abimi evlendirmek istiyoruz

tubi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
12
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
belki buradan bi gelin adayı aramak saçma yada yok artık diyebilirsiniz ama ben o şekilde düşünmüyorum neden olmasın diyorum,
abim 33 yaşında kamuda memur olarak çalışıyo,esmer ,orta boylu ..başından kısa bi evlilik geçti yaklaşık 2 yılkadar evli kaldı bir çocuğu var yiğenim annesinde kalıyo,ÇALIŞAN bi bayan arıyoruz başından bi evlilik geçmiş olabilir,geçmemiş olabilir... eğer düşünen varsa veya yakınları varsa bana özelden mesaj atabilir .ben abimin çok mutlu olmasını istiyorumm

çalışan kısmını niye vurguladınız garipsedim.
2.si insanlar artık burnunun dibindekilere güvenemiyor...
anlamışsınızdır umarım.

neden bilhassa çalışan?

aşk evliliği mi iş evliliği mi?

canım kötü niyet hissetmedim burda ama bunun yeri gerçekten burası değil...
birincisi burdan bulduğunuz gelin adayına ne kadar güveneceksiniz??
ikincisi burdan bi bayan size ne kadar güvenecek...?
insanlar kapı komşusuna bile güvenemiyor, böyle sosyal bi net ortamında nasıl güven hissetsin...
eş dost çevreye haber verin, illaki birileri bulur fikir verir..netten olmaz bu iş...başınıza iş alabilirsiniz habriniz olsun..

Cok hossunuz. Bu kadar kriteri varsa Esra Erol'u tavsiye ederim. 33 yasinda adam kendisi cikar, yasina gore kendini tanitir, bu yasta insanin baskasinin araciligiyla es aramasini dogru bulmuyorum.

Madem netten gelin arıyorsunuz bari partner sitelerine üye olun.

siz burayı arkadaşlık siteleriyle karıştırdınız sanırım

Son düzenleme:
keşke düşünenler özelden mesaj atsın demeseydin canım ya,
burdan devam etseydi başgöz işlemi şimdi meraktan ölürüm ben:126:

Okula gitmeyen çocukların bile kendi tercihlerini yaptıkları bir dönemde 33 yaşında çoluk çocuk sahibi bir adamın eşini kendisinin seçmesi gerektiğini düşünüyorum.

Abin bu girişiminden haberdar mı bilmiyorum ama benim kardeşim olsaydın gerçekten çok kızardım sana.

Mutlu olmasını istiyorsanız -düşünüyoruz yazmana bianen- adamı kendi haline bırakın derim.

çalışan çalışmayanla alakalı ise "kaderde ne yazıldıysa o", çalışanla evlenirsin işsiz kalır.

ev var mı? araba var mı? - cem yılmazın gösterisi geldi aklıma

Son düzenleme:
Arkadaşlar aslında konu açılmışken, ben de aşık olmak istiyorum. Burası mı bakıyo ona da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…