Abimin bacağını mermer makinası kesmiş :(

iş çıkışı 3 kez aradım cevap verilmedi telefona. gerçi yengemi aradım abim numarasını değiştirmiş ama hiç mi söylemedi yengem o kadar konuşun konuşun diye tutturur ormalde

çok güzel olmuş .oh ! her ikinizin üstünden de yük kalktı .insan kuş gibi kanatlanır bu durumlarda .gelmiş geçmiş olsun

Abi o ya abi.. Ben abime canımı bile veririm. Allahim onlarin bi tellerine zarar getirtmesin..
Gidin kapisina. Opun sevin, abiye kusluk olur mu ya? Abi candir. En büyük sevdadir.
Bence şöyle bi icten abimmmm diye seslenin...

Telefonda olmaz ziyarete gidin sqrilin ona sorunlar ne bilmiyorum tabi ama gidebirseniz gidin bence

Insanlar birbirlerinin degerini hep boyle zamanlarda anliyor malesef birdaha hic ayrilmayin insallah cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin arkadasim...

Arkadaşlar öncelikle hepinizden ALLAHIM razı olsun sizlerin cesaretiyle üstüste bi kaç kere aradım o da dayanamadı aradı,ne kadar bana kızgında olsa beni çok sevdiğini hissediyodum.Yanına gidemiyorum malesef önceki mesajlarımda bahsetmiştim benim ALLAH korusun düşük riskine karşı önlem için uzun yol yapmamam lazım,zaten çok ŞÜKÜR şuan oraya gidecek kadar ciddi görünmüyor yarası.ama fırsatını bulduğum ilk zamanda yüzyüzede görüşüp boynuna sarılıcam

Senden de razi olsun canim benim kenetlenin birbirinize bebisinede iyi bak dayilik tadini alsin asil ozaman gor abini :)
İNŞALLAH canım yeni aşılama yapıldı da tutup tutmadığı belli değil 15 gün sonra kan ver dedi doktorum,ALLAHIM İNŞALLAH nasip eder çok istiyoruz,ama yinede her ihtimale karşı bu iki hafta dikkat etmem gerekiyor

affetmek en önemli büyüklüktür, affetmedikçe insan aslında kendini cezalandırır. siz elinizden geleni yapmışsınız zaten abiniz de olumlu gibi barışmaya. şu an adım atmak için doğru zaman gibi görünüyor.

Çok sevindim abiniz ile barışmanıza. Bu olay da vesile olmuş demek ki.
İnşallah aşılama yöntemi de tutar ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…