- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 103
- 32
- Konu Sahibi handeac123
-
Ornek veriyorum lousayken bebege dua etiler elini acip bunu büyü gormus , torununu kucagina aldi ve ismini kulangina ben okuycam dedi diye onlara sinir olmus . Ailemde 2side okumus bilgili insanlarUfak tefek lafa örnek verir misiniz? Mesela lohusa insana ufak da tefek de laf söylenmez
O zaman cagirmasalardi her yere. Kusura bakmayın ama ayrı bir aile kurmuşlar ama aileniz onlarin çekirdek aile olmasına izin vermemiş, kiz da çileden çıkmış görünüyor. Bence abinizi doldurmasinlar, torun diye abinize aglamasinlar, yaşına girmemiş bebeğin yuvasına sebep olurlar. Naçizane tavsiyem, ailem torun göremiyor demek yerine, ailem çok büyük vebal alıyor, kendilerini ateşe sürükluyorlar diye düşünüp onları durdurun. Abinize de söyleyin, artık onun ailesi eşi ve çocuğudur, onlari el üstünde tutsunAilem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaret
Sebep anlaşıldı. İlk konuyu açarken bahşettiğiniz pardon bahsettiğiniz ev, araba, takı, düğün, iş, maddi olanak ve imkânlara güvenip ezmek, her istediğinizi yaptırmak, hayatında söz sahibi olmak istediniz ama dişli çıkmış gelin hanım. Şimdi torunu bile ancak resimlerde görebiliyorsunuz. Demek çok görüşülünce ufak tefek ucu açık cümlelerde takılmalar oluyor. Tamam ne güzel çözmüş sorunu işte gelin hanım görüşmeyerek. Ördek ailesi gibi her yere beraber git gel sizle mi uğraşacakti...Ailem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaret
Kocası bosanacagim dediğine göre, cagirdiklari her yere gitmeye zorluyor olabilir. Her şey normal olsa bile, lohusalık yarı deliliktir. O dönemde yapılanlar hoş görülmeli. Herkes destek olacak ki kadın sakinlessinGelininiz istediği kadar bensiz çocuğu büyüdüğünde de götüremezsin desin babasına öyle bir sınırlama getirmesi mümkün değil. Çocuğun bir koz gibi kullanılmasını çok yanlış buluyorum. Neticede sizin de canınız kanınız. İş bence abinizde bitiyor. Ayrıca çağrılan her yere gelmek zorundalar mıymış? Çağırmadan da çağırmadı olur. Geçinmeye gönlü olmayana yaranamazsınız.
İnsanlara özel alan bırakın bir zahmet, eş ailesi ile her yere surungibi devamlı gitmek de nedir? Abiniz için de geçerli bu. Abiniz artık evlenmiş, kendi yuvasını kurmuş, bekar gibi devamlı sizinle gezip tozmasini beklemek bencillik olur. O ufak tefek cümleler ufak tefek olmuyor ne yazık ki. Dilin kemiği yok diye verince coşkuyu karşı taraf da sinir koymuş. Tek taraflı bakıyorsunuz olaya ne yazık kiAilem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaret
Gercekten oyle bir anda kesti hic birsey yok iken ne kavga oldu ne agir bir cumle veya baska bisey gecmiste icinde biriktirmis icine kapanik biri zaten bebege dua ettiler buyu yapiyor demis buyunun b sni bilmez ailemde okumus insanlar bunlar sebep
Ailem cok sosyal insanlar hep gezmek istiyorlar ve heryere cagiriyorlardi onlarida bu ondan bunalmis yuzlerine gormeye tahamulu yokmus en buyuk sebebp bu birde haliyle cok gorusulunce ufak tefek ucu acik cumlelerede takilmalar olmus sebep bundan ibaret
Kocası bosanacagim dediğine göre, cagirdiklari her yere gitmeye zorluyor olabilir. Her şey normal olsa bile, lohusalık yarı deliliktir. O dönemde yapılanlar hoş görülmeli. Herkes destek olacak ki kadın sakinlessin
Kocası artık boşanacağim anlamında dememiş sanki bilmiyorum ben mi yanlış anladım. Bana kendi ailesine bi durun artık yoksa sonumuz boşanma olacak tarzı konuşmuş gibi geldi.Kocası bosanacagim dediğine göre, cagirdiklari her yere gitmeye zorluyor olabilir.
