her şeye rağmen o senin kardeşin, aynı kandan, aynı candan.Dün gece öğrendim iş kazası geçirmiş mermer makinası arka bacağını kesmiş.peki bunu niye burda yazıyosun derseniz;
Ben abimle 1.5 yıldır konuşmuyorum ogün geçmiş konular deşildikçe deşilmiş bende cevabını verince ,senin benim gibi abin yok demişti.bi kaç ay sonra ben ona yeni telefon numaramı mesaj attım gerek yok senin abin yok artık demişti.Düğünüme gelmedi babamda o gün çok ihmal etti beni ,öksüz gibi boynu bükük evlendim.Memlekete annemlere geldi 1 yıl sonra 5 dk yol yanıma uğramadı iyimisin değilmisin diye.Ama ben yinede çaktırmadan yengemi çocukları görmeye gittim yiğenlerimi çok seviyorum bu 1.5 yıl zarfında elimden geldiğince zor zamanlarında maddi olarak destek oldum o bilmeden yengemle konuşarak.
Dün ablam, hepimiz aradık sende ara dedi eşimi arattım bi kaç kez açmadı ,mesaj attım geçmiş olsun diye ama dönmedi.Eşim pamuk kalplidir öğlen yine aramış konuşmuşlar geçmiş olsun demiş ,oda sıcak konuşmuş eşimle kardeşime selam söyle demiş.
Sorun şu, benim içimde o kadar yara izi kaldı ki şimdi nasıl arıycam ne konuşcam bilemiyorum.Çok ŞÜKÜR damara denk gelmemiş ama eti baya kesilmiş topuğumu hissetmiyorum diyomuş.içim kan ağlıyor ama konuşacak cesareti bulamıyorum,bana bi akıl verin ne olur ben nasıl konuşcam şimdi
Aynı şehirde değiliz canım mesafe baya var,zaten bazı sağlık problemlerimden dolayı fazla kendimi yoracak uzun yola strese girmemem gerekiyor.İNŞALLAH ciddi bişeyi yoktur çünkü o saklar bişey yok der annem gidecek bugün ayrıntılarını ondan öğrenicem artıkKin zamanı değil.
İyi ki daha kötüsü olmamış.
Ben sizin yerinizde olsam gider atlardım boynuna abimin.
Belki böylesi kötü bir olay sizin için iyi bir fırsat olacaktır..
Aynı şehirde değiliz canım mesafe baya var,zaten bazı sağlık problemlerimden dolayı fazla kendimi yoracak uzun yola strese girmemem gerekiyor.İNŞALLAH ciddi bişeyi yoktur çünkü o saklar bişey yok der annem gidecek bugün ayrıntılarını ondan öğrenicem artık
çikolata kistim var canım iki tüpümünde önünde,aşılama yaptırdım çocuk için geçen çarşamba . 5 gündür fazla hareket etmeden yatıyordum evde daha bugün iş başı yaptım,yaptıran bilir Allah korusun düşük ihtimaline karşı kendimi zorlayacak şeylerden kaçınmam gerekiyorÇok mu ciddi sağlık problemleriniz.
Abinizin yanında olsaydınız keşke..
Neyse ..
Allah beterinden korusun..
İnşallah en kısa zamanda iyileşir abiniz..
abinde deve kini var galiba...olsun kardeş bu bağı farklı gerekirse git yanına yüzyüze gelince ağlamaktan sarılmaktan konuşamazsınız zaten...birinizin bitirmesi lazım bu kini neden sen olmayasın ki..Rabbim kibri sevmez..büyüklük sende kalsın bence.Dün gece öğrendim iş kazası geçirmiş mermer makinası arka bacağını kesmiş.peki bunu niye burda yazıyosun derseniz;
Ben abimle 1.5 yıldır konuşmuyorum ogün geçmiş konular deşildikçe deşilmiş bende cevabını verince ,senin benim gibi abin yok demişti.bi kaç ay sonra ben ona yeni telefon numaramı mesaj attım gerek yok senin abin yok artık demişti.Düğünüme gelmedi babamda o gün çok ihmal etti beni ,öksüz gibi boynu bükük evlendim.Memlekete annemlere geldi 1 yıl sonra 5 dk yol yanıma uğramadı iyimisin değilmisin diye.Ama ben yinede çaktırmadan yengemi çocukları görmeye gittim yiğenlerimi çok seviyorum bu 1.5 yıl zarfında elimden geldiğince zor zamanlarında maddi olarak destek oldum o bilmeden yengemle konuşarak.
Dün ablam, hepimiz aradık sende ara dedi eşimi arattım bi kaç kez açmadı ,mesaj attım geçmiş olsun diye ama dönmedi.Eşim pamuk kalplidir öğlen yine aramış konuşmuşlar geçmiş olsun demiş ,oda sıcak konuşmuş eşimle kardeşime selam söyle demiş.
Sorun şu, benim içimde o kadar yara izi kaldı ki şimdi nasıl arıycam ne konuşcam bilemiyorum.Çok ŞÜKÜR damara denk gelmemiş ama eti baya kesilmiş topuğumu hissetmiyorum diyomuş.içim kan ağlıyor ama konuşacak cesareti bulamıyorum,bana bi akıl verin ne olur ben nasıl konuşcam şimdi
İNŞALLAH gerek kalmaz canım eşime telefonda kurban bayramında gelebilirsem görüşürüz demiş.gerçi benim için dememiştir eşime söylemiştir.Ama yinede duyunca sevindim toparlar İNŞALLAH biran öncetedavin bittikten sonra tabi
Dün gece öğrendim iş kazası geçirmiş mermer makinası arka bacağını kesmiş.peki bunu niye burda yazıyosun derseniz;
ALLAH korusun .tabi haklısınkötüde olsa bu fırsat işte ya keybetseydin abini vicdan azabını düşünsene fırsatın varken kardeşinle barış. Allah şifasını versin.
Haklısınız,gerçi evime hırsız girdi aklımız çıktı maddi kayıplarımız oldu kimler kimler aradı evime geldi geçmiş olsuna o duymuş üzülmüş ama aramadıBence soyle dusunun. Sizin dugununuze gelmedi, yani mutlu zamaninizda yaninizda olmadi. Ama eminim ki eğer dugun yerine kotu bir olay yasasaydiniz gelmemezlik etmezdi.
O yüzden düğüne gelmemesini kafaya takmayin.
Siz arayin her seye ragmen. Cok gecmis olsun..
Benim evime hirsiz girdiğinde abimle kus olmamamiza ragmen aramadi :))Haklısınız,gerçi evime hırsız girdi aklımız çıktı maddi kayıplarımız oldu kimler kimler aradı evime geldi geçmiş olsuna o duymuş üzülmüş ama aramadı
Benim evime hirsiz girdiğinde abimle kus olmamamiza ragmen aramadi :))
Sanirim onemsemedi eheheee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?