Abimin çocuklarını yanıma almak istiyorum

sende izmir için aldığını belli etmezsin. eğer çoksa ihtiyaç uradaki belediyeden bende isteyebilirim. aen oradaki belediyeye danış.
kendine alır gibi al. bizim burad yazmıyorlar bile kim ne almış diye.

yok valla burda hayır carsısı denen yer var arkadasımda orta okula ve 5 . sınıfa gıden cocukları için baş vurmustu ona vermemısler neymıs vandan gelenlere dahacok agırlık verılıo muşş:17::17: arkadasımda cok üzülmüş ıllaa vanamı gıdıyım bır kac parca almam içiiçin demiş sinirlenmiş cıkmıs bıdahada asla gıtmem dıyor :(((:17::17::17:alamamıs mlefes

sende izmir için aldığını belli etmezsin. eğer çoksa ihtiyaç uradaki belediyeden bende isteyebilirim. aen oradaki belediyeye danış.
kendine alır gibi al. bizim burad yazmıyorlar bile kim ne almış diye.

aslında ıı olur sızın orda sorun yasamıyorsanız utanaraktaolsa sölemek zorundayım ıı olur alırmısınız yıyenlerıme gercekten kıyaferlerden:(( allah razı olsun sızlerden işlllllllllllll:17::17::17:

tabii alırrım ne var ki.

pazartesi görüşeyim bi. 2 ve 6 yaş erkek değilmi. inşallah o yaşa göre bolca eşya vardır alırım.

bizler burada kendimize olmayan tüm kıyafetlerimizi orya veriyoruz. ihtiyacı olanlarda gidip beğendiğini alıyor. orası mağaza gibi hepsi askılarda. yıkanmış ütülenmiş şekilde seçip alıyorsun.
pazartesi gidip bakayım çevredende toplarım istersen sana yada izmire kargo ile yolarım.ama bekle pazartesi tekrar yazışalım.

tabii alırrım ne var ki.

pazartesi görüşeyim bi. 2 ve 6 yaş erkek değilmi. inşallah o yaşa göre bolca eşya vardır alırım.

bizler burada kendimize olmayan tüm kıyafetlerimizi orya veriyoruz. ihtiyacı olanlarda gidip beğendiğini alıyor. orası mağaza gibi hepsi askılarda. yıkanmış ütülenmiş şekilde seçip alıyorsun.
pazartesi gidip bakayım çevredende toplarım istersen sana yada izmire kargo ile yolarım.ama bekle pazartesi tekrar yazışalım.

çok tşkler pazartesı haberınız beklıyorum işl olumlu cvplar verırsınız cevrenızdekılerede sımdıden tşk edrım :17::kkk::kkk:

Rabbim o anne müsveddesini de 2 ve 6 yaşında yetim kalmış iki tane çocukcağızın boğazını hesaplayan, senin akraban benim akrabam kavgası yapan eşinizi de bildiği gibi yapsın, kusura bakmayın ama o daracık kalplerine göre versin. Allah ıslah etsin hem bu dünyada hem öbür dünyada. Sizin gibi insanlardan da razı olsun. Açıkcası tüm sayfaları okumadım, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa eşinizi falan dinlemeden gidip onlara bakabilirsiniz. Madem iki tane zavallı çocuğu çok görüyor, pek hayırlı bir insan olmasa gerek, kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum ama gerçek bu. Kendisini ön ayak olması gerekirdi çocukları alalım, bir şeyler yapalım diye. Gidip İzmir'de bir iş bulsanız mesela? Çok mu uçuk oldu?

çok üzüldüm ya bu konuya o nasıl bir anneymiş ki çocuklarını bırakıp kaçmış..bu tip insanlar bi süre sonra umduğunu bulamayıp utanmadan eşine de dönmek istiyor..Allah yüzünü güldürmesin inşallah o çocukların ahı çıksın...eşiniz de çok duyarsızmış ama muhtemelen temelli almak istersin diye korkuyor ondan bu kadar tepki veriyordur çünkü 15 günden ne olacak ki ya o çocuklara da yazık biraz oradaki psikolojiden uzaklaşşalar çok iyi olurdu:43:

