- 20 Temmuz 2020
- 294
- 364
- 53
- Konu Sahibi birzerdali
Ben mesajlaşmalarda nasıl bir muhabbete denk geldiniz anlamadım. Sexting mi yapıyordu abiniz napıyordu? %100 emin misiniz bundan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadınla aldatsa bu kadar hoşgörü olmayacaktı ha. Gay olunca garip bir yaklaşım varAbinin cinsel hayatından sana ne? Bir de bunu annene, babana söylemişsin. Bu yüzden öldürülen, kendini öldüren insanlar oluyor ya hiç mi duymadın? Aldatmak evet çok çirkin ama sürekli bir cinsel yönelim vurgusu yapmışsın, bu hoş değil.
Yoo ne alakası var, bana mı diyorsun bilmiyorum ama benden alıntı yapmışsın cevabını vereyim. Kadınla da aldatsa aldatma çirkin bir şey ama abisinin cinsel hayatını aileye yaymak, telefon kurcalamak saçma sapan hareketler. Olay anlatılırken de aldatmış hem de asla kabul edilemeyecek biçimde diyerek kadınla aldatsa daha hoşgörülü olacakmış gibi konuşan ben değilim. Neyse, yazdığın mesajdan tam ne kast ettiğin de anlaşılmıyor ama kadınla aldatsa kötü gayle aldatsa iyi demedi kimse.Kadınla aldatsa bu kadar hoşgörü olmayacaktı ha. Gay olunca garip bir yaklaşım var
Bence de eğer konu sahibinin abisi nişanlısının bir kadınla aldatsaydi bu kadar uzamazdi bu iş. Konuda şaşırtıcı biçimde eşcinselliğe vurgu var. İhanet ihanettir ama konu sahibine göre öyle değil benceKadınla aldatsa bu kadar hoşgörü olmayacaktı ha. Gay olunca garip bir yaklaşım var
Ben de aynısını düşünüyorum. Yazık bir genç kızı bile bile ne duruma soktular ailecek.Konu durup durup ayni minvalde tekrar hortluyor da konu sahibi coktan abisinin çeyrek altinini takmistir bile.