Abimin bacağını mermer makinası kesmiş :(

AMİNNN arkadaşlar İyi dilekleriniz için binlerce kez Teşekkür ederim.bu gün benim için çok önemli bir tabuyu sizin desteğinizle yıktım,abimin bana meleğim demesini bile özlemişim,önce çekinerek aradı yengemle konuşturdu sonra ben abimi ver deyince yengem tamam deyip abime uzattı,bunca küskünlüğe rağmen sesini duyar duymaz Abi sana KURBAN OLURUM dedim dayanamadı,güzel güzel sohbet ettik sanki kuşlar gibi hafifledim.bide ALLAHIMIN izniyle 10 gün sonra hayırlı haberi alırsam dünyalar benim olur ne olur benim için dua edin....

kesınlıkle armalısın zaman ılactır ama Allah korusun ama ölüm kalım var her anın kıymetını bılmek lazım kaybedınce canımız cooookk yanar....ısrarla arayın ..ozel gunlerde fılan ...kı sımdı kaza gecrmıs kesın aramalısın kardes candır...

kardeşler birbirine niye küser, birbirinizin canısınız.. neyse kardeşime selam söyle demiş demek ki yumuşamış biraz tekrar ara bence

Ne güzel konuştuk barıştık,peki ya bu içimdeki kırgınlık hissi onu nasıl bastıracağım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…