Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

arkadaslar yokmu yıyenlerımle yasıt olupta elınde kıtafet verebılecekler: çok utanıyorum ıanankı isterken ama bunu yapmaya gercekten mecburum çok özür dılerım benı yanlıs anlamayın :43::43::43::43::43:[/QUOTE

yanlış anlamıyoruz cnm keyfinden millete ağız eymiyosundur..bişey sorucam abin ne işte çalışıyo ..o işteyken çocuklara kim bakıyo??yani abinde maddi olarak zorda galiba..benim çocuğum maalesef..

abim normalde calısamıyor öyle agır işlerde su an calıstıgı yerdede yenı gırmıs abımın ayaklarında varis varr ama bu normal degıl baya bı bellı varisler ayakata kalamaıo bır gun işe texstıle gitti yemın ederımkı abım yolda baktık öglern sürünerek gelıyo ayaklarının üzerıne basamıyordu sımdı calıstıgı ıste şükür askerı ücretten calısıyo şükür ama yetmıo izmir de belkı bılırsınız iş imkanlarıda fazla yok :(((:17::17::17:

abim normalde calısamıyor öyle agır işlerde su an calıstıgı yerdede yenı gırmıs abımın ayaklarında varis varr ama bu normal degıl baya bı bellı varisler ayakata kalamaıo bır gun işe texstıle gitti yemın ederımkı abım yolda baktık öglern sürünerek gelıyo ayaklarının üzerıne basamıyordu sımdı calıstıgı ıste şükür askerı ücretten calısıyo şükür ama yetmıo izmir de belkı bılırsınız iş imkanlarıda fazla yok :(((:17::17::17:

Canımyiğenlerin kaç yaşında kızmı erkek mi?yazzarsan yardımcı olabiliriz belki

allah o anneyı bıldıgı gıbı yapsın, sımdı gıder kactıgı herıften de yapar haysıyetsız onursuz ahlaksız, boyle kadınların tüplerını baglayacaksın dogurmasınlar yazık gunah ya,

eşıne net şekılde tavrını koy ya hıcmı vıcdanı merhametı yok. yazıklar olsun sınırlerım bozuldu allah kahretsın ya

o karı musvettesını verecen sımdı benım elıme agıznı burnunu patlatırım dayak manyagı yaparım onu

katılıyorum. bizim burda bir kadın 3 çocuğunu bırakıp başkasına kaçtı. gittiği kişidende hamile

kocasından boşanmadı bile... her doğuran anne olmuyor işte

konu sahibi, eşini ikna edebilse keşke... ya da o çocuklar için kalıcı çözümler üretebilsek keşke:31:

katılıyorum. bizim burda bir kadın 3 çocuğunu bırakıp başkasına kaçtı. gittiği kişidende hamile

kocasından boşanmadı bile... her doğuran anne olmuyor işte

konu sahibi, eşini ikna edebilse keşke... ya da o çocuklar için kalıcı çözümler üretebilsek keşke:31:

aynen oyle canım sonuna kadar katılıyorum
bazen dıyorum sakın ısyan dıye anlasılmasıın Rabbımın vardır bıldıgı ama haketmeyenın 3 yada 4 tane cocugu oluyor kıymet bılecek olanlarda cocuk ıcın care arıyor ne olurdu onların olsaydı o cocuklar:43:

fazla degill 15 gün bılemedım 20 gün kalsınlar 2 ve 6 yasında :17::17:ben gidemem çunku izmire tek gıttıgımde her seferınde esımın bu sorumsuzlukları yuzunden sonucu mahkeme kapısında alıyorum :((( aramaz sormaz bende ona kızıp mahkemeye vermeye karar verıyorum esımı ailemde buna karsı cıkıyor bende kendı kendıme soz verdım bır daha ızmıre gıtmıcem esımsız :(((

:53::53: nasıl yani?

arkadaslar elınde yıyenlerım için kıyafet olan varmı bu konuya çok başlık açtım ama hep siliniyor anlamadım :((( gerekırse uygun fıyatlı alabılırım :(

Canım konuların silinmiyor.İsminin üstüne tıklayıp "açtığım konulara" girersen konunu görebilirsin.
Ben diğer konunu da okudum.Orada isim soyisim vermişsin.Facebookta arattım hatta seni.
Bence ordan isim ve soyismini sildirmelisin.Hatta msn adresini de vermişsin.
Yiğenlerin için yaptıkların çok güzel.Ama sanal ortamda direk isim verme bence.

Sanırım abinin eşi çocukları da yanında götürecekti.O yüzden kıyafetlerini önceden
ailesine gönderdi.Diğer konundan öyle anladım.

canım abinin maddi durumu nasıl eğer iyiyse o çocuklarla beraber bir miktarda para yollasa? eşin biraz yumuşar mı?

bu arada şimdi kiminle kalıyor çocuklar?

çok üzüldüm Allah yardımcını olsun. tamda anneye ihtiyacı olduğu yaşlar. onların ilgiye sevgiye ihtiyacı var.

kayınvalidenizle aranız nasıl? eğer iyiyse belki o bu konuda size destek olabilir.

canım abinin maddi durumu nasıl eğer iyiyse o çocuklarla beraber bir miktarda para yollasa? eşin biraz yumuşar mı?

