Abim ya sapık ya da biseks?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Aslında ilk bu konuyu açacaktım ama yediremedim şimdi bütün cesaretimi toplayıp yazıyorum abim 9 aydır ünivdeydi yeni geldi bana çok düşkündür her şeyime karışır yanıma yatar saçımı okşar gıdıklar elimi öper sakallarıyla oynatır ama bir yandan erkeklerlede çok içli dışlı onlara ayrı bakıyor sizce sapık mı yoksa biseks mi emin olamadım ama sapık olduğunu düşünmüyorum biseksse şimdi diyeceksenizli normal değilmi erkek arkadaşları öyle değil ama bugün bir erkek arkadaşıyla telefon görüşmesini duydum konuştuğu çocuk erkekti çocuğa üstünde ne var dedi sonra orda kadınlara denilen bir şey dedi kapattılar

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha fazla bilgi versen...?
Biseksüel olup olmadığı sadece bakması ile anlaşılmaz sanırım.

Benim de abim var ama sakalını oynatmaz, yanıma yatmaz.

Bilemedim ya, neler görüyoruz
sapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor ki

sapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor ki

Belki gaydir.
Kız arkadaşı oldu mu hiç ilişkisi nasıldı?
Sadece erkek arkadaşlarıyla buluşacağı zaman mı süsleniyor?
Gerçi size anlatmadıysa deşmeyin derimx

Belki gaydir.
Kız arkadaşı oldu mu hiç ilişkisi nasıldı?
Sadece erkek arkadaşlarıyla buluşacağı zaman mı süsleniyor?
Gerçi size anlatmadıysa deşmeyin derimx
Evet çok oldu ama sevgili olmadı günübirlik evet erkek arkadşaoyla buluşurken çok süslenşyor kız arkadaşıyla buluşmasına normal gidiyor ama

Ya simdi görsel odaklı erkekler de mevcut hani bu da yeterli bir veri degil gibi... abi kardes iliskisine bisey diyemem cunku abim kardesim vs yok :) ve kardeş iliskileri de herkesin farkli

Ole bir durum olsa belli eder ama özel bir konuyuda desmeyin derim. Erkeklerin bekarlar helede ozel durumları olur. Zannetmiyom burda bisi yok. Tabi size anormal birseyler yapmiyorsa.

hmm bi dakka ilk mesaji duzenlemişsiniz...
Tabi o konusmada anormal seyler var eger erkek oldugundan eminseniz...

Back
X