• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim !!!

yanında yengeni de yolluyor ,yengene asılmayacakları ne malum o da bir kadın sonuçta bekçi diye onu başına koyması saçma
 
1,5 saat uzakmıymış..
hem baban götürüp gelecekmiş zaten.
e madem yengende gelsin kapıda beklesin.
 
Yengenin gelmesi neden senin için sorun oldu ki. Gelsin beraber eğlenin, dönün nolcak yani...
 
Yenge de ben bilmem diyor yani, eşine ne saçmalıyorsun demiyor, aynı zihniyet demek ki.
Arada büyük de olsalar biraz susturmak lazım insanları.
 
ne kadar karşı çıksak da engel olamıyoruz bu çifte standarta erkek yaş gözetmeksizin özgür ama kadın hangi yaşta olursa olsun hep kısıtlanıyor. çünkü hep bir bahane var.
 
24 yasında gencler atanıp başka şehirlere çalışmaya gidiyor yani o yasta bi insanin kimseden izin almasına gerek yok
 
Babanıza tekrar söyleyin kapatsın konuyu.
Yenge de ayrı alemmiş,ben olsam eşime çok acayip çemkirirdim sanane kız gidip gelecek babası da var sen ne ortalık bulandırıyorsun diye.
 
Koskoca kadınsınız, kimsenin iznine ihtiyacınız yok. Anne&babalar çocukları kaç yaşında olursa olsun endişelenebilirler, siz de kalplerini kırmak istemezsiniz, orta yol bulunur, bu güzel. Zaten bulmuşsunuz o orta yolu da. Abinizin yaptığıysa ortaya nifak tohumu ekmek. Üstüne vazife değil bu işler, bunu kendisine güzelce anlatmanız lazım. Anlamıyorsa da resti çekin. Yengenizin evli olduğu da alnında yazmıyor, onlarca kişinin bulunduğu bir düğünde, rahatsız edecek, tehlike oluşturacak şekilde bir kadına asılacak manyaklar, ona da asılır, iş oraya varacaksa.

Resti çektim tabi ama sürekli bir triplerde bağırmalarda
Zaten öyle asılınacak bir ortam da değil
Abimin her zamanki kıskançlığı
 
Ona dedim ki yengem niye benimle gelsin o mu koruyacak beni
O evli barklı bir kadınmış ben genç kızmışım
Ancak onunla gidebilirmişim
yengenizin evli oldugu alnindami yaziyormus hadi diyelimki basiniza bisey gelecek oldu yengeniz onunuze atlayip ona dokunmayin beni alinmi diyecekmis ne sacma fikirleri var abinizin boyle insanlar genelde herkesi kendi gibi goren kisilerdir
 
İyi de yalnız görecekler tanışacaklar zaten

Yengen olunca görünmez mi olacaksın sanki

Gaza getirmek gibi olmasın ama gerekirse babamla gider de yengemle gitmem abime inadımdan
 
Eğer bi şekilde yengeniz sizinle gelirse hiç muhattap almayın yanına bile oturmayın öyle mal gibi kalsın bakalım bi daha sizin peşinize kuyruk gibi takılıyor mu.
 
Back
X