Rabbim o anne müsveddesini de 2 ve 6 yaşında yetim kalmış iki tane çocukcağızın boğazını hesaplayan, senin akraban benim akrabam kavgası yapan eşinizi de bildiği gibi yapsın, kusura bakmayın ama o daracık kalplerine göre versin. Allah ıslah etsin hem bu dünyada hem öbür dünyada. Sizin gibi insanlardan da razı olsun. Açıkcası tüm sayfaları okumadım, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa eşinizi falan dinlemeden gidip onlara bakabilirsiniz. Madem iki tane zavallı çocuğu çok görüyor, pek hayırlı bir insan olmasa gerek, kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum ama gerçek bu. Kendisini ön ayak olması gerekirdi çocukları alalım, bir şeyler yapalım diye. Gidip İzmir'de bir iş bulsanız mesela? Çok mu uçuk oldu?[/

bazen kendı kendıme cok düşünüyorum akrabalardan teyzemın kızları olsun amcamın kızları olsun neden onların ewlılıklerinde şahıt oluyorum eslerının bır dedıgını 2 etmezken ben neden bu kadar zalım ve acımasız bırıyle beraberım allahım ne yaptım ben bu kadar kötü olan benı bu sınavdan geçiriyorsun dıye soylenıyorum kendı kendime bazennnn:43::43::43::43::43::43::43::43:

:43::43::43::43::43::43:

bazen kendı kendıme cok düşünüyorum akrabalardan teyzemın kızları olsun amcamın kızları olsun neden onların ewlılıklerinde şahıt oluyorum eslerının bır dedıgını 2 etmezken ben neden bu kadar zalım ve acımasız bırıyle beraberım allahım ne yaptım ben bu kadar kötü olan benı bu sınavdan geçiriyorsun dıye soylenıyorum kendı kendime bazennnn:43::43::43::43::43::43::43::43:

çok üzüldüm ya bu konuya o nasıl bir anneymiş ki çocuklarını bırakıp kaçmış..bu tip insanlar bi süre sonra umduğunu bulamayıp utanmadan eşine de dönmek istiyor..Allah yüzünü güldürmesin inşallah o çocukların ahı çıksın...eşiniz de çok duyarsızmış ama muhtemelen temelli almak istersin diye korkuyor ondan bu kadar tepki veriyordur çünkü 15 günden ne olacak ki ya o çocuklara da yazık biraz oradaki psikolojiden uzaklaşşalar çok iyi olurdu:43:

aynen daha gideli bır hafta olmustu abımı sabahın 6 sında arıyıp ben senı cok sevıyorum canımdan cok sevıyorum ben bı cahılık ettım dıyor . abımde o kadar temızlık kalplıkı kurban olurum ben ona çok ii nıyetlı oldugu için öglen çocuklarla konussun dıye abımde onu arıyor annesı dır konussun konusturmazssam mahkeme cocuklarımı elımden alır korkusuyla annelerıyle konusturmak için arıyor annesıde abıme bukezde bız ewlenıcez benı neden arıyosun rahattsız edıyorsun dıye fırca atmıs abımde azına geleni saymıs sen degılmıydın sabah arıyıp telefonda zırlayan söyle böyle söyleyen bıde utanmadan abıme bız 2 ay sonra dugun yapıcaz mahkemeyı ac dıyıp tehdıt etmıs cocuklarımıda senden alıcam yok buyusunler senın bılmem ne yaptırcam cocuklarına dıyıp kötü kötü konusuyormus abımde bır daha telefona felan bakmıyor

Madem esiniz okadar bencil ve paragozz yegeneleriniz babalariyla gelsin sizde kenarda. 3-5 kurusunuz yokmu bunu cocuklarin babasi verdi masraflari icin der esine verirsin belki ozaman susar cebinden para cikmayinca.yrica esinizden ne koy olur ne kasaba giden yillara yazik sdece....

Madem esiniz okadar bencil ve paragozz yegeneleriniz babalariyla gelsin sizde kenarda. 3-5 kurusunuz yokmu bunu cocuklarin babasi verdi masraflari icin der esine verirsin belki ozaman susar cebinden para cikmayinca.yrica esinizden ne koy olur ne kasaba giden yillara yazik sdece....

benım oyle para bırtıktırme gıbı bı sansım yokkı malesef bızde markete beraber gıdılır pazara ben cıkarım ama pazar parasıda zaten haftada 20 verıo onuda yettıremıyorum bıle bırak bırıkımımı :( ya allah sukur yınede ac degılız acıkta degılız ama bırıkım kendıde yapmaz banada vermez yapmam için. gecenlerde esenyurt tarafına 1 kere tezmılıge gıttım ew cok buyuktu ama 3 tane banyo vardı ordan temızlıge cagırdı kadın. saolsun 120 tl verdı bende eşime 100 dedım 20 sını kızımın okul piknık vardı oraya gıtmek için masraf ettım esımede okul göturuyo dedım bizi gızlı saklı anca kızımın pıknık olayını çözdüm::) sadece haberı bıle olmadı bızı ücretsiz götürüyo sandı okull ama degermı kızımın mutluluguna deger bence saklı yaptıgımız okul piknigi :):17::17::17:

Son düzenleyen: Moderatör:
:43::43::43::43::43::43:

