abime ve babama dayanamıyorum

Arkadaşın biri evlendirin kurtulun yazmış..Allah aşkına evleneceği kıza yazık yahu!

Anne-babanın veremediği eğitimi 30 yaşına gelmiş adama kim ne kadar verebilir.
Ciddi anlamda midem bulandı..Fakat asıl sorun şu ki baban!

Babanı rol model olarak almış abin. Belki babaannen de dağınık oğlunun toparlar diye annene ümit bağlamış ama sonuç baban hala pis adam.yani abin de de ümit yok.

En kötüsü abinin o malum olaylı donları! Pisliği geçtim bu bir özeldir.Kız kardeşin oldugu yerde mahremdir.Hiç mi annen baban görmüyor da bari bu konuda uyarmıyor.

Canim seni ve anneni cok iyi anliyorum .A llah sabir versin. Sizinkierin bi degisik modlari da bizde var .annem bikmis durumda.
Acaba siz de bi sure onlarin peslerini duzeltmeseniz rahatsiz olmazlar mi

Evlendrın kurtlun yahu bune alh yardmcn olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenirse de zavalli kadinin basi yanacak. Zor gercekten. degiseceklerini de hic sanmiyorum

Son düzenleme:
Erkek cocuklari daha pis oluyo tamam genlerinde vardir belki :) ama annelerde de suc var daginikligini ogluna toplatmak yerine kendisi oglu dagittikca arkadan topluyo hic bi sorumluluk yuklemiyo malesef erkek cocuklari boyle yetisiyo sonra da annenin kendisi de basa cikamiyo bu durumla
hic merhametleri de yok temizlemek icin o kadar ugrasiliyo biraz daha dikkatli davranim diye

çok şanslısın abi konusunda . ne güzel :) bide benimkinin banyo yaptıktan sonraki bbıraktığı hali gör . tek kendini yıkamıyo bütün banyoyu yıkıyo sağolsun

Evet valla bn abi knusnda sanslym :) ne qzel iste sizin yerinize yikiyo banyoyuda :)))

ALLAH yardımcın olsun valla..
Benm babamda sigara içer ..
Bi kaç yıldır bana denk gelmiyor ama denk gelen şeyden bahsedeyim..
Öksürürken balgam çıkartıyolar ya babam hiç dikkat etmez uyanır ağzınnı aça aça eliyle kapatmadan ksürür yere balgam düşer..
Şimdi bile midem bulandım..

Burun pisliğini kültablasına bırakmak bizimkindede var.

daha fazla okuyamicam.ayy ayy kac kurtull ya is bul git izini kaybettir.:) bu ne ya.bul bi is git calis tertemiz bi evini tut.mis gibi takill.meslegin ne?

dayanamamkta çok haklısın gerçekten.. ne yaparsan yap değişmez o.. benimde 3 tane abim var birisi aşırı derecede titiz ve temiz bazen sinir krizi geçirirdik annemle :) ütülediğimiz gömleği tekrar ütülerdi... günde sabah öğle akşam olmak üzere üç kere banyo yapardı..evi temiz süpürmüyoruz diye söylenmişliği var :) şimdi evlendi eşide titiz Allahtanda geçiniyorlar sizin durumunuzdan çok daha iyimiş bizimkisi.. diğeri normal bi insanın olması gereken kadar temiz ne pis nede çok titiz :) bi diğeride onların en pisi ama senin abin kadar değil..yani sadece dağınık.. ama hiç birinin değil pis donunu toplamak görmezdim bile sadece yıkandığı zaman çamaşırlıktan toplamışımdır en fazla.. ay senin 1 tanesi bizim 3 taneye bedelmiş :) en güzeli tercihlerini abin be baban görmeden yapman..sakın orayı seçme yoksa sinir hastası olcakasın..

birde annenin yetiştirmesi gerçekten çok önemli.. bizim annemiz çalışıyordu 3 abinin içinde ben tek kızım ve en küçük olduğumdan herşeyi abimler yapardı.. yemek temizlik ütü vs.. hatta annem yaz temizliğinde hepsini toplar onlara yaptırırdı :) şimdi evliler görseniz kız gibi iş yaparlar evde.. cam silmeden tutunda çocuk bakımı ütü ev temizliği herşeyi yaparlar.. annem alıştırmasa onlarda yapmazdı.. şimdi eşleri yaşıyor valla :) anne bu konuda çok önemli kıyamayıp yaptırmazsan sonunda pisliğinede katlanırsın.. oğlu olan anneler için örnek konu olmalı bu :)))

Valla kardeşim benden titiz desem yeri var onunda eşi pis kardeşim evlendikten sonra daha da titizleşmiş,sanırım eşi yapmayınca mecburen kendisi yaptığı için.Annem temiz kadındır vesselam,çaĺışan bir anneydi ve ne kardeşimi ne beni hiç nazlandırmadı,kendi işimizi kendimiz yapmayı öğrendik.Çalışan annelerin çocukları da eşi de daha titiz oluyor bence,evde olan anneler hele ki erkek çocuklarına bebek gibi davranıyolar ya uyuz oluyorum.

abine temizlik konusunda eli maşalı bir gelin lazım kız arkadaşı falan olsa, hani buluşmaya giderken falan temizliğine özen gösterir, alışkanlık haline gelir belki sonra.. :26:

Son düzenleme:

ben bizim evi tek zannerdim. sizede sabır versin Allah

evet çok doğru . benim annem bana her işi yaptırırken abimin eline ıscak sudan soğuk suya sokturmazdı . hala da öyle . sorsanız kızların bünyesi daha hassas daha narin ama bütün işleride kızlara yaptırıyo çoğu anne . bu yaştan sonra ne annem değişir ne abim . umut yok artık bende . artık bende sinirlerimi bi şekilde atmanın yolunu bulcam .

abine temizlik konusunda eli maşalı bir gelin lazım kız arkadaşı falan olsa, hani buluşmaya giderken falan temizliğine özen gösterir, alışkanlık haline gelir belki sonra.. :26:

dış görünümlerine önem veriyo . temiz giyinir kıyafetine dikkat eder ama evde böyle işte . dışardan biri görse çok temiz falan der

ben erkeklerin genlerinde dağınıklık olduğunu düşünmüyorum . anne baba tarafından zorla konuluyor o gen oraya . dediğiniz gibi bende anlayamıyorum nasıl bu kdar vurdumduymaz merhametsiz olabiliyolar .

çok aşırı titzkikte insanın sinirini bozar ama en azından ev temiz olur :)
offf bende hiç istemiyorum burayı. kendime güvenebilirssem kesinlikle başka bi yere gidicem .

Bu çekilir dert değil çok haklısın erken evlenme sebebi.
Yalnız eşini dikkatli seç titiz biri olsun..
Valla midem kalktı Allah sabır versin

Allah sabır versin canım, bu saatten sonra huylarını değiştiremezsin. inşallah gelenin gidenin yanında yapmıyorlardır. İki gün sonra ele karışınca çok zorlanırsın. İnşallah yakın zamanda kendi yuvanı kurmak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…