- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Anne baba ayrı değil birleşik de neden dehşet verici geldi onu anlamadımAnne baba ayrı kardeşsinizdir diye düşünmüştüm, dehşet verici geldi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne baba ayrı değil birleşik de neden dehşet verici geldi onu anlamadımAnne baba ayrı kardeşsinizdir diye düşünmüştüm, dehşet verici geldi![]()
Bu sene 20 ye giriyor annemin yanında öptürüyor zatenKaç yaşında abiniz? Annenize söylediniz mi?
Size boynundan öptürüyormuş bu dehşet verici değil mi? 17 yaşında bir kız için çok kötü bir şey abisiyleAnne baba ayrı değil birleşik de neden dehşet verici geldi onu anlamadım
Ya neler neler duyuyoruz abim öyle biri değil inanın o çok duygusal biri kafasına çok takıyor her şeyi bu yüzden sevgisini böyle belli ediyorSize boynundan öptürüyormuş bu dehşet verici değil mi? 17 yaşında bir kız için çok kötü bir şey abisiyle![]()
Ve ben tacizin ne olduğunu biliyorum küçükken teyzemin üvey çocuğu tarafından 3 kere uğraşımSize boynundan öptürüyormuş bu dehşet verici değil mi? 17 yaşında bir kız için çok kötü bir şey abisiyle![]()
Ben onu düşündüğüm için eğer gerçekten yönelimi buysa ve babam öğrenirse öldürür omuInternette onlarca insanın içine abinizin cinsel hayatini açıyorsunuz. Bu hoş bir şey mi yani?
Abiniz için gerçekten üzüldüm,aileden yana şansı yok belli cinsel tercihleri her neyse .
Buraya açmanızın ne gibi bir çözümü olabilir?Ben onu düşündüğüm için eğer gerçekten yönelimi buysa ve babam öğrenirse öldürür omu
Arkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö
2 mesajınız arasında fark var sizde farkındasınız değil mi? Bu fark neden sizce? Benden dolayı mı sizden dolayı mı yoksa her ikisi de mi?Ya neler neler duyuyoruz abim öyle biri değil inanın o çok duygusal biri kafasına çok takıyor her şeyi bu yüzden sevgisini böyle belli ediyor
Bakın hiç kız arkadaşıma oynatmıyorum diyor eğer gaysa felan dokundurtmaz boynundan öptürme kısmını ben de bilmiyorum2 mesajınız arasında fark var sizde farkındasınız değil mi? Bu fark neden sizce? Benden dolayı mı sizden dolayı mı yoksa her ikisi de mi?
Ne alaka ya Ben kiz arkadasimla bulusmadan once makyaj siz hazirliksiz cikmam lezmiyim simdi esimde cumartesileri bulusma gunleridir oda giyinir sacini wakslar deolar parfumlar gittikleri yerde acik Restaurant bence Sizin bol zamaniniz var ne yapcanizi bilmiyorsunuzsapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor ki
Bence boynunu öpmesini istediğinde falan öpmemelisin, her ne kadar öz abin olsa da ... Bu arada telefonu kapatırken o erkeğe ne söyledi?Arkadaşlar bir de hep şey diyor hiç bir kıza sakalımla oynatmadım hiç bir kız beni öpmüyor boynundan felan öptürüyor ille öp diyor bana ben de öpüyorum sapık mı biseksüel mi emin olamadım biseksüellikten de bugün erkek arkadaşına öyle sormasından şüphelendiö