• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimi çok kıskanıyorum..

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
abim nişanlandı. nişanlısı iyi bir kız ancak çok kıskanıyorum.. çok tuhaf bir duygu.. abim onu benden daha çok sevecek diye korkuyorum..:18::18: kıskanç bir kız oldum çıktım..:85: abimin çok mutlu olmasını istiyorum ama beni daha az severse zamanla???:43:
önceden hiç kıskanç bir kız değildim.:50: çok kötü bir duyguymuş bu.. sevdiğim çocuğu da kıskanıyorum.:59: okuldaki tüm güzel kızlardan hem de..:60::60: Offf.. offf normal mi bu???:53:

Canım seni eşi kadar sevecek diye birşey yok unut derim böyle birşeyi..

Helede büyük bir aşkla bağlılarsa birbirlerine,mantık evliliği değilse..

Tabiki ilk öncelik eşi olacaktır abiniz için.

Sen alışamıyorsun daha çok yeni olduğu için.

Fakat alışsan iyi olacak,bunu yengen fark ederse sana çok farklı yaklaşır,

sonra daha çok için acır..

ay kıyamam ya canım abin seni sevmekten vazgeçmiyor ki sadece oda kendi yuvasını kuruyor o kadar

canımsın yaaa ...:21: abini kaybettiğini düşündün galiba yada paylaşamamak seninki..
geçer güzelim alışırsın bakmışsın yengen sana çok iyi bir dost oluvermiş..
:1:

Canım seni eşi kadar sevecek diye birşey yok unut derim böyle birşeyi..

Helede büyük bir aşkla bağlılarsa birbirlerine,mantık evliliği değilse..

Tabiki ilk öncelik eşi olacaktır abiniz için.

Sen alışamıyorsun daha çok yeni olduğu için.

Fakat alışsan iyi olacak,bunu yengen fark ederse sana çok farklı yaklaşır,

sonra daha çok için acır..
beni daha çok sevsin ama biz kardeşiiiz..:43::43:
yengeme hissettirmiyorum-ki onun kötülüğünü de istemiyorum. onu da çok sevsin ama en çok beni sevsin..
bu arada deli gibi aşık değil abim. 6 aydır tanışıyorlar zaten. kızı bilemem ama abim aşık değil. kendileri tanıştı ama mantık işi gibi biraz.

:60::60::60:

6 sene önce buraya üye olsam aynı cümlelerle ben konu açmıştım.bende cook ama cooook kıskandım.ozmnlar da küçüktüm bide tabi abimi cok severdim.beni arardı sürekli ama baktım ki birini bulmuş beni unutmuş:19: sanki ne olacaksa başka tabi önceleri kabullenemedim.evlenicegi zamanda yüzüm gülmedi hiç.artık bana degil ona yediriyodu yemekleri.bana deil ona sarılıp yatıyodu.bi kaşık suda bogabilirdim o yenge hanımı :57: ama işte alıştım abimden sogudum snrada umurumda olmadı .ama şehir dışındalar ztn arada bi geliolar ozmnda odamdan cıkmıorm huysuz bi kız oluveriorum napıyım:30:

:60::60::60:

6 sene önce buraya üye olsam aynı cümlelerle ben konu açmıştım.bende cook ama cooook kıskandım.ozmnlar da küçüktüm bide tabi abimi cok severdim.beni arardı sürekli ama baktım ki birini bulmuş beni unutmuş:19: sanki ne olacaksa başka tabi önceleri kabullenemedim.evlenicegi zamanda yüzüm gülmedi hiç.artık bana degil ona yediriyodu yemekleri.bana deil ona sarılıp yatıyodu.bi kaşık suda bogabilirdim o yenge hanımı :57: ama işte alıştım abimden sogudum snrada umurumda olmadı .ama şehir dışındalar ztn arada bi geliolar ozmnda odamdan cıkmıorm huysuz bi kız oluveriorum napıyım:30:
yaaa ağlarım ama ben onlar evlenince abime sarılıp yatamıycam.. bana yedirdiği yemekleri ona yedirecek.. beni unutacak..:14::14:

:)) canım yaaa kıskanma abini:)) aksine mutlu olmaları için dua et...
benim 2 abim var ilki evlendiğinde küçüktüm ama 2.si evlendiğinde ünv gidiyordum...
ama hiç kıskanmadım hele ki her anlarında yanlarındaydım(her anları derken eşyaydı, aışverişti fln:)
yengem çok iyi bir insan daha doğrusu ben hep onun iyiliklerinni güzelliklerini görmeye çalıştı gün geldi surat astı olabilir dedim hepimizin bir sıkıntısı olabilir dedim güldüm geçtim...
şimdi arkadaş gibiyiz:nazar:
önemli olan abinin mutlu olması tatlım o mutlu olursa sen de mutlu olursun hem de çok daha sevilirsin...
yngenle de güzel geçin arkadaş olmaya çalış kendini güzel duygulara ver...
bu kıskançlık gibi kötü duyguların seni ele geçirmesine izin verme yoksa kötü düşünürsün...
mutlu ol ki gidebileceğin kapısını açıp gezebileceğin yeni bir evin olacak....

eh tipik bir görümce olmuşsun canım...
şu kıskançlığını hareketlerine dökme de....
duygularının farkındaysaysan,kontrol edebilirsin de ...:34::34::34:

beni daha çok sevsin ama biz kardeşiiiz..:43::43:
yengeme hissettirmiyorum-ki onun kötülüğünü de istemiyorum. onu da çok sevsin ama en çok beni sevsin..
bu arada deli gibi aşık değil abim. 6 aydır tanışıyorlar zaten. kızı bilemem ama abim aşık değil. kendileri tanıştı ama mantık işi gibi biraz.

Ah canım ah..Bir evlen görürsün,kim kimi daha çok sevmeli..

Kuran ımızda olanı bu..Karı koca..öncelikle..

Aileleride köşeye atacakları yok tabiki ama insanın eşi en kıymetlisidir.

Sende kardeşisin,yerin ap ayrı,onun küçük fıstığısındır ama herkesin yeri farklıdır.

Onlar birbirlerini herşeyden çok sevecek ki senin yiğenlerin gelsin..Sen genede dua et onlar için.

Birbirlerini herşeyden çok sevsinler inşallah..

Hala olmak istemiyor musun?Bence çocukları olunca hepinizi ayrı ayrı sevsinler:)

ama yengeni ap ayrıı..Mantık evliliği demişsin..belki birbirlerine alışamazlar bu sefer bebiş istemezler..

Sen duanı esirgeme:12:

yaaa ağlarım ama ben onlar evlenince abime sarılıp yatamıycam.. bana yedirdiği yemekleri ona yedirecek.. beni unutacak..:14::14:

aynen öyle olacak canm.bebegim derdi bana snra o geldi oldu bebegi ama bn ama bn kaldım ortada işte.:25: :63::63:

neyse sevgilin varsa sende ona sarıl tek onu sev ben öyle yapıyorum :86:

bende abimi çok kıskanırım nedense hep çevresindeki kızların kötü olacağını abime zarar vereceğini düşünürüm güvenemem birtürl bu yüzden hem ben üzülürüm hem abimi üzerim:(

aynı kıskançlığı bende dayımda ve kuzenlerimde hissetmiştim küçükken hep benimleydiler hiç ayrılmadık seni çok iyi anladım şimdi :61: zamanla düzeliyosun canım merak etme :61:

O ne absürb bir yorum 'seni eşi kadar sevecek diye birşey yok'muş
Eşinin sevgisi ayrı kızkardeşinin sevgisi nasıl ikisini karşılaştırıp üstüne birde nitel bir değer katabiliyorsunuz? Kızın moralini iyice bozuyorsunuz..

Yok öyle birşey onu çok sevecek seni az sevecek diye sen onun canı kanısın eşinden vazgeçebilir senden vazgeçemez böyle düşün ve abini kıskanma onun için iyi dilekler dile yengenle de aranı iyi tut..

Senin yerin ayrı abinin.. Abin koca oluyor eş oluyor abiliğinden vazgeçmiyor.. Zamanla alışacaksın..

bi de kızı tanısam, nasıl biri olduğunu bilsem güvensem içim rahat eder, üzmeyeceğinden emin olurum.. abimin üzülmesine dayanamam..:50: asla..:43::43: herşey daha yeniyken, abim bile onu yeterince tanımazken, evleneceklerini düşünmek beni korkutuyor..:50::50:

Bir erkek kız kardeşini tabi ki çok sever,evleneceği insanı da.Ama bunların sevgisi mutlaka farklıdır,ona aşkla sana sevgi ile bağlı olacak abin.Abin kız arkadaşıyla mutluysa senin de mutlu olman gerek.Bu kıskançlıklar çok gereksiz.Mantıklı düşünürsen bunu sen de anlayacaksın.Lütfen potansiyel cadı görümce adayı olma:66:

Back
X