Evet ne lohusalığı ben de anlamadım.Lohusalık mı kalmış, 8 aylık çocuk. Abi öyle zorlayan bir adam olsa zorlar torunu gösterirdi zaten. Her yere gitmeye zorluyorsa o kocasıyla arasında çözmesi gereken bir sorun. Bunun sonucu eşinin ailesinden torunu esirgemek olmamalı. Öyle zorlayıcıda bir
Zamana birakin ortayı bulun siz onda şimdi annelik içgüdüsü ağor basıyor hele bı yürüsun yaramazliklar başlasin nasıl yardım isticek nefes almak isticek bu böyle devam etmez istese de edemez biraz zaman degisicek emin olun abiniz de sakinleştiren siz olunMerhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var
Bence adam kadının çok üstüne gitti. Karı koca cozemediler. Kadın da lohusalık öncesinden beri bu durumu çekiyordu, sonunda patladı. Yani adam halletseydi, kadın çileden cikmazdiLohusalık mı kalmış, 8 aylık çocuk. Abi öyle zorlayan bir adam olsa zorlar torunu gösterirdi zaten. Her yere gitmeye zorluyorsa o kocasıyla arasında çözmesi gereken bir sorun. Bunun sonucu eşinin ailesinden torunu esirgemek olmamalı. Öyle zorlayıcıda bir
Haklisinz Abimde hata cok kimse kimseyi zorla biyere goturemez oda cok baski yaptiİnsanlara özel alan bırakın bir zahmet, eş ailesi ile her yere surungibi devamlı gitmek de nedir? Abiniz için de geçerli bu. Abiniz artık evlenmiş, kendi yuvasını kurmuş, bekar gibi devamlı sizinle gezip tozmasini beklemek bencillik olur. O ufak tefek cümleler ufak tefek olmuyor ne yazık ki. Dilin kemiği yok diye verince coşkuyu karşı taraf da sinir koymuş. Tek taraflı bakıyorsunuz olaya ne yazık ki
Evet durum boyle tam dediginiz gibiBence adam kadının çok üstüne gitti. Karı koca cozemediler. Kadın da lohusalık öncesinden beri bu durumu çekiyordu, sonunda patladı. Yani adam halletseydi, kadın çileden cikmazdi
Bu kadar israrli olmayin ,sadece Abinize arada resim atmasini soyleyin boylecelikle Ailenizede gosterirsiniz sevinirler.Bazi yeni Anneler annelik depresyonuna giriyor belki yengenizde nasibini almistirki boyle sacma sapan davraniyor.2 ,4 yasina gelsin bakin kendiside bu tutumundan dolayi geri adim atar ,ve bakmanizi bile teklif ederMerhabalar abim 2yillik evli ve 8 aylik oglu var onceden hep iyiydi aramiz her hafta gorusurduk gezerdik sehir disina giderdik. Daha sonra hamilelik ve lousalikta herseye takmaya başladı öyle devam etti cocugu dokunmamiz bile sorun haline geldi ona dua okumamiz büyü oldu herseyi bir tarafa cekti kisaca oglunu kimseyle paylasamiyor ve ailemden ve benden nefret ediyor bunun sebebide cok bunalmis gormekten bizi araba ev dugun taki iş hersey yapildi onlar için ve hala destek veriyolar maddi olarak en iyi imkanlari saglandi . torun icin annem babam her hafta agliyor uzuluyorlar . 1 torun var sonucta ve sadece 2 kez gorduler simdiye kadar . Bu durum normalmi sizce bende ailemin durumuna uzuluyorum resimlere bakmakla yetiniyolar sadece abimde esimle bosanacam yoksa kavga cikacak diyor. Bensiz cocugu buyugudundede ailene goturemezsin diyormus. Bende arada kaldim ne yapilir. Ailemede uzuluyorum tansiyon seker hersey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?