çok üzüldüm Allah yardımcını olsun. tamda anneye ihtiyacı olduğu yaşlar. onların ilgiye sevgiye ihtiyacı var.

kayınvalidenizle aranız nasıl? eğer iyiyse belki o bu konuda size destek olabilir.

er-ca bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına al cnm çok sevindim bebiş için Rabbim size bağışlasın..

konu sahibesi eğer başka kardeşlerin annen felanda varsa dönüşümlü bakın eşinide böyle razı et hep sende kalması sorun yaratabilir ama işin içinde sağlık var bence eşin anlayışlı olmalı biraz bizimde başımıza gelebilir sende böyle olabilirsin gibi dramalı bi konuşma yapsan belki razı olur

canım ben 2 yasındakı oglumun kıyafetlerınden gonderebılrım onceden bılseydım saklardım hepsını dagıttım sımdı seceyım eger olur dersen adresını ozleden yazarsın gonderebılrım
cok uzun sure gıyemez ama ıdare eder artık bı sure

er-ca bebeğini hayırlısıyla sağlıklı sıhatli kucağına al cnm çok sevindim bebiş için Rabbim size bağışlasın..

konu sahibesi eğer başka kardeşlerin annen felanda varsa dönüşümlü bakın eşinide böyle razı et hep sende kalması sorun yaratabilir ama işin içinde sağlık var bence eşin anlayışlı olmalı biraz bizimde başımıza gelebilir sende böyle olabilirsin gibi dramalı bi konuşma yapsan belki razı olur

bakalım onun gelmesını beklıyorum geldıgınde usuca konusuyu acıcam bakalım ne tepkı verıcek :(((:17::17:

aminn canım amin. çok teşekkür ederim.

konu sahibi arkadasım belediyeden de temiz kıyafetler genelde veriliyor. bizim burada öyle bir şey var. gidip dilediğin kıyafeti alıyorsun. 3-5 parça limitde yok.

kaynanam allaha sükür biz anne kız gıbıyız ama kaynanamda oglunun huyunu bılır oda kaynatamdan öyle ayrılmıstı o yuzden kaynanam pek bısı dıcegını sanmam ama bır seferınde gelsın kalsın abınede cocuklarada degısıklık olur demıstı :(((
:17:

Canım konuların silinmiyor.İsminin üstüne tıklayıp "açtığım konulara" girersen konunu görebilirsin.
Ben diğer konunu da okudum.Orada isim soyisim vermişsin.Facebookta arattım hatta seni.
Bence ordan isim ve soyismini sildirmelisin.Hatta msn adresini de vermişsin.
Yiğenlerin için yaptıkların çok güzel.Ama sanal ortamda direk isim verme bence.

Sanırım abinin eşi çocukları da yanında götürecekti.O yüzden kıyafetlerini önceden
ailesine gönderdi.Diğer konundan öyle anladım.

yok yok götürmek isteyen ınsan çocugunu hastaneye gıdıyorum dıyıpte gıtmezz ne olursa olsun sıonucta ewlat bırakılmazzz :17::17: ne lursa olsun sonucta anne ye muhtac zamanlarııı :I(((:43::43::43:

konu sahibi arkadasım belediyeden de temiz kıyafetler genelde veriliyor. bizim burada öyle bir şey var. gidip dilediğin kıyafeti alıyorsun. 3-5 parça limitde yok.

nerden alıyorum anlamadım beledıyedenmı ııde abımler burda degılkı benım yanımda degıl onlar izmirde ben istanbulll burdakı beledıye ler vermezkı izmirdekılere demı :((:17:

burda yasayanlara vermıyolar kaldıkı izmirdekılere hiç vermezler :(

nerden alıyorum anlamadım beledıyedenmı ııde abımler burda degılkı benım yanımda degıl onlar izmirde ben istanbulll burdakı beledıye ler vermezkı izmirdekılere demı :((:17:

sende izmir için aldığını belli etmezsin. eğer çoksa ihtiyaç uradaki belediyeden bende isteyebilirim. aen oradaki belediyeye danış.
kendine alır gibi al. bizim burad yazmıyorlar bile kim ne almış diye.

yeğenlerin için çok üzüldüm canım yazık yavrulara her kadın anne olamaz yengende buna bir örnek.eşin çok bencilce düşünüyor 15-20 gün çocuklar sizde kalsa ne kaybeder aksine Allah katında büyük sevaba gireceksiniz.sen güzel düşünüyorsun umarım eşini de ikna edebilirsin canım:31:

15 güne mi laf söylüyor??
benim annem 5 sene baktı kardeşinin bebeğine de bi gün gık demedi babam...
hatta baktı değil baktık;ablamın ÖSSsi,benim ÖSSmde yani en stresli zamanlarda hep evde bir bebek vardı,adam işten gelirdi ,devamlı gürültü yapan bi çocuğun yanında dinlenmeye çalışırdı, bütün günü yaramaz bi çocukla ve ergenliğin sayılabilecek kızlarla uğraşmaktan baruta dönmüş bir eşle uğraşırdı...
üstelik yaş kırkı çoktan geçmiş kafa da kaldırmıyo bi yerde...Ona rağmen bir gün bile lafını etmedi,çocuğa da bi gün olsun elinçocuğu gibi davranmadı...

bu arada bence eşiniz pintilikten değil çocuklar temelli sizde kalır diye korkuyo ki öyle olur zaten...
biz de bahsettiğim tosbağayı 15 günlüğüne diye getirmiştik eve...

Back
X