abime ve babama dayanamıyorum

Of ne pis insanlar varmis. Anneniz tepki gostermiyor mu? Annenle bir olsaniz kizsaniz filan? Gerci artik yas 30 olmus nasil egiteceksin. 😔

annem eskiden tepki gösteriyodu .kızıyodu ama artık sinirleri çok bozuldu onunda .bişey demiyo .kendi kendine söyleniyo bazen .
ne abimde ne babamda acıma duygusu olmadığı için ne söylesekte boş artık . öteki tarafa havale ediyorum ama bendeki bu sinir nolcak bilmiyorum.

Aman yarabbim midem kalktı yemin ederim nasıl erkek bu yahu bunları okuyunca şükrettim tekrardan ne kendi ailemden nede eşimden böyle şeyler görmedim kaç yaşındasın tatlım sen :26: hayatında biri varsa ciddi düşünüyorsunuz bence bir an evvel kendi yuvanı kur bu arada evleneceğin birlilkte olduğun biri varsa çok dikkat et baban ve abin gibi olmasınlar hoş o ikisi kadar bu kadar pisliği bir arada bulunduran başka birini ne gördüm ne duydum Allah yardımcın olsun güzelim :26: bu arada annen nerede sen bu işleri yaparken sana yardımcı olmuyor mu sen evin hizmetlisi gibi olmuşsun ayıp yahu

Anladm Canım. durumuna okurken çok üzüldüm.ne diycgm bilemdim.Allah yardımcın olsun.
Ya psikolojik sorunu olmasın abinin

yani çok normal bi çocukluk geçirdiğini söyleyemcem. bi çocuğun yaşamaması gereken şeyler yaşadık saçma sapan . ama ben bunu bu kdar pis olmasyla bağdaştıramıyorum .

Canım allah kolaylık versin çok kötü bir durum benim eşim çoraplarını atar ortaya ona bile sinir olurum ki kaldı bu kadar pislik allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kusura bakma nolur gülsemmi ağlasammı bilemedim.insan pis olur ama bu kadar olmaz.sonuçta imanın şartıdır temizlik.bu yaştan sonrada değişmezler ama onlara esaslı bi ders gerek.anneciğin iyi sabretmiş.

23 yaşındayım.hayatımda ciddi düşündüğüm biri yok . olsada okul bitmesi lazım işe girmem lazm bunlar için bana bi 2 3 yıl gerek . ve 2 3 yıl boyunca bu evde kalmam gerekiyo
annem bahçe tarla işleriyle uğraşıyo bende ev işleriyle o yüzden annemin ev için vakti yok.

Kusura bakma nolur gülsemmi ağlasammı bilemedim.insan pis olur ama bu kadar olmaz.sonuçta imanın şartıdır temizlik.bu yaştan sonrada değişmezler ama onlara esaslı bi ders gerek.anneciğin iyi sabretmiş.

esaslı ders gerek ama nasıl ? çözümü yokmuş gibi geeliyo .

Ne denir bilemedim ya koca insanlara nasıl öğretilir ki bu tür şeyler psikolojik desem o da değildir yapı öyle alışmış annenizi dinlemiyorlardır ki siz konuşasınız Rabbim yardımcınız olsun çok zor bir durum gerçekten

canım kıyamam ya Allah sabır versin çok zor :26: önündeki 2-3 yıl en kısa sürede hiç anlamadan şipşak geçsin insallah

bende konuştumki kaç kere . kağıtlra yazı yazıp duvara bile astım kural şeklinde . yok olmuyo .

birkaç gn hiç bir şey yapmasanız..yaparla belki ozaman..

Evlendrın kurtlun yahu bune alh yardmcn olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elin kızına yazık canım yaaa.
Pislik fenadır yaaa. Babam da bu anlatılanlar kadar olmasa da pek temiz biri sayılmazdı.
Ama annem polis gibi başında biterdi, uyara uyara öğrettik sonunda. Duşa falan girmeyi, hapşırınca elini yıkamayı öğrendi sonunda

senin annen ısrarcı davranmış yılmamaış iyide yapmış . ama benimkide sabır kalmadı ki . en sonunda kabullendi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…