Hayat gerçekten de bir sınav ve bu sınavda bazen bir çoğu zaman da pek çok şeyle sınanıyoruz. Sizin sınavlarınızdan biri de eşiniz olmuş. Ama "İnsan kendi kendine zulmeder, Allah ona zulmetmez." biliyorsunuz. O yüzden gerçekten kötü olan hiçbir şeye katlanmak zorundaz değilsiniz. Sabır bu değil. Mesela örnek verirler bazen, kocası yıllarca kadına çektirdi, içki içti, dövdü, aldattı ama bak kadın sonunda kocasını eve bağlamayı başardı falan diye. Ama o arada kabus gibi geçen 30 seneyi hesap etmez bu örnekleri verenler. Sizin durumunuzda bunlar yok tabi farkındayım ben örnek veriyorum, teşbihte hata olmaz. Dolayısıyla zulme katlanmak kendine zulmetmektir. Yuva yıkmak hiç iyi bir şey değil, kolay bir şey değil, uzaktan konuşmak da daha kolay tabi ama hata üzerine hata yapmak da bizr verilmiş aklı kullanmamak oluyor. Yani hataya başladım, e o zaman devam edeyim, yanlış bir düşünce tarzı. Hayatta bir şey biri tarafından başarılıyorsa başka biri tarafından başarılması da mümkündür, ben hep böyle düşünürüm. Kendinize yeni bir hayat kurmanızın da mümkün olduğunu düşünüyorum dolayısıyla. Allah yardımcınız olsun. Sınavlardan geçerken de isyan noktasına geldiğimiz oluyor ama ne olur isyan etmeyin, Allah kimseye nefsinin kaldıramayacağı yük yüklemezmiş. Siz demek ki daha yüksek bir dağsınız ki size daha çok kar yağıyor ama dediğim gibi kendinize zulmetmeyin.

Özelden cvp. yazamayacağınızı biliyorum, mesaj sayınız 100'e ulaşmamış, yinede yazdım size.

Bunun haricinde eşiniz sadece inada girmiş..Sanırım sizin sinirlenmeniz, ''sana mı soracağım '' demeniz iyice inatlaştırmış.

Kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum, sadece bu konularda duyarsız, para ve yuva kavramını çok benimseyememiş.

Uzun bir evlilik süreciniz var..Belki defalarca konuşmuşsunuzdur..Fakat bu işe yaramadıysa bu defa konuşma şeklinizi değiştirin eşinizle.

Sabredin, kabul edeceğini ve hatasını anlayacğını düşünüyorum.

Böyle bir konuda inada girmek mi?
O kadar şeyin üzerine kadıncağız "sana mı soracağım" diyor ve bu hata oluyor, bu da o vicdansız adamı haklı çıkarıyor öyle mi?
Duyarsız olunacak konu var, asla duyarsız kalamayacağın konu var ki bunlardan biri de yetimin hakkıdır.
Öyle adamlar ve sizin gibi insanlar (forumun kuralları gereği bu kelimeyi kullanmak zorundayım) oldukça kötüler birbirini destekler gider.
Sizin gibiler iyilere hep bir kulp takmaya çalışırken, kötülere de hep bir mazeret bulmaya çalışır.
Eh vicdan bir insanda yoksa yoktur, yapacak bir şey yok Allah'tan sizin gibilerle karşılaştırmamasını dilemekten ve vicdan verdiği için şükretmekten başka... Allah gerçekten ıslah etsin. Para ve yuva kavramı oturmamışmış adam 0-6 yaş gurubu ya çünkü. Allah ıslah etsin. Konuşma şeklindenmişmiş. Diyecek bir şey bulamıyorum, pes!

fazla degill 15 gün bılemedım 20 gün kalsınlar 2 ve 6 yasında :17::17:ben gidemem çunku izmire tek gıttıgımde her seferınde esımın bu sorumsuzlukları yuzunden sonucu mahkeme kapısında alıyorum :((( aramaz sormaz bende ona kızıp mahkemeye vermeye karar verıyorum esımı ailemde buna karsı cıkıyor bende kendı kendıme soz verdım bır daha ızmıre gıtmıcem esımsız :(((

