Abim ve Sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok iyi cevap vermissiniz abinize tebrik ederim. Kimse size zorla ailenize parasal yardim etmeye zorlamamali. Siz kendi icinizden gelirse yaparsiniz zaten. Abinizle pek muattap olmayin mesafeli olun hatasini anlasin. Anlamazsa da mesafeli kalsin size. Cok saygisiz davranmis anne babaniz ona kizmali ve uyarmaliydi.

Evet, şu anda bunu yapabilecek maddi imkanım yok. İçimden geldiğinde ve maddi imkanım el verdiğinde neden yapmayayım onlar benim de anne babam. Muhattap olmayı düşünmüyorum haklısınız, anlamasa bile en azından bana bu kadar saygısızlık yapabileceği bir yakınlığımız daha olmamalı. Babam tepkisini koydu, annem de yanına gitti birşeyler konuştular fakat içeriğini bilemiyorum. Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

Abiniz gelişimini tamamlamamış onu anladım da ailecek oturuyorsunuz anne babanızda mı demiyor ki terbiyeni takın

Abiniz gelişimini tamamlamamış onu anladım da ailecek oturuyorsunuz anne babanızda mı demiyor ki terbiyeni takın
Babam tepki gösterdi bayağı benim kızım kimseye laf düşmez dedi. Annem abime çok düşkündür ki böyle olmasının sebebini annemin ona düşkünlüğünden bulduğu yüz olarak yorumlayabilirim belki. Ama sonra annemde konuştu onunla, ne konuştu bilemiyorum.

Error verdım dur o mesajı ben yazmadım o nasıl oldu

Yanlış hiçbir şey söylememişsiniz. Abiniz hatalı. Geri adım atmayın.
Çok meraklıysa kendi çeksin kredi

annenle baban abin höykürürken bir şey demedi mi?

Evet bizde baba da değil erkek çocuklar ve hele abiyse herkesten herşeyden üstündür. Böyle yetiştirilmişler. Çok yazık. Kalkıp bir bardak su almaya üşenen adam bana nutuk atıyor
Bu erkek (!) de evlenip bir kızın başını yakacak işte

Anne babanız karışmıyorken abiniz karışıyor diye üzülmeyin yahu.
Bu cümleyi kuran babanın yetiştirdiği erkek çocuk "benim yanımda böyle konuşamazsın" diyebiliyorsa zihniyetinin bozuk olduğunu ortaya seriyor demektir. Kadına bakış açısı ise facia.
Ben sizin yerinizde olsam en fazla benim abim nasıl bu zihniyette diye hayıflanırdım.
Canınızı sıkmanıza değmez. Mutluluğunuzu başkaları ile paylaşın.
Bakın bizimle paylaştınız. Şimdiden tebrikler. Umarım mutlu mesut olursunuz.

Ya çok teşekkür ederim mesajınızı gülümseyerek okudum

Ben zaten hayranim bu babalar duruken her seye karisan abilere.Gidin ilerde kendi kiziniza karisin.Ama olur mu onlar kendi kizlari olur.
ay ebiniz haksiz.Ama keske sizde bir nisan falan olsaydi ortada dayanakli bir sey olmus olurdu.O zaman bukadar hak gormezdi kendinde..Cunku cikilmis bir yol olurdu yani sonu gorunurdu..

Erkek kardeşler neden böyle ya? Nasıl bakmışlar, ne demişler büyütürken?
kızkardeşinin kararları hakkında höt höt konuşma cesaretini bulabilmiş. Hayatın hakkında kendi kendine kredi kararı verebilmiş. Çok çok garip gerçekten.
Babanız bir şey demedi mi bu esnada?

Anneniz ve babanız da izledi değil mi o dağ ayısını? Niye? Çünkü erkek evlat

kendisi evleneceğini dumanla haber verecek sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…