Hikayedeki kötü ve şeytan gelin ben olurdum çok benziyor hikayemiz . Aynı sürekli görüşmek isteyen aile , eşin de sürekli görüşelim diye bunaltmalari .. birde gelin tarafından dinleyin bizdeki fark maddi yardımın olmaması ..
Çocukla ilgili alınan kararlara saygı duymuyorsaniz , hassasiyetini bildiğiniz halde kendi fikirlerinizi uygulamak istiyorsaniz, bu zamana kadar belki derme çatma giden ilişki cocuk hassas nokta olduğu için patlamistie. Bana da nazar için bilmem ne yazacağız yastığına takacağız dediler bende istemedim aynı ailenizin dediği gibi sanki büyü yapacaktik kabul etmedi demislerdir. Ama istemiyorum inanmıyorum.
Eğer böyle uzuluyorsa aileniz çocuğun sadece torunları olduğunu , onların ayrı bir aile olduklarını , gerekli gereksiz herşeye karismamalari gerektiğini söyleyin . Çünkü insan çocuğu söz konusu olduğunda emin olun hiçbir şeyden çekinmiyor . Dediği doğru bosansalar bir süre almanız mümkün değil çocuğu. Biraz salın zaman verin insaflı biriyse zaten çocuğu gösterir . Çocuğun ONUN çocuğu olduğunu ailenize söyleyin . Yoksa çok torunsuz kalırlar