- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Allah sabır versin canım, bu saatten sonra huylarını değiştiremezsin. inşallah gelenin gidenin yanında yapmıyorlardır. İki gün sonra ele karışınca çok zorlanırsın. İnşallah yakın zamanda kendi yuvanı kurmak nasip olur.
Allah yardımcın olsn senın de bu hayattakı sınavlarından biri bu bence..yazını okurken dayımı anlatıyomssn gibi geldi farklı sehırlerdeyz biz gidince oraya 3 gün dayanamıyrm peki abin baskasının evınde nası davranısları mesela bi yere kalmaya gittiğinizde falan?
Yok ya bana falan küfür bile etti.
niye küfür etti ? kızdın falan diye mi ?
23. evdeki öküz abimde 30 olacak nerdeyse ama zeka yaşı 0 3 aralığı
[sıze=2][ı]yazmayayım yazmayayım dedim ama içime brilerine dökmem gerekiyo . Daha önceleri yine aynı konuyu açmıştım fakat şuan sinirden patladığım için yazmam gerek.[/ı][/sıze][sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]kızlar derdim abim ve babamın çok aşırı derecede pis olmaları . Annemde çok hijjenik bi kadın sayılmaz ama ikisinin yanında çok çok temiz kalıyo . [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]şimdi yazacaklarımı herkesin midesi kaldırmaz o yüzden midesi hassas olanlar okumasın.[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]az önce yemek hazırladım abime yedi kalktı neyse her zaman ki gibi ekmek krıntıları yerlerde . çayı masaya dökmüş .masaya dökülen çaydan yerlerde nasibini almış tabi . Bunlar hergün olan , diğerlerinin yanında basit kalan şeyler. [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]daha sonra benim canım abim tuvalate gttti . Ne su dökmek var ne el yıkamak . Bende kızdım ne zaman öğrenekceksiniz şu işleri diye . Oda bana kızdı .'3 hak veriyorum sana ama 3.yü iyi kullanamıyosun sen' dedi . Ne alaka anlamadım .sinirimdende sormadım . Neyse elini yıkamya üşenen abicim gitti mutfakta ortak kullanılan demliğe sürahiye dokundu sidikli elleriyle. [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]ardından bende evin hizmetçisi olaraktan gittim wcyi yıkamaya. Abicim içi sigaralarla dolu tabağını ve çay kaşığını wcnin lavabosuna bırakmış . Wc nin lavabsu zaten ağzında kalan yemek artıklarıyla dolu. Sigara içtiği için sürekli balgam çıkarıyo kendisi ve ben o balgamları hemen hemen hergün peçeteyle lavabodan alıyorum .bunlar genel orak yaptığı şeyler ama sabrım kalmadı artık . Sinirden elim ayağım titremeye başladı resmen . çok yanlış olduğunu biliyorum ama bela okumaya başladım .[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]bu son 1 saatlik dilimde yaptıklarıydı .[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]bunu yazmak çok utanç verici ama erkekleriin yaptıkları o malum şeyden yapıp iç çamaşırlarını sağa sola atan bi insan . Iğrenç biliyorum . Bi insan bundan nasıl utanmaz ya . Yani ben utanıyorum onun adına . Ben onun o pis donlarını toplamak yıkamak zoundyım.[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]burunlarını karıştırp kül tablasına kenarına siliyolar abim ve babam . Haprışınca çıkan balgamı sanki kremmiş gibi ellerine yediriyo . Ellerini yıkamaya ikna edemediim için ıslak mendil veriyorum ama onunda kokusu yemek yerkn burnuna geliyomuş . Ne büyük sıkntı ya . Kalkıp ellerini yıkamaktan aciz sanki. [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]abim geçen banyo yapmış artık nasıl fantazisi varsa mutfakta giyinmiş snaırım banyo havlusunu bırakmış mutfağın ortasına .nerde kurulanırsa orda bırakır kendileri. Allahım sbaır ver ya .[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]traş olmlaarı ayrı bi dert . Her türlü bölgenin kılı yerlerde sağda solda . Ya nefret etttim evimden nefret.[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]büyük abdestlerin yarısı tuvalet taşlarında yarısı maşrapanın içinde kalmış oluyo. Tuvalet 1 gün yıkanmazsa çiş kokusundan geçilmiyo zaten. Klozette deliği tuturamıyolar birtürlü kenarla sarı sarı şeyler .[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]çıkarılan kıyafetler çoraplar sağda solda masanın üstünde altında mutfakta her yerde . [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]artık çok bunaldım . Ne yapacağımı şaşırdım inanın . Tatlı dille söyleyince olmuyo . Kötü söyleyince olmuyo . Anlatmaya çalışıyosun böyle böyle diye yok olmuyo hiç bişekilde. [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]onların yaptklarını yapsam elimi hiçbişeye sürmesemde hiç bi sıkıntı yok onlar için. Zaten ben okdar uzun süre dayanamıyorum psiliğe. Temizliyorum en sonunda mecbur.[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]abim çok asabi bi insan bi de . Korkuyorum her zaman bişey demeye . çünkü çok çabuk sinirleriniyo. Bi kere nedenini hatırlamıyorum anneme kızıp tekme atmışlığı bile var. Banada tokat atmıştı bundan 4 5 yıl önce. [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]yani anlamadığım bişeyde ikimizde aynı ailede büyüdük ama ben aşırı derecede olmasada temiz bi insanken o nasıl bu kadar pis olabiliyo[/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][ı]şimdi ben ne yapayım kızlar ya . Bi akıl verin allah rızası için . Sinirlerim çok bozuldu .dayanmıyorum artık 1 gün değil 2 gün değil hergün bu böyle . çekilir dert değil bu . [/ı][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
[sıze=2][/sıze]
Bu adamlada kim evlenir ki cnm yaEvlendrın kurtlun yahu bune alh yardmcn olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
maaşın ve iyi bir işin oldukdan sonra bal gibi yaparsın,,,senin kardeşinin en azından zararı kendine ama o da bişey :)
başka şehri yazma konusna gelince . bilmiyorum . yapamazsın edemezsin öyle olur şöyle olur vb. birsürü olumsuz şeyler söylüyolar . bende güvenemiyorum kendime ya gerçekten beceremezsem diye . tereddütlüyüm aslında ama çok fazla istiyorum başka bi şehire gitmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?