:53::53::53::53:şimdi aramadığı sormadığı için mahkemeye vermen ilginç açıkcası
ne canım verme aramasın sormasın sende onu arama sorma bazı erkekler böyle sonrada arayıp aramamsını umursamdığını belli et ve evine dönmen gereken günde hemde gayet neşeli bi şekilde dön.........:34::34:

yiğenlerinini yanına alman konusunda ki alma denmez 15 gün kalacaklar diyosun
neden bu kadar süreliğine kalmalarına karşı bi sebebi varmı
maddiyetsa sonuçta o evin bi ferdisin sende ayrı gayrı olamamalı diye düşünüyorum

seninde elinde haçlığın vardır onlarla çocuklara ufak tefek honçalar vs.alırsınne eşini üzersin ne kendin üzülürsün

bende şundan bi yıl önce yiğenime bişey alacağım zaman eşimden para istemek zorunda kalıyodum
ama artık aylık paramı alıyorum ve ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılıyorum
aylık 100 lira veriyor
bugünlerde zam pazarlığındayız
devetin verdiği kadar veririm diyo gıcccıkk:37::37:
ben %25 istiyorum:1:

ki anlatmak isteğim sende aylık paranı al ve biriktir
bir kadını kenarda köşede mutlaka parası olması gerekiyorrrrrr mutlaka
ben bir yıldır alıyorum ve çok şükür çokkkkkkk iyi geliyor

Son düzenleme:
:53::53::53::53:şimdi aramadığı sormadığı için mahkemeye vermen ilginç açıkcası
ne canım verme aramasın sormasın sende onu arama sorma bazı erkekler böyle sonrada arayıp aramamsını umursamdığını belli et ve evine dönmen gereken günde hemde gayet neşeli bi şekilde dön.........:34::34:

yiğenlerinini yanına alman konusunda ki alma denmez 15 gün kalacaklar diyosun
neden bu kadar süreliğine kalmalarına karşı bi sebebi varmı
maddiyetsa sonuçta o evin bi ferdisin sende ayrı gayrı olamamalı diye düşünüyorum

seninde elinde haçlığın vardır onlarla çocuklara ufak tefek honçalar vs.alırsınne eşini üzersin ne kendin üzülürsün

bende şundan bi yıl önce yiğenime bişey alacağım zaman eşimden para istemek zorunda kalıyodum
ama artık aylık paramı alıyorum ve ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılıyorum
aylık 100 lira veriyor
bugünlerde zam pazarlığındayız
devetin verdiği kadar veririm diyo gıcccıkk:37::37:
ben %25 istiyorum:1:

ki anlatmak isteğim sende aylık paranı al ve biriktir
bir kadını kenarda köşede mutlaka parası olması gerekiyorrrrrr mutlaka
ben bir yıldır alıyorum ve çok şükür çokkkkkkk iyi geliyor

ne bır aylıkmı :50::50::50::50::50: bızımkıne ben kac defa soledım aylık aldıgında getır bana ver ben senden kendıme ıstemıyorumya bırıkımımız olsun dedım bızımkının verdıgı cvp ne oldu :47::47::47::47: oh ne güzel karıya markete gıt pazara gıt elektırık su foturları yatırıyım bıde elıne paramı saycam dıyor. ben kızımın okulun düzenledıgı pıknıge bıle ew işine giderek sakladıgım paramla gıderken bana hıc elıme para verırımıkız o haytta yapmaz hayattaaaaaa:((((((((((((((

gundelik isler bulabilirsen calis derim
en azindan para biriktir ufak tefek harcliklar ayir
piknik olayindan sonra sart oldu senin icin
esin rizkinizi kotu seylere yada bencilce kendisine yemiyorsa
en azindan sizin icin calistigini biliyorsundur ve
yumusak dille daha esnek olmasini iste
ve calisirsan biraz kendine ve kizlarin icin extra harcliklar
biriktirecegini soyle
abinin cocuklari icinse manevi duygularini kullan esinin
iyi yurekli bir kadinsin sen
Allah senin cocuklarinin ve yigenlerinin gonlune gore versin canim

allah razı olsun ewet esımın bızım çin calıstıgını bılıyorum banagelınce ben esımın parasını harcamaya utanırım o parayı ben kazanmıyorumya bıde o kadar paranın hesabını yapıyor ben ne onun laflarını dınlemeye razıyım nede onun parasını cocuklarıma gelınce ac bırakmasın bızı kımseye muhhtac etmesın bosver parasını onun olsun :(

ben de yanına almak derken yaşayacaklar sandım.inanmıyorum ya hiçmi misafirin gelemeyecek senin para kazanmıyorsun diye.bi de bu çocukların durumu farklı.eşin çekilmez bir insan bence

merhaba canım. giyim işini hallettim. belediyeye uğradım orada oğlan çocukları için ellerinde fazla eşya olmuyormuş orası veremedi. ama ben birkaç kişiye bugün telefon ettim. evlerinde sizin ufaklıklara uygun olabilecek kıyafet,oyuncak ne varsa yarın getirecekler.
bende sana en geç çarşamba kargoya veririm.
evde nikah şekeri vb. şeyler için evlere iş veren yerler var istersen bir araştır. birde dantel patik yelek örüp satabilirsin.
seni böyle strese sokan eşine Allah hidayet versin. kalp gözünü açsın inşallah.

bana göndereceğim adresin bilgilerini özel msj. yollarsan sevinirim.

Back
X