Ayrıca birşey eklemek istiyorum kimse gerçekten takıntılı ve psikolojik problem yaşamiyorsa evladının mutluluğunu düşünüp babannesine ve dedesiyle arasını bozmaz. O kadar çok duyuyoruz ki gelin uzak duruyor. Bir düşünmek lazım neden duruyor ? Biz babannelerimizi çok severken neden çocuğumuzu koruma altına alıyoruz. Çünkü bize göre zarar veren şeyler yapmak istendiğinden olabilir mi?
Bal yemek bir yaşına kadar tehlikeli mesela bebeklere bal verelim sarılığı geçsin diyeni mi ararsın , çocuğu tuzlayalim diyeni mi ararsın ? Her dediği reddedilince eee sonuç beni istemiyor yanlız kalmak istiyor . Sütun az geliyo su içme bunu ye , benim sütüm bardaktan tasardi , diğer gelini ve torunu küsmesin diye on yaşındaki çocuğun eline vermeye çalışıldı mesela benim daha iki aylık bebeğim . Sonra gelin uzak durdu gelin çocuğunu kıskandı çocuk olunca birden değişti kendini garantide hissediyor hayır öyle değil . Kediler bile yavrusuna zarar gelecekse koruyor bu annelik iç güdüsü . Kimsenin sınırlani ihlal etmeyin . Çocuk oldu bu artık mecbur susar diye düşünmeyin . Yoksa doğal olarak bir panterle karşılaşırsınız.