- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ya böyle nasıl desem bir anne çocuğuna nasıl bakıyorsa öyle bakıyorNasil bakiyor
Anne korumacidir. Bende arkadasima oyle bakarim daha bi korumaciYa böyle nasıl desem bir anne çocuğuna nasıl bakıyorsa öyle bakıyor
Daha fazla bilgi versen...?
sapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor kiBiseksüel olup olmadığı sadece bakması ile anlaşılmaz sanırım.
Benim de abim var ama sakalını oynatmaz, yanıma yatmaz.
Bilemedim ya, neler görüyoruz
sapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor ki
Biz çok katıyızdor öyle bir şey varsa babam öldürür abimiOzelinden sana ne.
Evet çok oldu ama sevgili olmadı günübirlik evet erkek arkadşaoyla buluşurken çok süslenşyor kız arkadaşıyla buluşmasına normal gidiyor amaBelki gaydir.
Kız arkadaşı oldu mu hiç ilişkisi nasıldı?
Sadece erkek arkadaşlarıyla buluşacağı zaman mı süsleniyor?
Gerçi size anlatmadıysa deşmeyin derimx
Özele gelin ordan diyimNe dedi teli kapatırken
Evet çok oldu ama sevgili olmadı günübirlik evet erkek arkadşaoyla buluşurken çok süslenşyor kız arkadaşıyla buluşmasına normal gidiyor ama
Ya simdi görsel odaklı erkekler de mevcut hani bu da yeterli bir veri degil gibi... abi kardes iliskisine bisey diyemem cunku abim kardesim vs yok :) ve kardeş iliskileri de herkesin farklisapık değil bence sapık olsa bu zamana kadar yapardı elbet bir şey ben cinsel yönelimin biseks olmasından endişeliyim ya da başka bir şey erkek arkadaşlarının yanına giderken o kadar sğslenşyor ki
Biz çok katıyızdor öyle bir şey varsa babam öldürür abimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?