Abimin bacağını mermer makinası kesmiş :(

her şeye rağmen o senin kardeşin, aynı kandan, aynı candan.
Araya zaman girdiği için biraz çekimsersin ama birbirinizin sesini duyunca içinizden bir şey akacak birbirinize doğru.

Isterse çıkmasın telefonlarınıza ama yerinizde olsam kapısına giderim. Asla ziyaret etmemezlik yapmam. Görmeden içiniz de rahat etmez zaten.

İNŞALLAH dediğiniz gibi olur arkadaşlar .inanın bunları yazarken bile gözlerim doluyor,iş arkadaşlarım anlıycak diye sıkıyorum kendimi işyerinde,çok kırıldım inanın hiç hak etmedim bu tavrı nereye gitse sende gel derdi bana sen yanımdayken kendimi daha güvende hissediyorum diye ben de elimden geldiğince herşeyine koşardım.bi kere yanında olamadım elimde olmayarak onda da ağzına geleni söyledi bende dayanamadım cevap verince olay büyüdü.Şimdi bunca kırgınlıktan sonra basit bir alo bile beni o kadar korkutuyor ki hele soğuk davranırsa kendimi daha kötü hissederim

İnsan kardeşine nasıl küs durabilir aklım almıyor onca adıma karşılık vermemiş, insan nasıl dayanır canından kanından kardeşine

Kin zamanı değil.
İyi ki daha kötüsü olmamış.
Ben sizin yerinizde olsam gider atlardım boynuna abimin.
Belki böylesi kötü bir olay sizin için iyi bir fırsat olacaktır..

Kin zamanı değil.
İyi ki daha kötüsü olmamış.
Ben sizin yerinizde olsam gider atlardım boynuna abimin.
Belki böylesi kötü bir olay sizin için iyi bir fırsat olacaktır..
Aynı şehirde değiliz canım mesafe baya var,zaten bazı sağlık problemlerimden dolayı fazla kendimi yoracak uzun yola strese girmemem gerekiyor.İNŞALLAH ciddi bişeyi yoktur çünkü o saklar bişey yok der annem gidecek bugün ayrıntılarını ondan öğrenicem artık

Çok mu ciddi sağlık problemleriniz.
Abinizin yanında olsaydınız keşke..
Neyse ..
Allah beterinden korusun..
İnşallah en kısa zamanda iyileşir abiniz..

Çok mu ciddi sağlık problemleriniz.
Abinizin yanında olsaydınız keşke..
Neyse ..
Allah beterinden korusun..
İnşallah en kısa zamanda iyileşir abiniz..
çikolata kistim var canım iki tüpümünde önünde,aşılama yaptırdım çocuk için geçen çarşamba . 5 gündür fazla hareket etmeden yatıyordum evde daha bugün iş başı yaptım,yaptıran bilir Allah korusun düşük ihtimaline karşı kendimi zorlayacak şeylerden kaçınmam gerekiyor

abinde deve kini var galiba...olsun kardeş bu bağı farklı gerekirse git yanına yüzyüze gelince ağlamaktan sarılmaktan konuşamazsınız zaten...birinizin bitirmesi lazım bu kini neden sen olmayasın ki..Rabbim kibri sevmez..büyüklük sende kalsın bence.

Bence soyle dusunun. Sizin dugununuze gelmedi, yani mutlu zamaninizda yaninizda olmadi. Ama eminim ki eğer dugun yerine kotu bir olay yasasaydiniz gelmemezlik etmezdi.
O yüzden düğüne gelmemesini kafaya takmayin.
Siz arayin her seye ragmen. Cok gecmis olsun..

kötüde olsa bu fırsat işte ya keybetseydin abini vicdan azabını düşünsene fırsatın varken kardeşinle barış. Allah şifasını versin.

Haklısınız,gerçi evime hırsız girdi aklımız çıktı maddi kayıplarımız oldu kimler kimler aradı evime geldi geçmiş olsuna o duymuş üzülmüş ama aramadı

Allah korusun bugün canına birşey olsa en çok üzüntüyü çekenlerden biri siz olursunuz...kırgınlıklar küskünlükler olur çocukken de olmuyormuydu büyünce kardeşlik bitiyomu ? annem hep et tırnaktan ayrılmaz der aramamazlık etmeyin hatta ziyarete gidin...çok geçmiş olsun bu arada....

Oyle bir kardeste bende var.ama yinede ara derim.hal hatir sor bir ihtiyacin varmu de.iinsanlik yine sende kalsin.yine arayip sormazsada Allah a havale et.ben boyke yaptin.gun gelir isi duser...

Haklısınız arıycam bu akşam onun ayağı taşa takılsa benim canım acır abim sonuçta,ama Allah biliyor ya elim telefona bile gitmiyor,hiç unutmam evlendim eşimin kalabalık ailesi bize geldi düğün cd izliyoruz.eltim abimi soruyo gelmedimi niye gelmedi diye kendimi öyle kötü hissettim ki,mutfağa doğru giderken kayınvalidem herkesi uyardı sormayın bişey üzülmesin diye,inanın on kat daha üzüldüm,ezik hissettim kendimi çünkü hayırsız bi babam var evin tek büyük erkeği abim o da kin tuttu resmen,halbu ki ben onun düğününde erkek gibi emniyete havai fişek izni almaya gitmiştim her işine koşturmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…