- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi handeac123
-
Ağzınıza sağlık, okumamda sıkıntı var demek. Ne okuduğumu yazdığımi gayet iyi biliyorum. Kadının huzursuzluğu muhtemelen doğumdan önce de vardı ve eşi çözemediği için uzadı demek istedim. Uzayan lohusalık depresyonu var biliyorsunuz değil mi? Yıllar sürebiliyor. Ne güzel kırıp geçmekten hiç rahatsızlık duymadan yazıyorsunuz.Evet ne lohusalığı ben de anlamadım.
Okuma konusunda büyük bir sıkıntı var sanki.
Atlayarak okuyup yorum yapmaya geçiliyor sanki.
Bence adam kadının çok üstüne gitti. Karı koca cozemediler. Kadın da lohusalık öncesinden beri bu durumu çekiyordu, sonunda patladı. Yani adam halletseydi, kadın çileden cikmazdi
Bence kız hasta değil eşinin ailesi hasta çok iyi insanlar olsaydı zaten kız anlardı büyü değil, dua demmeki fişnikler dönmüş kızda dayanmamış en son sert tepki vermişBen kendimden örnek vereyim. Ben vic vic olmaktan hiç hoslanmiyorum ve kendi ailemde hepimiz çalışan ve akrabalardan uzakta yasayan aile olduğumuz kcin evlenince dipdibe oturmak hergun görme mecburiyeti sürekli akıl vermeler laf sokmalar , cevap verince sen çok cevap veriyorsun demeler , kapıyı duymamisim ( gerçekten duymamisim ) ayakkabılarında kapidaydi , zili de çok çaldım ama demeler. Hiç bir sekilde çocuğa bana destek olmayıp ancak yaptıklarının tersini söyleyip akıl vermeler.... Ve yeri gelir de muhabbet bı yere sarınca gorumce hanimjn sürekli babam size ev verdi. Demesi , babasını annesini kaynana ve kayınpeder olarak , kendilerini kitle kiyaslayip sirekli bana sen yat kalk dua et imalari . Direk söylemedi ama ima etti.
Tüm bunlardan ve anlatmadiklarimdan da dolayı bende uzun süre goemek istemedim kaçmak istedjm . Boşansam nasıl olur acaba , diye dusundym ama eşim çok iyi biriydi. Kaldiramadim meaafesizligi imalari. Simdi daha mesafeli ve iyiyiz ama o korkunç bunaltili gunler aklıma geldikçe boguluyordum. O yüzde
Sizin ornek olarak ailenizin dua ederken büyü yapıyorlar demesi çok komik bir örnek. Bence başka diğer konulara örnek verin. Kimbilir nasıl canı sikiliyordh kızın. Keza gerçekten haksizsaniz.
Haklı iseniz çocuğa büyü yapıldığını söyleyecek kadar ileri gittiyse bence kesinlikle destek almalk ilerde değişik ciddi paranoya hastalıklara kapilmasin
Kesinlikle öyle. Hep bir varsayım. Ailenin çok sık görüşmek istemesi onları bunaltmış olsa da bu yine çocuğu göstermemek için bir sebep değil. Zaten konunun can sıkıcı kısmı aileye karşı fazla soğuk ve kalın duvarlar örmüş olmaları. Gelinin göstermem demesinin hiçbir mantığı yok. Aralarında bir sorun olduysa bile ben görüşmek istemiyorum diyebilir ama çocuğu alet ederek hem bilinçaltına onlara düşmanmış gibi büyütmeleri hem de kullanmaları çok yanlış. Birde ne yaşanıldı bilmeden geline üzülmüşler Hey Allah'ımKarı koca arasındaki ilişkinin ne olduğu değil ki konu. Aralarında yaşananların hepsi sizin varsayımınız. Konuya bir katkısı da yok bence. Konu; konu sahibinin yengisinin çocuğunu eşinin ailesine göstermemesi. İstediği kadar çileden çıksın kimsenin çocuğunu koz olarak kullanmaya, müşterek çocuk üzerinde tek söz sahibiymiş gibi davranmaya hakkı yok.
