abime ve babama dayanamıyorum

Kahvaltı ediyodum iş yerinde süper oldu :) D ayanamadım tabi okumayı da bırakamadım :)

Neyse, şoka girdim yani yaaa balgamı eline yedirmek öööğğgghhhhh ölüceeem, evlenme şansın varsa sen kaç kurtul bence sabırlar diliyorum (

Yariya kadar okuyabildim ancak oruc oruc midem kalki ya bu nasil pisliktir yapmak zorunda degilsin cnm bu resmen iskence birakin kendi hallerine koksunlar annenide al bi yerlere gidin.
Allah kolayliklar verdin cekilir mi bunlar ya
Birde bela okuma iyice kötü olurlar dua etde duzelsinler...

senin annen ısrarcı davranmış yılmamaış iyide yapmış . ama benimkide sabır kalmadı ki . en sonunda kabullendi .

Bizimkisi aileden gelen bir şey değildi aslına bakarsan. Safi babamın pasaklı olması Babaannem rahmetli temizdi. Ama amcalarım hep pasaklıydı nedense.
Ama erkek kardeşim babama benzemedi iyi ki. Ev bile süpürür, benden iyidir.

Ay inanamıyorum
Sanki daha önce ilkel hayatta yaşıyormuşta, modern hayata adapte olamamış gibiler.
Yuh diyorum gerçekten ya pis lafı bile bunun yanında temiz kalıyor.
Ben kardeşime yatağını toplamıyorsun pissin diye çemkiriyordum, hemen gider gitmez öpeceğim onu.
Allah sizide tez zamanda kurtarsın ne diyeyim ..

:120:

anneniz ne iş yapıyır acaba evde anlayamadım :44: abinize neden bunları zamanında öğretmeye çalışmamış ki , anneniz bu durumdan memnun mu :44: hayatımda böyle pis insanlar duymadım ya bu neee

bence de tek çözüm sevdiğin biri olduğunda hemen evlenip o evden gitmek siz gidince artık bir tabir vardır kusura bakmayın ' b.ku b.kla yoğururlar ' :120::120::120::120:

Şu erkekleri tepemizde gezdirdiğimiz sürece bunlar kaçınılmaz. Ev temizliği sadece kadının değil o evde yaşayan herkesin görevidir mantığıyla yetiştirilmiş olsalardı bu kadar pis olmazlardı bence. Verecen eline bezi gösterecen pencereyi tezgahı, silecek! Ama erkeklere kıyamıyor anaları. Ne de olsa eeerrrrkek. Al sana erkek

büyük abdestlerin yarısı tuvalet taşlarında yarısı maşrapanın içinde kalmış oluyo. tuvalet 1 gün yıkanmazsa çiş kokusundan geçilmiyo zaten. klozette deliği tuturamıyolar birtürlü kenarla sarı sarı şeyler .

En cok bu bölüme dayanamadim en sevmediğim tiksindiğim sey budur.

yarıya kadar okuyabildim, sen bunları yaşıyorsun bir de.. yani evlen, evlenemiyorsan ayrı eve çık, olmadı kaç (bu işin esprisi tabi) ama kurtar kendini arkadaşım bu ne.. yani abin evlenecek ve orta ayar titiz bir bayanın bunları kaldırabilme olasılığı yok.. mendilin icadından haberi olmayan bir insana neyi anlatacaksın ki

kahvaltı ederken okuman kötü olmuş . kaçıp kurtulcam (izin verilirse tabi )ama bi kaç yıl sonra . bu bikaç yılı en az hasarla nasıl atlatırım diye düşünüyorum

yapmak zorunda değilim tabikide yapmayınca bişeyde demiyolar . yemekleri önlerine koyulduktan ve hizmetleri yapıldıktan sorna hiçbişeyi dert etmiyolar.ama ben rahat edemiyrum ki
annenmle biyere gitme şansımız malesef yok . gitsek bile işler daha büyük haliyle bize kalıcak yine
beddua etmiyimde çok fazla sinirleniyorum . dün mutfakta kaşıkları falan fırlattım sinirimden. tutamıyorum kendimi kötü sözler söylüyorum .

kahvaltı ederken okuman kötü olmuş . kaçıp kurtulcam (izin verilirse tabi )ama bi kaç yıl sonra . bu bikaç yılı en az hasarla nasıl atlatırım diye düşünüyorum

mesela bizim banyoda klozet var bi de ayrıca tuvalet var ben evde hep klozeti kullanırım orası benimdir kimseye kullandırtmam sizin de böyle bişi varsa bu konuda öyle yapmaya çalışabilirsin.

Mutfaksal olaylara nasıl akıl veriiyim bilemedim tek mutfak sonuçta ama iiğrençler kusura bakma ( ben başak burcuyum bi de , el bezine yapışmış ıslak ekmek parçaları ya da lavaboya dolmuş yemek parçaları bile ben kusturmalık duruma getirirken senin yerinde olsam.... Ay kusucamm tutunnn

maşallah kardeşine . ev süpüren erkek numunelik kardeşin :)

maşallah kardeşine . ev süpüren erkek numunelik kardeşin :)

Annem alışsın boşver der. Elin kızı yarın arkamızdan sövmesin der hep.
Şimdi abin evlense annene söyleyecek, nasıl alıştırmışlar bunu diye.
Bilmezler ki adam doğuştan pasaklı.
İşte... Tuvalet eğitimi 2 yaşında başlıyor neredeyse, abin 30 olmuş hala öğrenememiş. Yani düzeltmenin yolu yok gibi yaa...

bizim evde o kural işlemez malesef . diş fırçamı bile kullandıktan sonra banyoda bırakmam çünkü kimin kullanıdığı belli olmuyo .kaldı ki bu wcyi sadece ben kullanacam diyemem . desem dalga geçerler herhalde .

evet yani baya bi söylenecek anneme haklı olarak . benim annem o konularda abime hiç yüklenmedi ama yani suyunu bile ayağına götürür halen. belki küçükken böyle şeyler üzerinde dursaydı abimden bu kdar çekmiyo olabilirdik

Canım kardeşim de ana kuzusu. Bir de evvelden hastaydı, daha çok hizmet edildi. Ama bu bir bahane değil ki. Tırnağını kendi kesmeyi, tuvaletten sonra elini yıkamayı falan öğrendi her çocuk gibi. Kişinin özü ile alakalı bu ya.
Ne kadar pasaklı anne var, çocuk temiz oluyor. Bir de sizde kötü örnek varmış, babanız yani...
Abin nasıl öyle oldu, babanı mı örnek aldı acaba. Ya da pasaklılığa meyilli miydi bilemem. Ama yani normal bir dağınıklık falan değil ki, çok ileri bir boyut anlattıkların. Hadi estetiği, mideyi falan geçelim, ama hastalık yapar kuzum o kadar pasak. :44:

Son düzenleme:

Belki sözü biraz gereksiz olmuş :106: Durmalıydı.

Sıkıntı abinizin de babanızın da ellerinin sıcak sudan soğuk suya sokulmamış olması Kızacaksanız onları böyle yetiştirenlere kızın. Bir söz vardır alışmış kudurmuştan beterdir diye. Alıştırana bakacaksın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…