- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
-
Asosyal hep yanlizlik istiyor insanlara mesefalei ve icine kapanikNesi varmıs hanımefendının
İnsalah oyledir :)Biraz büyüsün yaramazlık dönemi başlasın kendisi der 1.2 saat bakın nogluuurrrrr diye hiç şey etmeyın
Abinizin dengeyi kurması lazım. Onun da çocuğu sonuçta. Eşi görüşmek istemeyebilir ama abiniz gerekli ilişkiyi kurmalı.Merhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var
O zaman abin psikologa gotursun bu tarz sorunalrıyla yarın bırgun cocuga da yansıtırAsosyal hep yanlizlik istiyor insanlara mesefalei ve icine kapanik
Merhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var
Merak etme tecrübeyle sabittirİnsalah oyledir :)
Eğer dediğiniz gibiyse çocuğunu da asosyal yapar.Asosyal hep yanlizlik istiyor insanlara mesefalei ve icine kapanik
Sebebi ufak tefek laflara takılmalar yanlis anlasilmalar, ve bunalmiş ailemden cok sik gorustugu icin oncedenSebebi ne peki? Ben o kısmı anlamadım. Durduk yere bu noktaya gelmemiştir
Ailem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaretÖnceden hep iyiyken, birden böyle olması normal mi sizce? Anlatmadığınız şeyler var gibi hissettim. Olayı bir de yengenizden dinlemek isterdim açıkçası. Abinizin tavrı da böyle düşünmemde bir etken söylemeden duramam. Malum buralarda erkekler genelde kendi ailesini tutar.
Ufak tefek lafa örnek verir misiniz? Mesela lohusa insana ufak da tefek de laf söylenmezSebebi ufak tefek laflara takılmalar yanlis anlasilmalar, ve bunalmiş ailemden cok sik gorustugu icin onceden
Gercekten oyle bir anda kesti hic birsey yok iken ne kavga oldu ne agir bir cumle veya baska bisey gecmiste icinde biriktirmis icine kapanik biri zaten bebege dua ettiler buyu yapiyor demis buyunun b sni bilmez ailemde okumus insanlar bunlar sebepOlayı diğer taraftan da dinlemek lazım. Senelerce görüşürken bir anda görüşmek istememesi farklı bir durum varmış gibi görünüyor.
Ee çok sık görüştüğü için bunalması normal.Sebebi ufak tefek laflara takılmalar yanlis anlasilmalar, ve bunalmiş ailemden cok sik gorustugu icin onceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?