Abimin eşi cocugunu aileme ve bana gostermiyor

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
32
Merhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var

Nesi varmıs hanımefendının

Abinizin dengeyi kurması lazım. Onun da çocuğu sonuçta. Eşi görüşmek istemeyebilir ama abiniz gerekli ilişkiyi kurmalı.

Aileniz, abinize verdiği bütün maddi desteği kessin öncelikle. Abinizde hiç söz hakkı yok gibi davranmayı kendi tercih ediyor. Size ayrı eşine ayrı konuşmadığına emin misiniz ? Gösterirse görürsünüz, göstermezse zorla görecek haliniz yok.

Anne babanız da içlerinden gelmese de kendilerini toparlamaya çalışsınlar. Karı koca, torun için ağlamak yerine mevcut günlerini sevdikleri uğraşlarla geçirmeyi denesinler.

Önceden hep iyiyken, birden böyle olması normal mi sizce? Anlatmadığınız şeyler var gibi hissettim. Olayı bir de yengenizden dinlemek isterdim açıkçası. Abinizin tavrı da böyle düşünmemde bir etken söylemeden duramam. Malum buralarda erkekler genelde kendi ailesini tutar.

Ailem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaret

Olayı diğer taraftan da dinlemek lazım. Senelerce görüşürken bir anda görüşmek istememesi farklı bir durum varmış gibi görünüyor.
Gercekten oyle bir anda kesti hic birsey yok iken ne kavga oldu ne agir bir cumle veya baska bisey gecmiste icinde biriktirmis icine kapanik biri zaten bebege dua ettiler buyu yapiyor demis buyunun b sni bilmez ailemde okumus insanlar bunlar sebep

Sebebi ufak tefek laflara takılmalar yanlis anlasilmalar, ve bunalmiş ailemden cok sik gorustugu icin onceden
Ee çok sık görüştüğü için bunalması normal.
Ufak tefek takılma dediğiniz de size öyle gelmiş olabilir aileniz tarafından baktığınız için.
Gelin de baştan mesafeyi yavaş azaltsaymış.
Sonuçta abinizin de çocuğu o abinizin götürmesine de karışmamalı.
Yok yani öyle bir hakkı bence büyük bir olay olmadıkça.
İki tarafta da sorun var belli ama çocuğu intikam malzemesi haline getirmek çok bayağı bir davranış ya.

Öncelikle onlara ev araba her şey yapıldı diye her zaman sizi başında görmek istemek zorunda değil.
Sonuçta aile oluşturmalarına yardım ettiniz diye sürekli bir arada olmanıza gerek yok.

Aile kavramı kök ailelerden oluşmaz. Anne, baba ve çocuktan oluşur. Onların ilişkisine siz dahil değilsiniz. Ve onların 3 kişilik yeni bir aileleri var.

Lohusa dönemindeki kadınlar aşırı hassas olabilir ve bazen depresyon yaşayabilirler. Çocuğunu paylaşmak istememesi, kendi istediği şekilde büyütmek istemesi normal.
Sizin aile değerlerinizle kendi çocuğunu büyütmek istemiyor olabilir.
Bu dönemde sadece bebeği ve eşiyle kalmak istemesi en doğal hakkı.

Aileniz aralarını bozmak ve boşanmalarına teşvik etmek istiyorlarsa tavırlarında ısrarcı olsunlar.
Eğer ki böyle bir niyetleri yoksa ısrar etmeyip, ilişkileri zamana bırakıp, yeni aile kurmuş olan insanlara ve sınırlarına saygı duyup eski geleneklerle üzerlerine gitmeyi bıraksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…