- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yapacağın şey kendi ruh sağlığını düşünüp ona göre hareket etmek abin de olsa sınırını aşmasına izin vermemek.
Kimseden para bekleme kendi ayaklarının üzerinde dur.
Hangi kadın gibi çok konuşuyor?
Mesela sen gibi mi?
Farkındalık dilde başlar küçüğüm.Aradan bir lafı alıp cımbızla çekip fikir vermek yerine laf soktuğunuz için teşekkürler ne geçti elinize böyle diyince zaten şuan anın siniriyle yazdım
Nişan attım evde bile değildi sevgilisinin yanındaydı yanımda bile olmadı
bır aynı bi kadın gibi hiç susmuyo .
Sevmek gibi bı zorunluluğunuz yok ki.Abimi sevmiyorum yani tabiki canım benim onun canı yansa benim de yanar ama şöyle anlatayım
18 yaşındaydım bi işe girmiştim saat 11 dee çıkılıyodu işten beni sevgilim alıp eve getiriyodu . Daha sonra sevgilim aslere gideceği için ben gitcem bu kızı kim alıp getircek bu saatte diye sordu abim gıkını çıkarmadı umursamadı bile sohbet esnasında saati işi fln boşver kaç para alcan diye sordu
2. Ailem beni okutmadı sevmediğim bi mesleği yapmak zorunda kaldım onu okuttu
3. Ben hastaydım psikolojik sorunlarım vardı hemde çok şiddetli bi rahatsızlığım hastayım yatıyorum diye hep dalga geçerdi birgün emar çektirmeye gitcektim dalga geçmişti bi o kaldı ona da git diye .
Nişan attım evde bile değildi sevgilisinin yanındaydı yanımda bile olmadı
Bi kerede sohbet esnasında bana işte bu yüzden sevgilimi senden daha çok seviyorum dedi
Ve biz yine kavga ettik çok konuşuyo bır bır aynı bi kadın gibi hiç susmuyo . Tartıştık bana söz vermişti para vercem sana diye işe maaşını alınca bana yok sana para fln s***git çalış dedi bende sen yedireceğine yedirirsin senin parana mı kaldım zaten sana karşı sevgim yok iyice gözümden düştün dedim ve annem yinw beni suçladı . Ağır konuşuyorum sonra da pişman oluyorum ne yapcam ben
Ben de buraya takildim ! Sorununa odaklanamadim, üzgünüm!çok konuşuyo bır bır aynı bi kadın gibi hiç susmuyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?