Abimden sonra bende onun evlenmesinden umudu kestim galiba...

abim evlenebilir mi?

• evlenir

OY: 37 56,1%
  • evlenemez

OY: 29 43,9%

• Ankete Katılan
    66

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Abim...O öyle bir adam ki ondan aileyi geçin ondan sülale razı ...Bu adam hepimizi iyiliğiyle dövüyor...Neden bu kadar iyi sanki neden bu kadar fedakar biraz bencil olsana be adam...Sorunumuz(annemle benim) ne yazık ki abimin evlenememesi...Babam aylar önce vefat etti ve annemle ayrıldıkları için annem maaşını alamadı sadece dedemden kalan maaşını alıyor 700 lira civarı birşey.Abim öğretmen 32 yaşında bir arabası var sadece çünkü bu zamana kadar babamın borcunu ödemekten birikim yapamadı...Babamdan aldığım maaş ve evlilik yardımıyla(bir senelik maaşın toplu verilmesiyle) evlendim ben abime hiçbir yüküm olmadı çok şükür onun cömertliği bunu sebep oldu belkide...Durum şu ki abimin evlenme durumunda annemden ayrı yaşama gibi bir durumu olamaz.Hem maddi açıdan hem annem kendi işlerini halledecek biri değil(alışveriş vs.)Yeni evliyim yaşadığım sıkıntılar oldu eşimin ailesini hazettiğim söylenemez ama gerçekten onun annesiyle benim annemin arasında dağlar var bunu objektif bakarak annemin bizi nasıl(imkansızlıklara rağmen)büyüttüğüne,yetiştirdiğine,önemsediğine bakarak görebiliyorum ki eşimin anneside tek kalsa birgün yalnız yaşamasını istemem herşeye rağmen bunu kendi vicdanıma sorarak yazıyorum.Birazda annemi anlatayım...Annem bana göre gerçekten kötü niyetli biri değil huyuna göre gerçekten iyi bir kaynana(bir abimde evli oradan bilerek söylüyorum) bunca zamandır evde birşey eksik olsa abime şunu al diyemez diyemiyor öyle koparttığım kar yiyeyim içeyim takayım gezeyim delisi değil gerçekten değil elindeki herşeyi bize verir esirgemez diyeceksiniz bu kadının hiç mi kötü huyu yok gerçekten gördüğüm kayınvalidelerle kıyaslanırsa oğlunun mutluluğu için sabrettiği için evet pek bir kötü huyu yok o sadece mutlu olmasını ister çünkü yaşamadığı tekşey bu siz mutlu olun der...Ben fikrimi söyledim şimdi sizde söz sevgili kk üyeleri yeni evlisinden nişanlısına bekarından deneyimli evlilere kadar herkesten yorum bekliyorum gerçekten abim gibi birinin evlenme ihtimali nedir?hiç mi umut yok?Ben mutluyum eşimle çok şükür ama evlenmeden öncede hep kendimin için değil onun için dua ederdim gerçekten abimin bir yuva kurmama ihtimali baba olmama durumu beni bir ömür üzer:KK61:

Niye evlenmesinki nasibse elbet evlenir..ancak her kv kotu diye bisey yoktur her gelin de iyi diye de birsey yoktur.sebepsiz yere araya mesafe koyayim yuz bulmasinlar diye guleryuzunu gostermeyen asik suratli olan gelinlerde var..bu is hangi rolde olduguna degil nasil bir kalpte olduguna bakar..

Niye evlenmesinki nasibse elbet evlenir..ancak her kv kotu diye bisey yoktur her gelin de iyi diye de birsey yoktur.sebepsiz yere araya mesafe koyayim yuz bulmasinlar diye guleryuzunu gostermeyen asik suratli olan gelinlerde var..bu is hangi rolde olduguna degil nasil bir kalpte olduguna bakar..
haklısınız

Anneniz neden kendi işini halledemiyor? 3 kardeşseniz bu görev neden bu abiye kalıyor sadece?
Ben de aynı evde olmaz diyenlerdenim.
çünkü alışmamış pazar çarşıyla alakası olmamış ya babam almış büyüncede abimler.Diğer abim farklı şehirde okudu evlendi koptu gitti şuan durumları iyi değil zaten bana kalsa bizimle yaşasın derim ama ne annem bunu ister ne abim ne yazık ki annem muhafazakar biri olduğu için eşimden çekinir eşimin çok ısrar etmesine rağmen bizimle yaşamak istemedi

Abinin kısmetinde varsa evlenir evlenmesine de aynı evde zor yürür evlilik. Bazılarının melek annesi bazılarının şeytan kayınvalidesi olabiliyor.Eşime göre annesi baldan tatlı ( ki öyle de olmalı ) bana göre tatsız tuzsuz yavan bi kadın.sana göre süt bana göre çikolata durumu yani.

Abinin kısmetinde varsa evlenir evlenmesine de aynı evde zor yürür evlilik. Bazılarının melek annesi bazılarının şeytan kayınvalidesi olabiliyor.Eşime göre annesi baldan tatlı ( ki öyle de olmalı ) bana göre tatsız tuzsuz yavan bi kadın.sana göre süt bana göre çikolata durumu yani.
melek değil ama iyidir yani annemi ne diye öveyim ki şurada

