abime ve babama dayanamıyorum

Allah yardımcın olsn senın de bu hayattakı sınavlarından biri bu bence..yazını okurken dayımı anlatıyomssn gibi geldi farklı sehırlerdeyz biz gidince oraya 3 gün dayanamıyrm peki abin baskasının evınde nası davranısları mesela bi yere kalmaya gittiğinizde falan?

gelenin gidenin yanında yapmıyolar ama gelen misafirler evin halini görüyo sonuçta. çok utanıyorum bazen . bi kere bitanesi evin çok kötü koktuğunu söylemişti evde sürekli sigara içildiği için eve sinmiş koku ve artık hiç gitmiyo .

bilmiyorum . arkadaşlarının evne kalmaya gidiyo ama hiç başkasının evinde bulunmadık beraber. umarım böyle değildir.

annenizin hatasi bu cocuk dogustan boyle doğmadi ya uzgunum bence annenizin ayibi abiniz yetistirememis midem kalkti sonuna kadar okuyamadim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rabbim yardımcın olsun canım işin çok zor çok sinir oldum abinle babana bi doktora falan danışsan yada depresyon hapları falan var onlar belki işine yarar

Dün aklıma geldin naptın abinden kurtulabildin mi evlendınmı yada baska sehire gidebildn mi.. umarım çok iyisindir..Allah yardımcın olsun

Yok artık annem hijyen sayılır diyorsunuz da o ev nasıl ev Allah aşkına anlattıklarınız iğrençten de öte yani bir erkeği bırakın bir hayvan bile yapamaz bu kadarını anneniz bu insana küçüklükten hiç mi temizlik dersi vermedi öğretmedi, iş yaptırmadı, şunu şöyle bunu böyle yap demedi yani. Çocukluktan nasıl başlarsa öyle gider. Mutfakta üst değiştirmek nedir ne alala kıyafetlerini alıp neden mutfağa gider bir insan odası yok mu? hiç mi bağırmıyorsunuz anneniz hiç mi kızmıyor evlense karısı nasıl dayanır? abartılı geldi bana anlattıklarınız açıkçası.

offf Temmuz konusu yaa Allah aşkına işiniz gücünüz yok ay şu üye ne yaptı acaba diye geçmişi karıştırıp nedne yukarı taşıyorsunuz bu konuyu neyini merak ediyorsunuz başlık zaten yeterince iğrenç nesi merak edilir anlamadım ki. Bende güncel diye bakmadan yorum yaptım aman yaa bıktım valla eski konulara yorum yamaktan üye burda mı hala o bile belli değil nasıl düzelecek zaten soruyorsunuz.

Üff ben hergün kıyameti koparırdım o evdede yemek yiyemezdim en utanç verenide pis çamaşırları insan kız kardeşinden utanır.Sadece pis değil utanmazda ben çok çabuk soğurum abim böyle olsaydı nefret etmiştim bile ama babadan kaynaklanıyor anne istediği kadar titiz olsun erkek çocuğu babayı örnek alıyor.Benim babam çok aşırı titiz ve kuralcıydı abimlerde öyle olmak zorundaydı çok şükür:)

Olur da pisligin bu kadarida olmaz yani.Oyle insanlarla ayni evi paylasmak insanim ruh sagligini bozar resmen Allah yardimciniz olsun.Bir an once hayirli bir es adayi bulup evlenin bence ama o surectede baban ve abiniz yuzunden cok sıkinti yasarsniz gibime geliyor.Aslinda hep yetistirmeden dolayi boyle oluyorlar.Benimde kardesim sizinkinin bi degisik versiyonundan ve hep annemin yuzunden liseye giderken bile annem bebek gibi elleriyle yedirirdi
Cayini suyunu herseyini onune getirir kalkip kendi ihtiyaclarini gormeye alistirmadi annem.Olse acliktan kalkip kendine bir yumurta dahi pisiremez .malesef boyle olunca cevresindeki tum kadinlari erkeklere hizmetli yaratilmis gibi goruyorlar erkekler.Benim kucugum oldugu halde daha bir bardak cay vermisligi yoktur hatta ondan ben boyle birsey istesem ayip etmis sayilirim onun kafasindaki anlayisa gore. Ama en azindan oyle pis huylari yok temizlik.vs yapmaz ama pisletmezde ortaligi. simdi evli ve bazen esininde bezdigi oluyor bu durumdan.Benim esimde kardesimin tam tersi cok sukur bana her konuda yardimci olur sagolsun ins.sizinde esinz ilerde kardesinizn tam tersi bir insan cikarda rahat edersinz.

ne acayip insanlar var gelmiş burda satırlarca yorum yazmıs bide niye yorum yazıyosnz dıye kendınce triplere girmiş arkadasım bakma konuya yorumda yazma seni zorlayan mı var sanane nereye istersek yazarız

allah sabır versın anam can cıkmadan huy cıkmaz demısler degısmezkı bunlar.. bır sey degıl hastalık kapacaklar sızede bulastıracaklar sızın yas kac bılmıyorum ama evlenın kendı yuvanızı kurun

maaşın ve iyi bir işin oldukdan sonra bal gibi yaparsın,,,
ilk başlarda biraz zorluk çekersin ama inan çektiğin zorluklara değer,,,
başka şehre git veyahut yaşadığın şehri seviyorsan eğer,,, orada kazan kpss yi,,, sonrada minik bir ev bul kendine al anneni yanına bırak pislikleriyle yaşasınlar,,,
ekonomik özgürlük oldukdan sonra herşey oluyor,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…