abime ve babama dayanamıyorum

babamı örnek almış olmalı . ama şu an babamdan çok çk daha pis . babam yine arada bi laf dinliyo ama buna bişey söyleyince haklıymış gibi bağırıyo .
bağışıklık kazandık bence aielecek bişey olmadı ruh sağlığımızı bozmaları dışında

Senin için üzüldüm canım. Tek çare o evden çıkman yani... Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Benim erkek kardeslerim ve babamin da wc aliskanliklari benziyormus sizinkilere, tabi sizinkiler level atlamislar bu konuda
Bekarken ben tertemiz yapiyordum, her gun yikiyordum ama evlendim evleneli wc duvarlari sapsari olmus simdi care bulamadilar da degistirdiler seramikleri falan. Anneme diyorum ogret sunlara, babam dinlemezse ogullarina ogret, anlat yok anlamiyorlarmis. Benden bi yas kucuk erkek kardesim lavabo da tiras olur tum killarini lavaboda birakir daha gecen gun yine sahit oldum annemlerde kalmistim sahurda surat astim bu ne midem kalkti diye. Bi de evlenecek kasimda. O kiz boyle ceker mi onu bilemem Allahtan esim pis degil cok sansliyim o konuda. Daginik falandir ama wcdeki b.kunu da bulastirmaz oraya buraya
Velhasil bence bu yasa kadar temizligi ogrenmeyen daha da ogrenemez. Allah sabir versin, insallah esinden yana sansli olursun. Sen yine de annenin yaptigini yapip kinayip beddua etme. Basinda bulursun derler ya.

Son düzenleme:

evet ama yani kaç yaşında oldular artık insan biraz acımaz mı . annemede çok kızıyorum . hala daha kızıyorum yaptığı bazı şeyler için . evde paşa gibi davranıyo abime . ben bile artık sank abimin her dediğini yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum . yapmazsam rahatsızlık duyuyorum . ama annem kadarda değil allahtan

esaslı ders gerek ama nasıl ? çözümü yokmuş gibi geeliyo .

İşte bu devrede annen ile iş birliği yapmak gerek ne bileyim bi kaç hafta çamaşır yıkamayın temizlik yapmayın tabaklarını kaldırmayın bi nevi grev gibi bişey yapsanız..ne bileyim aklıma bu çözüm geldi.

Sana bir tavsiye vereyim. Eğer kpss de hemen atanabilen bir bölüm okuyorsan mutlaka uzak bir il yaz. Tercihlerine karışırlar demişsin. Ayrı bir tercih listesi oluştur o çıktıyı onlara ver. ardından hemen değiştir tercihlerini. ilk yazdıkların gelmedi sansınlar...

umutsuz vakalar biliyorum . ama yani napayım sinirlenince söylenmedende edemiyorum . çıkıyo ağzımdan kötü sözler
anneni çok iyi anlıyorum . allahtan bi oğlunu evlendirip kurtarıyo . bi de bizimki evlensede şöyle otoriter bi kızla görse hanyayı konyayı ne güzel olur .

Abiniz annenizden gördüğünü mutlak doğru olarak kabul ediyor. E işine de geliyor doğrusu Donunu bile toplayan birileri var evde. Ekmek elden su gölden. Krallar gibi yaşıyor, dışarı çıkardığı her türlü insani şeyi (isim vermek istemedim :)) arkasından birisi topluyor. Daha ne istesin? Böyle gören herkes alışır bu duruma, insanın rahata alışması kadar kolay bir şey yok. Hata annenizde. Maalesef ki üzgünüm ama anneniz gibi kadınlara çok kızıyorum. Erkekler rahat edecek kadınlar peşinden koşacak. Valla ne güzel hayat beh

Hepsini okumadım okunacak şeyler değil çünkü derdinin ne olduğunu daha üstü kapalı bir şekilde yazmak varken neden ayrıntıya giriyorsun ne gerek var ? Saygısızlık.. Çok ayıp..

öyle bişey yapabilirmiyim bilmiyorum . açıkçası çok uzak bi şehir istemiyorum . 3 4 saatlik mesafde olsun yeter . hem ailemdede kopmamış olurum . ama ilk tercihi malesef yaşadığımız şehir yaptırcklar biliyorum . kendimede güvenmiyorum çünkü sürekli sen yapamazsın diyolar. herşey toz pembe değil zorlanırsın diyolar .haklı çıkarlar diye korkuyorum bende

Benim babam deterjanla siler tuvaletleri. Koltuklari , halilari , kirlentleri , perdeleri milimetrik hesaplarla duzeltir. Evi dagitmayalim diye pesimizde gezer. Emekli de kendisi. Canim babam ya.

Tutmayın beniiii neler okudu bu gözler az önceeeee... Allah'ımmm sana geliyorum, valla az kaldı!!!!!!
Güzelim Allaaaahh yardımcın olsun. Oyy ben ölem, şunları okurken bile içim çıktı. Hele ki yaşamak... Kabus gibidir... ((

Canım o insanlar snn en yakınların evet, ama bu konuda bu yaşa kadar terbiye olamadılarsa bundan sonra hiç olmazlar.
Ben olsam yemin ederim suyumu sabunumu, odamın kilidini, yaşama alanımı tamamen ayırırdım.

Balgam diyosun, sümük diyosun... Hele o pislik abiiinnn!!! Boşaldığı donu bile ulu orta bırakıyomuş, iğğğreennççç!
Ayy aklım şaştı kaldı, ne desem bilemedim... Üzüldüm haline kuzum, çok üzüldüm.

;
elimden geldiğince ayırıyorum ama maselef aynı evdeyiz ve ortak kullanım çok

işte dediğim gibi ilk tercih listen onların istediği gibi olsun sonra düzenle. çok uzak olmasın zaten gidip gelmek zor olur
ne zoru allah aşkına o kadar insan yalnız yaşıyor hayatını kuruyor benimde hedefim bu yıl atanmak inşallah

zamanı gelince cesaret edebilirsem yaparım . inşşallah sende atanırsın bu yıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…