- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
senin annen ısrarcı davranmış yılmamaış iyide yapmış . ama benimkide sabır kalmadı ki . en sonunda kabullendi .
bende konuştumki kaç kere . kağıtlra yazı yazıp duvara bile astım kural şeklinde . yok olmuyo .
Kahvaltı ediyodum iş yerinde süper oldu :) D ayanamadım tabi okumayı da bırakamadım :)
Neyse, şoka girdim yani yaaa balgamı eline yedirmek öööğğgghhhhh ölüceeem, evlenme şansın varsa sen kaç kurtul bence sabırlar diliyorum(
Yariya kadar okuyabildim ancak oruc oruc midem kalki ya bu nasil pisliktir yapmak zorunda degilsin cnm bu resmen iskence birakin kendi hallerine koksunlar annenide al bi yerlere gidin.
Allah kolayliklar verdin cekilir mi bunlar ya
Birde bela okuma iyice kötü olurlar dua etde duzelsinler...
kahvaltı ederken okuman kötü olmuş . kaçıp kurtulcam (izin verilirse tabi )ama bi kaç yıl sonra . bu bikaç yılı en az hasarla nasıl atlatırım diye düşünüyorum
Bizimkisi aileden gelen bir şey değildi aslına bakarsan. Safi babamın pasaklı olmasıBabaannem rahmetli temizdi. Ama amcalarım hep pasaklıydı nedense.
Ama erkek kardeşim babama benzemedi iyi ki. Ev bile süpürür, benden iyidir.
maşallah kardeşine . ev süpüren erkek numunelik kardeşin :)
mesela bizim banyoda klozet var bi de ayrıca tuvalet var ben evde hep klozeti kullanırım orası benimdir kimseye kullandırtmam sizin de böyle bişi varsa bu konuda öyle yapmaya çalışabilirsin.
Mutfaksal olaylara nasıl akıl veriiyim bilemedim tek mutfak sonuçta ama iiğrençler kusura bakma( ben başak burcuyum bi de , el bezine yapışmış ıslak ekmek parçaları ya da lavaboya dolmuş yemek parçaları bile ben kusturmalık duruma getirirken senin yerinde olsam.... Ay kusucamm tutunnn
Annem alışsın boşver der. Elin kızı yarın arkamızdan sövmesin der hep.
Şimdi abin evlense annene söyleyecek, nasıl alıştırmışlar bunu diye.
Bilmezler ki adam doğuştan pasaklı.
İşte... Tuvalet eğitimi 2 yaşında başlıyor neredeyse, abin 30 olmuş hala öğrenememiş. Yani düzeltmenin yolu yok gibi yaa...
bizim evde o kural işlemez malesef . diş fırçamı bile kullandıktan sonra banyoda bırakmam çünkü kimin kullanıdığı belli olmuyo .kaldı ki bu wcyi sadece ben kullanacam diyemem . desem dalga geçerler herhalde .
evet yani baya bi söylenecek anneme haklı olarak . benim annem o konularda abime hiç yüklenmedi ama yani suyunu bile ayağına götürür halen. belki küçükken böyle şeyler üzerinde dursaydı abimden bu kdar çekmiyo olabilirdik
evet yani baya bi söylenecek anneme haklı olarak . benim annem o konularda abime hiç yüklenmedi ama yani suyunu bile ayağına götürür halen. belki küçükken böyle şeyler üzerinde dursaydı abimden bu kdar çekmiyo olabilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?