Abim yemek yerken tabağımı kırdı vurdu ama suçlu ben oldum ?

En nefret ettigim sofrada itişip kakışan cins
.Yaşlar kaç .Kadina yazık sizi ayirmak zorunda mi ..
Yemek hazirlamaya niye yardim etmediniz
..........

Abiniz size saygili bi sekilde konusmaya calisiyordu ben erkek kiz ayrimciligi yapmam zaten ama siz sanane ona mi sorcam bilmem ne kabahati ettin ben annenizin yerinize olsaydim ikinizi yatistirmaya calisirdim el kaldirtnazdim birbirinize, önce abinizle bi basbasa konusun uyku sersemiydim falan de ama beni dövmezsen nasil olur birbirimize saygili olalim istiyorum sadece uyku sersemiyle kendimde degilim acilmam gerekiyordu diye bu konuda konuscaksiniz, abiniz sizinle saygisiz bi sekilde konusmadi ki anladigim kadariyla seni cok düsünüyordu karsidaki verdigi degeri görmeyince onu sinirlendirip üzülmüstür, ve annene sey derdim senin erkek kiz ayrimcilik yapiyorsan bu konuda benim hakkimda söz hakkin olmasin abime cok düskünsün derdim ben yerinizde olsam iki kardesleri sakinligi yatistirirdim de yani ama sakin ve saygili sekilde konus

Anneniz tipik bir erkek annesi. Yazik onun gelinine. Abinize soyleyecek laf yok zaten

Erkeklerin klasik "ben sinirliyim, sinirlenince gözüm bir sey görmez, sen de beni sinirlendirdin" gibi sozleri hep bu ebeveyn ozellikle de annelerinin suçu maalesef

sende az değilmişsin

Abinizin siddetinin hakli bir yani yok tabii ki.
Ancak yaslariniz 23 ve 27 iken neden 3 ve 7 gibi davranıyorsunuz? Hiç hoslanmam itişip kakısmalardan.

abin abartmis ama sende az degilsin yani.ne sormus ki ben hayatta abime sanane demem cok sacma olmus sozunuz

salatayi önünüzden yemeniz gerekir hatta bence herkes tabagina almali
agziniza soktugunuz catali herkesin yediği birseye tekrar bandirmak bence hoş değil
anneniz evlat ayrimi yapiyormu bence yapiyor ama bu konuda buyuk oranda siz hatalisiniz

Insan sivri dilli olunca her daim suçlu çıkar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…