Abimi sevemiyorum

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Abimi sevmiyorum yani tabiki canım benim onun canı yansa benim de yanar ama şöyle anlatayım

18 yaşındaydım bi işe girmiştim saat 11 dee çıkılıyodu işten beni sevgilim alıp eve getiriyodu . Daha sonra sevgilim aslere gideceği için ben gitcem bu kızı kim alıp getircek bu saatte diye sordu abim gıkını çıkarmadı umursamadı bile sohbet esnasında saati işi fln boşver kaç para alcan diye sordu
2. Ailem beni okutmadı sevmediğim bi mesleği yapmak zorunda kaldım onu okuttu
3. Ben hastaydım psikolojik sorunlarım vardı hemde çok şiddetli bi rahatsızlığım hastayım yatıyorum diye hep dalga geçerdi birgün emar çektirmeye gitcektim dalga geçmişti bi o kaldı ona da git diye .
Nişan attım evde bile değildi sevgilisinin yanındaydı yanımda bile olmadı
Bi kerede sohbet esnasında bana işte bu yüzden sevgilimi senden daha çok seviyorum dedi
Ve biz yine kavga ettik çok konuşuyo bır bır aynı bi kadın gibi hiç susmuyo . Tartıştık bana söz vermişti para vercem sana diye işe maaşını alınca bana yok sana para fln s***git çalış dedi bende sen yedireceğine yedirirsin senin parana mı kaldım zaten sana karşı sevgim yok iyice gözümden düştün dedim ve annem yinw beni suçladı . Ağır konuşuyorum sonra da pişman oluyorum ne yapcam ben

Sevmiyorsan az iletişim kur. Zaten 11de eve geliyorsun, salonda onla oturma da git odanda müzik dinle,kitap oku...
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ki herkes sevilecek insan da değil.
Beklenti içinde olma, umursama,kendi hayatına bak derim ben.

Yapacağın şey kendi ruh sağlığını düşünüp ona göre hareket etmek abin de olsa sınırını aşmasına izin vermemek.
Kimseden para bekleme kendi ayaklarının üzerinde dur.

Para beklemiyorum eline toplu bi para geçti banada söz vermişti benim paramı almama daha çok var o yüzden ondan erken alıyım dedim hata etmişim demekki para ailenle bile arana giriyo
Yapacağın şey kendi ruh sağlığını düşünüp ona göre hareket etmek abin de olsa sınırını aşmasına izin vermemek.
Kimseden para bekleme kendi ayaklarının üzerinde dur.

Aradan bir lafı alıp cımbızla çekip fikir vermek yerine laf soktuğunuz için teşekkürler ne geçti elinize böyle diyince zaten şuan anın siniriyle yazdım
Hangi kadın gibi çok konuşuyor?
Mesela sen gibi mi?

Aradan bir lafı alıp cımbızla çekip fikir vermek yerine laf soktuğunuz için teşekkürler ne geçti elinize böyle diyince zaten şuan anın siniriyle yazdım
Farkındalık dilde başlar küçüğüm.
Kötü olan her şey kadın gibi karı gibi olurken
İyi olanlar adam gibi oluyor
Nedense.
Devam et sen. Gittim ben

Demekki abinizle çok zıtsınız. Birbirinizi itiyorsunu. İlişkinizi kabullenin.

Nişan attım evde bile değildi sevgilisinin yanındaydı yanımda bile olmadı

Neden evde olsun ölüm mü var nişan atılınca?

bır aynı bi kadın gibi hiç susmuyo .

"Kadın gibi susmuyor" diyerek önce kendinizi yeriyorsunuz. Kendine saygısı olmayana başkası hiç saygı duymaz. Eleştiriye önce kendinizden başlayın.

Kardessiniz cansiniz birbirinizin hatalarını görmemeye çalışın hayat o söyle yaptı bu böyle yaptı diye düşünup kinlenmek için çok kısa.

Sevmek gibi bı zorunluluğunuz yok ki.
Gayet bencil bı abi ye sahipsiniz.
Sizde ona karşı ayni tutum içinde olun ve mümkün olan en az iletişim şeklinde yaşayın.
Her şeyi geçtim de 11 de işten çıkan kardeşini işten alıp eve getirmek istememesi gayet kişiliğini ortaya koyuyor. Rahatı kaçmasın beyefendinin.

Milletin kocasının berbat davranışlarına öküz benzetmesinde bulunurken öküzden bile özür diliyoruz.
Sen gel kadınlar kulubunde abini "Aynı bir kadın gibi hiç susmuyor." diye anlat. Tebrikler!

Abinle yaş aralığınız çok değil sanırım. Bende beraber yaşarken sevmezdim hatta birçok kez birbirmizi öldürmeye kalkıştık öyle böyle değildi. Şimdi ben onun ablasıyım o benim abim aramızda 1 yaş var. Ve gerçekten kardeş bambaşka birşey belki ailenin hataları yüzünden bu halde ilişkiniz. Belki geçer belki böylece kalır. Değişsin istiyorsan bu ilişki, insanin değiştirebileceği tek kişi olan kendinden başla.

Canim yasin kucuk herhalde...gencken anlasamamak cok normal...kizkardesinle bile anlasamayabilirsin...cok fazla iletisim kurma olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…