onların mutlu gunu ıstedıklerı zaman yaparlar bellıkı cok ıstıolar kavusmayı. esınde gelmeyıversın. onlar ewlenıo yanı bı kısı ıcın ertelenırmı. bnce abın haklı
15 gün kısa bi süre olunca sorun edilmesi garip ama tatlım.benim eniştem denizci.bi seyire gider 3 ay gelmez.öyle bişey bizim başımıza gelse 3 ay ertelemeyi bende reddederim.ama 15 gün kısa bi süre.
bak ben 7 mayısta ewlendım anmler hep hazıran olarak beklıodu baktık 1 ay 1 aydr dedık aldık kımseye sormadan sonra sankı bosluk bulamamıs gbı yaptık apar topar oldu yanı.
onları cok ıyı anlıorm aşk bole bısı 1 gunu hesaplıo ınsan. bılmıorm ama onların dugunu anların ıstedgı zaman olmalı herkafadan ses cıkar yoksa.
hem o tarıh onlar ıcın ozel bı sey ıfade edıo olabılır. mesela benm dogum guunumdu. yada ne bılım soz nısan gıbı seylerı 5 ınde yaptık hep. cunku bız ayın 5 ınde cıkmaya basladık vss vs
yanı duzgunce bu bızım ozel gunumjuz ve bugun olmasını cok ıstıyorz dese daha ıyı olurdu.vardır bi bildikleri ama bunu izah etmeninde güzel bi yolu olmalı.sana göre mi ayarlıycam herşeyi denmesi kalp kırar.heleki kardeşinin yanına gelecekken uçağı iptal etmesi,araya kırgınlık girmesi yanlış..tatlı dil lazım bence.araları bozulur yoksa.
sanırım yanlış anlaşıldım.onların dugunu onların mutlu gunu ıstedıklerı zaman yaparlar bellıkı cok ıstıolar kavusmayı. esınde gelmeyıversın. onlar ewlenıo yanı bı kısı ıcın ertelenırmı. bnce abın haklı
15 gün kısa bi süre olunca sorun edilmesi garip ama tatlım.benim eniştem denizci.bi seyire gider 3 ay gelmez.öyle bişey bizim başımıza gelse 3 ay ertelemeyi bende reddederim.ama 15 gün kısa bi süre.
eşim sık sık gitmiyor seyehate üstelik 5 senede bir falan. kendi işi deil ayarlayamıyor. neyse canım sen anladın beni. zorla olmuyor bir şeyler. anneme de dedim. lütfen beni karıştırmayın,istediklerini yapsınlar diye.
sanırım yanlış anlaşıldım.
hayır efendim eşim olmadan düğün yapamazsınız diyen biri olmadım ben. ben bu yüzsüzlüğü yapmam kendime yakıştırıpta. damadım olmadan düğün yapmam diyen babam. mesele de benle ilgili olunca kabak benim başıma patladı. farkındaysan abimin konuşmaları ve tavırları asıl beni üzen.eşim olmadan olması içime sinmez elbet ama bu konuda onlara karışıp düğünğü şu tarihte yapacaksınız diye de hadsizleşmem. ben de düğün tarihimi abim için 3 ay erkene aldık. ödemelerimize göre ayarlamıştık. bu yüzden kredi çekmek zorununda kaldık bir miktar.ama abimin haberi bile olmadı bunlardan. değer budur. eğer ben bu değeri görmüyorsam elbette yapsınlar isterlerse benim bile gelemeyeceğim tarihte. zorla güzellik olmaz. mesele etmem ama ailemin tavrından ötürü kabalığa ve kırıcı tavırlara maruz kalan ben oluyorum.
belki şimdi anlatabilmişimdir.
anlatabıldın az oncede anlatabılmıstın canm. normal zekadakı herkes senı anlar. neyse valla bnm yorumum senı rahatsz edecek o yuzden bnden bu kadar.
tarihin o tarz duygusal bir anlamı yok ,bundan eminim. ben herşeyden önce haksız yere kırıldığımı düşünüyorum ve nişanlısından da ziyade abime bozuğum.bak ben 7 mayısta ewlendım anmler hep hazıran olarak beklıodu baktık 1 ay 1 aydr dedık aldık kımseye sormadan sonra sankı bosluk bulamamıs gbı yaptık apar topar oldu yanı.
onları cok ıyı anlıorm aşk bole bısı 1 gunu hesaplıo ınsan. bılmıorm ama onların dugunu anların ıstedgı zaman olmalı herkafadan ses cıkar yoksa.
hem o tarıh onlar ıcın ozel bı sey ıfade edıo olabılır. mesela benm dogum guunumdu. yada ne bılım soz nısan gıbı seylerı 5 ınde yaptık hep. cunku bız ayın 5 ınde cıkmaya basladık vss vs
Birileri abin haklı diyecek birileri sen haklısın diyecek bence çoğunluk neye hak verirse odur, aklın karışmasın ama düğünde eşinden çok senin bulunman önemli kardeş olarak evlendin diye hemen aile sırt çevirme yanlarında bulun, kocalarımıza ayak uyduracağız diye ailemizi 2.plana düşürmek hoş davranış değil fikrimce bunu çoğu kadın yapıyor bence yanlış
yanı duzgunce bu bızım ozel gunumjuz ve bugun olmasını cok ıstıyorz dese daha ıyı olurdu.
ama bılmıorz olayları cokmu ustlerıne geldıler naptılar. yanı her kes karstyca haklı olarak cıldrmıstr zavallılart.
neyse hayrlısı olsn ama bnce onlar ne dıosa o kımse bosuna kusmesın
Ortalığı baban karıştırmış ! Damat gelmeye bilir bunu erkek kardeşin biliyor mu? Bırde senin şu baban dediğim dediklerden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?