Kesinlikle öyle. Hep bir varsayım. Ailenin çok sık görüşmek istemesi onları bunaltmış olsa da bu yine çocuğu göstermemek için bir sebep değil. Zaten konunun can sıkıcı kısmı aileye karşı fazla soğuk ve kalın duvarlar örmüş olmaları. Gelinin göstermem demesinin hiçbir mantığı yok. Aralarında bir sorun olduysa bile ben görüşmek istemiyorum diyebilir ama çocuğu alet ederek hem bilinçaltına onlara düşmanmış gibi büyütmeleri hem de kullanmaları çok yanlış. Birde ne yaşanıldı bilmeden geline üzülmüşler Hey Allah'ım
Evet ama insan herzaman mantıklı davranmıyor. Duyguları ile davranıyor. Şuan herşey çok taze olduğu jcin kız içinde biriktirdikleri ve lohusaligin da etkisi ile ve küçük bir bebeğin verdiği sorumlulukla mantıklı düşünmüyor olabilir. ( ki çocuk daha 8 aylık Allah bağışlasın. )Karı koca arasındaki ilişkinin ne olduğu değil ki konu. Aralarında yaşananların hepsi sizin varsayımınız. Konuya bir katkısı da yok bence. Konu; konu sahibinin yengisinin çocuğunu eşinin ailesine göstermemesi. İstediği kadar çileden çıksın kimsenin çocuğunu koz olarak kullanmaya, müşterek çocuk üzerinde tek söz sahibiymiş gibi davranmaya hakkı yok.
Kesinlikle öyle. Hep bir varsayım. Ailenin çok sık görüşmek istemesi onları bunaltmış olsa da bu yine çocuğu göstermemek için bir sebep değil. Zaten konunun can sıkıcı kısmı aileye karşı fazla soğuk ve kalın duvarlar örmüş olmaları. Gelinin göstermem demesinin hiçbir mantığı yok. Aralarında bir sorun olduysa bile ben görüşmek istemiyorum diyebilir ama çocuğu alet ederek hem bilinçaltına onlara düşmanmış gibi büyütmeleri hem de kullanmaları çok yanlış. Birde ne yaşanıldı bilmeden geline üzülmüşler Hey Allah'ım
Canim bence psikolojisi bozulmus olabilir olan bitenengitgide kulp takmis icinde buyutmus olabilir. Anneanne babaaanne icin torun hersydir bilirim ama yapilck bisey yok annesi istemiorsa maalesef isi abiniz cozmesi lazjm o halledemesse kimse halledemez veya gelinin annesini arayin belki o yavas yavas islerde duzelrMerhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var
Büyüden anlıyorsa demek kiBenim anlamadığım duayı büyüye nasıl çevirdi?
Niye ilk akla gelen o oldu acaba
E kadın bıkmakta haklı. Özel hayat bırakmamışlardır öyleyse. Allah'ın günü telefonları çalmıştır Nazmi amcanlara gidiyoruz gelin, Firuze teyzenlere gidiyoruz gelin şeklinde.Ailem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaret
Bir şeyler var dur bulucaz inşBüyüden anlıyorsa demek ki
Evet ama insan herzaman mantıklı davranmıyor. Duyguları ile davranıyor. Şuan herşey çok taze olduğu jcin kız içinde biriktirdikleri ve lohusaligin da etkisi ile ve küçük bir bebeğin verdiği sorumlulukla mantıklı düşünmüyor olabilir. ( ki çocuk daha 8 aylık Allah bağışlasın. )
Bunun yerine büyüklerin zaman verip oğlum siz mutlu olun , zamanla o da anlar diyerek zaman tanimasi.
Böyle usteleyerek babayı da bunaltiyorlar böylelikle evde sorunlar oluyor. Kız daha çok kinleniyor ve hiç göstermek istemiyor. Bencee
Anlıyorum sizi , mantiken doğru hareket olmadığı için kabul edemiyorsunuz ancak kıran hep aile olmuş. Konu sahibi duadan büyüden bahsetti ancak ucu açık laflar gibi bişey demisti. Onlardan bahsetmedi. Kıran hep bu taraf olduğu için biraz duzeltmeli hep beklememeli bence. Birde görümce olaylara dahil değilse gelinle iletişime geçip arkadaş gibi bulundukları durumu anlatıp üzüldüğünü söyleyebilir belki arayı yapmis olurİşte insan her zaman mantıklı davranmalı. Lohusalık biteli de epey olmuş zaten. Bu meselenin duygusallık ile aklanır bir tarafı yok bence. O şekilde bakarsak konu sahibinin ailesi de ilk kez torunlarının olması ve görememelerinin etkisiyle duygusal davranıyor o yüzden mantıksızca hareket ediyorlar diyebiliriz.
Biraz rahat verin kadına cok boğmuşsunuz, sürekli etrafında dolanıp durmuşsunuz, benim eş ailesi de yeni evliyken beni her anlamda çok bunaltmıştı aynen sizinkiler gibi sürekli pesimdeydiler, Allah aşkına kadını salın bi , çocuğu görün tabiki ama siz belli ki dozunu kaçırmışsınız kadında delirmiş resmen tiksinmiş...Merhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?