- 3 Ekim 2018
- 575
- 2.592
- 63
Arkadaslar merhaba
Bugün abim bize geldi ve 2 sene önce arkadaşına kefil oldugunu söyledi. Arkadası ödememiş ve borc ona kalmış 45 bin tl haberi yokmuş tebligat falan gelmemiş . Karsı tarafın avukatını aramış haberim yoktu benim diye onlarda numaranız yoktu bizde haber vermedik dosya kapandı borcu ödemek zorundasınız ödemezseniz icra gelir demiş

devlet kurumunda calısıyo ve ödemezse işine de zarar gelirmiş o yüzden bu parayı babamdan talep etmiş. Annem babam ah vah hemen tabi. Ama ben konusmadan edemedim. Cok sacma teblig yok bişey yok dosya kapanmış icraya düşmüş sen devlet memurusun hemen icra gelmez maasından keserler dedim yok dedi ödemek zorundayım hemen. Git avukatla konus tebligat almadıgını söyle itiraz et bişeyler yap hemen parayı gidip vermek ne dedim. Sen de basımıza avukat mı kesildin dedi. Babam o parayı verecek ama ben asla inanmıyorum. Avukat arkadaslardan ve olmayan bilgi sahibi arkadaslar ricam ben mi sacmalıyorum lütfen bilgi verin
Bugün abim bize geldi ve 2 sene önce arkadaşına kefil oldugunu söyledi. Arkadası ödememiş ve borc ona kalmış 45 bin tl haberi yokmuş tebligat falan gelmemiş . Karsı tarafın avukatını aramış haberim yoktu benim diye onlarda numaranız yoktu bizde haber vermedik dosya kapandı borcu ödemek zorundasınız ödemezseniz icra gelir demiş