Abimin eşi cocugunu aileme ve bana gostermiyor

O zaman cagirmasalardi her yere. Kusura bakmayın ama ayrı bir aile kurmuşlar ama aileniz onlarin çekirdek aile olmasına izin vermemiş, kiz da çileden çıkmış görünüyor. Bence abinizi doldurmasinlar, torun diye abinize aglamasinlar, yaşına girmemiş bebeğin yuvasına sebep olurlar. Naçizane tavsiyem, ailem torun göremiyor demek yerine, ailem çok büyük vebal alıyor, kendilerini ateşe sürükluyorlar diye düşünüp onları durdurun. Abinize de söyleyin, artık onun ailesi eşi ve çocuğudur, onlari el üstünde tutsun

Gelininiz istediği kadar bensiz çocuğu büyüdüğünde de götüremezsin desin babasına öyle bir sınırlama getirmesi mümkün değil. Çocuğun bir koz gibi kullanılmasını çok yanlış buluyorum. Neticede sizin de canınız kanınız. İş bence abinizde bitiyor. Ayrıca çağrılan her yere gelmek zorundalar mıymış? Çağırmadan da çağırmadı olur. Geçinmeye gönlü olmayana yaranamazsınız.

Sebep anlaşıldı. İlk konuyu açarken bahşettiğiniz pardon bahsettiğiniz ev, araba, takı, düğün, iş, maddi olanak ve imkânlara güvenip ezmek, her istediğinizi yaptırmak, hayatında söz sahibi olmak istediniz ama dişli çıkmış gelin hanım. Şimdi torunu bile ancak resimlerde görebiliyorsunuz. Demek çok görüşülünce ufak tefek ucu açık cümlelerde takılmalar oluyor. Tamam ne güzel çözmüş sorunu işte gelin hanım görüşmeyerek. Ördek ailesi gibi her yere beraber git gel sizle mi uğraşacakti...

Aynı desteği annemde dayıma göstermişti sonuç nankörlüğün en büyüğünü göstermekle bitti. Yani işin özü aileniz o maddi desteği bi kesmeli bence. Böyle saçma sapan triplere girip ailesini kıran biri zaten desteği hak etmiyor bence evlatta bi yere kadar. Önce ailesinin değerini bilmesini öğrenmeli. O çocukta bu şekilde büyürse ister istemez olayları yanlış anlayıp ailenize ve size soğuk davranabilir. Aranızda bir sorun olmuş anladığım kadarıyla ama ne olursa olsun bu düşmanlık seviyesinde olmamalı hele ki çocuğu kullanmaları çok yanlış bir davranış. Sabredin bakalım kendi haline bırakın bir süre özlesin o size hasret kalsın.

Durduk yere kimse bu noktaya gelmez, aileniz fazla karışmış olabilir mi? "Biz bebeğin, annenin iyiligini dusunuyoruz" adı altında lohusa kadına bin tane akıl veren çok ne yazık ki. Çocuğa en iyi annesi bakar, annesi karar verir neyi nasıl yapacağına.

Etliye sütlüye hiç karışmadık diyorsanız psikolojik destek şart.

Kocası bosanacagim dediğine göre, cagirdiklari her yere gitmeye zorluyor olabilir. Her şey normal olsa bile, lohusalık yarı deliliktir. O dönemde yapılanlar hoş görülmeli. Herkes destek olacak ki kadın sakinlessin

İnsanlara özel alan bırakın bir zahmet, eş ailesi ile her yere surungibi devamlı gitmek de nedir? Abiniz için de geçerli bu. Abiniz artık evlenmiş, kendi yuvasını kurmuş, bekar gibi devamlı sizinle gezip tozmasini beklemek bencillik olur. O ufak tefek cümleler ufak tefek olmuyor ne yazık ki. Dilin kemiği yok diye verince coşkuyu karşı taraf da sinir koymuş. Tek taraflı bakıyorsunuz olaya ne yazık ki

İyide durduk yere olmamış. Gelin haklı. Bu çift iki senelik evli, daha ilk zamanlardan bu kadar sık görüşülünce bıkmış olabilir. belki kocasıda yeni evli haliyle sürekli kendi ailesiyle görüşemeye zorladı durdu bıktı kadın. Ufak tefek cümlelerde kim bilir nedir.

Ben daha çok kadına fenalık gelmiş, mesafe koymuş diye anladım. Torun göremedi diye yataklara düşecek hale gelme durumuna da şaşırdım. Anneniz, telefonla arayıp tatlı tatlı konuşamamış mı yani? Her hafta ağlayıp, oğullarının evliliklerini daha kötü hale getirmesin ailesin. Önemli olan torun görmeleri değil, oğullarının yuvası, o torunun mutlu yuvada büyümesi olmalı.

Sizde geline çok kinlenmişsiniz o kadar şey yapıldı, annemlere torununu şimdi göstermiyor diye ama tavrınız yanlış.

Kocası bosanacagim dediğine göre, cagirdiklari her yere gitmeye zorluyor olabilir. Her şey normal olsa bile, lohusalık yarı deliliktir. O dönemde yapılanlar hoş görülmeli. Herkes destek olacak ki kadın sakinlessin

Lohusalık mı kalmış, 8 aylık çocuk. Abi öyle zorlayan bir adam olsa zorlar torunu gösterirdi zaten. Her yere gitmeye zorluyorsa o kocasıyla arasında çözmesi gereken bir sorun. Bunun sonucu eşinin ailesinden torunu esirgemek olmamalı. Öyle zorlayıcıda bir

Kocası bosanacagim dediğine göre, cagirdiklari her yere gitmeye zorluyor olabilir.
Kocası artık boşanacağim anlamında dememiş sanki bilmiyorum ben mi yanlış anladım. Bana kendi ailesine bi durun artık yoksa sonumuz boşanma olacak tarzı konuşmuş gibi geldi.

Evet ne lohusalığı ben de anlamadım.
Okuma konusunda büyük bir sıkıntı var sanki.
Atlayarak okuyup yorum yapmaya geçiliyor sanki.

Zamana birakin ortayı bulun siz onda şimdi annelik içgüdüsü ağor basıyor hele bı yürüsun yaramazliklar başlasin nasıl yardım isticek nefes almak isticek bu böyle devam etmez istese de edemez biraz zaman degisicek emin olun abiniz de sakinleştiren siz olun

Bence adam kadının çok üstüne gitti. Karı koca cozemediler. Kadın da lohusalık öncesinden beri bu durumu çekiyordu, sonunda patladı. Yani adam halletseydi, kadın çileden cikmazdi

Haklisinz Abimde hata cok kimse kimseyi zorla biyere goturemez oda cok baski yapti

Bu kadar israrli olmayin ,sadece Abinize arada resim atmasini soyleyin boylecelikle Ailenizede gosterirsiniz sevinirler.Bazi yeni Anneler annelik depresyonuna giriyor belki yengenizde nasibini almistirki boyle sacma sapan davraniyor.2 ,4 yasina gelsin bakin kendiside bu tutumundan dolayi geri adim atar ,ve bakmanizi bile teklif eder

Çok sık görüşmek iki tarafı da bezdirmiş ama en büyük problem abinizde.

Abiniz biraz karakterli olsun, karısını da sıkıntılı ise terapiye götürsün, kendisi çocuğu alıp haftasonu birer saat getirsin sizin anne babayla göstersin. Ailecek maddi desteği de kesin. Kendi yağlarında kavrulsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…