Abim...O öyle bir adam ki ondan aileyi geçin ondan sülale razı ...Bu adam hepimizi iyiliğiyle dövüyor...Neden bu kadar iyi sanki neden bu kadar fedakar biraz bencil olsana be adam...Sorunumuz(annemle benim) ne yazık ki abimin evlenememesi...Babam aylar önce vefat etti ve annemle ayrıldıkları için annem maaşını alamadı sadece dedemden kalan maaşını alıyor 700 lira civarı birşey.Abim öğretmen 32 yaşında bir arabası var sadece çünkü bu zamana kadar babamın borcunu ödemekten birikim yapamadı...Babamdan aldığım maaş ve evlilik yardımıyla(bir senelik maaşın toplu verilmesiyle) evlendim ben abime hiçbir yüküm olmadı çok şükür onun cömertliği bunu sebep oldu belkide...Durum şu ki abimin evlenme durumunda annemden ayrı yaşama gibi bir durumu olamaz.Hem maddi açıdan hem annem kendi işlerini halledecek biri değil(alışveriş vs.)Yeni evliyim yaşadığım sıkıntılar oldu eşimin ailesini hazettiğim söylenemez ama gerçekten onun annesiyle benim annemin arasında dağlar var bunu objektif bakarak annemin bizi nasıl(imkansızlıklara rağmen)büyüttüğüne,yetiştirdiğine,önemsediğine bakarak görebiliyorum ki eşimin anneside tek kalsa birgün yalnız yaşamasını istemem herşeye rağmen bunu kendi vicdanıma sorarak yazıyorum.Birazda annemi anlatayım...Annem bana göre gerçekten kötü niyetli biri değil huyuna göre gerçekten iyi bir kaynana(bir abimde evli oradan bilerek söylüyorum) bunca zamandır evde birşey eksik olsa abime şunu al diyemez diyemiyor öyle koparttığım kar yiyeyim içeyim takayım gezeyim delisi değil gerçekten değil elindeki herşeyi bize verir esirgemez diyeceksiniz bu kadının hiç mi kötü huyu yok gerçekten gördüğüm kayınvalidelerle kıyaslanırsa oğlunun mutluluğu için sabrettiği için evet pek bir kötü huyu yok o sadece mutlu olmasını ister çünkü yaşamadığı tekşey bu siz mutlu olun der...Ben fikrimi söyledim şimdi sizde söz sevgili kk üyeleri yeni evlisinden nişanlısına bekarından deneyimli evlilere kadar herkesten yorum bekliyorum gerçekten abim gibi birinin evlenme ihtimali nedir?hiç mi umut yok?Abim annem yalnız kalmasın diye umdu kesti artık elinden birşey gelmiyor.Ben mutluyum eşimle çok şükür ama evlenmeden öncede hep kendim için değil onun için dua ederdim gerçekten abimin bir yuva kurmama ihtimali baba olmama durumu beni bir ömür üzer:KK61:

sen evleri birlestirip kendi annele yasarmisin bir omur bunu dusunerek tahmin yurutebilirsin mesela?

Abim...O öyle bir adam ki ondan aileyi geçin ondan sülale razı ...Bu adam hepimizi iyiliğiyle dövüyor...Neden bu kadar iyi sanki neden bu kadar fedakar biraz bencil olsana be adam...Sorunumuz(annemle benim) ne yazık ki abimin evlenememesi...Babam aylar önce vefat etti ve annemle ayrıldıkları için annem maaşını alamadı sadece dedemden kalan maaşını alıyor 700 lira civarı birşey.Abim öğretmen 32 yaşında bir arabası var sadece çünkü bu zamana kadar babamın borcunu ödemekten birikim yapamadı...Babamdan aldığım maaş ve evlilik yardımıyla(bir senelik maaşın toplu verilmesiyle) evlendim ben abime hiçbir yüküm olmadı çok şükür onun cömertliği bunu sebep oldu belkide...Durum şu ki abimin evlenme durumunda annemden ayrı yaşama gibi bir durumu olamaz.Hem maddi açıdan hem annem kendi işlerini halledecek biri değil(alışveriş vs.)Yeni evliyim yaşadığım sıkıntılar oldu eşimin ailesini hazettiğim söylenemez ama gerçekten onun annesiyle benim annemin arasında dağlar var bunu objektif bakarak annemin bizi nasıl(imkansızlıklara rağmen)büyüttüğüne,yetiştirdiğine,önemsediğine bakarak görebiliyorum ki eşimin anneside tek kalsa birgün yalnız yaşamasını istemem herşeye rağmen bunu kendi vicdanıma sorarak yazıyorum.Birazda annemi anlatayım...Annem bana göre gerçekten kötü niyetli biri değil huyuna göre gerçekten iyi bir kaynana(bir abimde evli oradan bilerek söylüyorum) bunca zamandır evde birşey eksik olsa abime şunu al diyemez diyemiyor öyle koparttığım kar yiyeyim içeyim takayım gezeyim delisi değil gerçekten değil elindeki herşeyi bize verir esirgemez diyeceksiniz bu kadının hiç mi kötü huyu yok gerçekten gördüğüm kayınvalidelerle kıyaslanırsa oğlunun mutluluğu için sabrettiği için evet pek bir kötü huyu yok o sadece mutlu olmasını ister çünkü yaşamadığı tekşey bu siz mutlu olun der...Ben fikrimi söyledim şimdi sizde söz sevgili kk üyeleri yeni evlisinden nişanlısına bekarından deneyimli evlilere kadar herkesten yorum bekliyorum gerçekten abim gibi birinin evlenme ihtimali nedir?hiç mi umut yok?Abim annem yalnız kalmasın diye umdu kesti artık elinden birşey gelmiyor.Ben mutluyum eşimle çok şükür ama evlenmeden öncede hep kendim için değil onun için dua ederdim gerçekten abimin bir yuva kurmama ihtimali baba olmama durumu beni bir ömür üzer:KK61:
Canım evlenir nasip isi bu bende esim 32 iken evlendim. İyinşyetli ögretmen diyorsun elbet Allah birini nasip eder ona. Annene de bakar benim arkadaşım öyle kabul etti evlendi simdi mutlu kvsi iyi.

Back
X