- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Allah akıl fikir versin bunlara ama hiç umudum yok . en iyisi gitmek ama gidincede annem hep bu evde kalacak mecbur . onada acıyorum
Ay nekadar kötü bi durum ya
Ben 20 falan sandm 30 gelcek bide.
Okul falan okuymusun.
hiç sanmıyorum akıllanacaklarını hem temizlik akılla değil iç güdüyle olur bunlarda o yok ki. banyo artık kaç haftada bir yapıyo kokudan odasına girilmiyo. seninki gene çalışır bizimki hep evde hiç çıkmıyor kaç yaşında ya obezlikte çığır açıyor üstüne
Anladm Canım. durumuna okurken çok üzüldüm.üniversite . malesef bu yıl bitiyo okul
Allah yardımcın olsun canım yaa biliyomusun öbür konunu da okumuştum ve aklımdan hiç gitmedi yani tüm sene aklıma geldi arada sırada o kadar deyim artık öyle bi tesirinde kalmışım ki dedim aha yine bizim kız yavrum ne yaptı acaba diye baktım hemençok iğrençler gerçekten canım iyi dayanıyorsun valla tamam ya herşeyi herşeyi geçtim de o işi yaptıktan sonra senin donunu toplaman görmen nedir yahu kız kardeşinden utanmıyormusun be adam nasıl bi iğrençlik bu.30 yaşına gelmiş artık değişmez canım ya sen evlenecen kurtulacan ya o evlenecek gidecek de evleneceği kıza yazık. Allah yardımcın olsun ben okurken dayanamadım sen napıyorsun tahmin edemiyorum
İnsanin psikolojisi bozulur nasil bir ailen var masallah sana iyi dayaniyorsun ben olsam evi terk etmistim kendini iyi yetistirmissin universite okuma sansin varsa yaz sehir disini kurtul
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm Allah yardimcin olsun migdem hop kalkti hop oturdu iyyyyyyyyyy artik igrencligin bu kadarinada pes ! ayri eve cikma durumun varsa cik derim zor ama tek cozum bu sanki ! abin 30 yasina gelmis yuh yani peki babana ne demeli ! keske okumasaydim su an migdem cok kotu !
önceden uyarı yapmıştım midesi hassas olanlar için aslında :) .
şu an için sadece tatillerde burdayım ama okul 1 yıl sonra bitiyo . eğer izin verirlerse kpssyi kazanıp başka bi şehire gitmeyi isitoyrum ama onuda hiç sanmıyorum kıyametler kopacak evde çünkü iniveriste tercihlerindede aynı şey olmuştu ve sonuç olarak onların istedeiği şehirde okuyorum.
off canım benim ya en iyisi o evden kurtulmaya bak annen kadıncağız zaten yıllardır alışmış senin onların pisliklerini toplamaya mecburiyetin yok !
üniversite okuyorum . tatillerde burdayım sadece ama malesef bu sene son sınıf oluyorumkpss dede zorla burayı tercih ettirceklerine eminim. çünkü üniversiteyide onlar seçti yakın olsun diye .
Evet uyarini okudum ama merak ettim
Cnm bu senin hayatin istedigin sehire gidebilirsin bunda bir sakinca yok ama anlayana iste ! Allah yardimcin olsun vallahi zor bir durum sen anlattin migdemiz alt ust oldu ama iclerinde sen yasiyorsun halini dusunemiyorum bile !
Valla okurken midem kalktı ya.abn kç yaşnda.?evi terkederdm ben ya.kusura bkma canım ama hyvanlar öyle sokaga yapıyor.yuh ya valla
hiç sanmıyorum akıllanacaklarını hem temizlik akılla değil iç güdüyle olur bunlarda o yok ki. banyo artık kaç haftada bir yapıyo kokudan odasına girilmiyo. seninki gene çalışır bizimki hep evde hiç çıkmıyor kaç yaşında ya obezlikte çığır açıyor üstüne
üniversite okuyorum . tatillerde burdayım sadece ama malesef bu sene son sınıf oluyorumkpss dede zorla burayı tercih ettirceklerine eminim. çünkü üniversiteyide onlar seçti yakın olsun diye .
Valla cnm bncde allah yardmcn olsn qerckten zr bi durum bnde herqn ev temzliorm kardsim yuznden ama ayni deqil tabi heele ki abm evdeki herkzden daha temizdir banyo yaptmi bnyoyu ykamadn temzlemedn eayalrni toplamdn ckmaz anlamzsn bile bnyo yaptqni qerci artık evlendi karısına yapiodur ama nyse :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay hayvanlar bile üstünü örtüyor ya, görünmeyecek yere yapıyor.
evde bi tavşanım var kafesine yattığı yere asla pislemiyor.
2 gün bile bekliyor bazen ben onu balkondaki tuvaletini yaptığı yere çıkarayım diye.
bunlar nasıl insanlarmış aklım almadı.
offf çok pis ya.. benim erkek kardeşimi de banyoya pataklayarak sokardı annem küçükken. şimdi 19 yaşında, hala çoğu zaman sadece başını yıkıyor. ellerini yüzünü falan sabah yıkamıyor, diş fırçalamak hak getire zaten.. Ama abinin o balgamı ellerine sürmesi falann o nasıl bi şey yaaaaaaa
canm asla yazma o şehri, deli misin sen? yakın bi yer yaz, annen de yanında kalmaya gelir
onlar baba oğlan yaşasınlar pislik içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?