Ben kendimden örnek vereyim. Ben vic vic olmaktan hiç hoslanmiyorum ve kendi ailemde hepimiz çalışan ve akrabalardan uzakta yasayan aile olduğumuz kcin evlenince dipdibe oturmak hergun görme mecburiyeti sürekli akıl vermeler laf sokmalar , cevap verince sen çok cevap veriyorsun demeler , kapıyı duymamisim ( gerçekten duymamisim ) ayakkabılarında kapidaydi , zili de çok çaldım ama demeler. Hiç bir sekilde çocuğa bana destek olmayıp ancak yaptıklarının tersini söyleyip akıl vermeler.... Ve yeri gelir de muhabbet bı yere sarınca gorumce hanimjn sürekli babam size ev verdi. Demesi , babasını annesini kaynana ve kayınpeder olarak , kendilerini kitle kiyaslayip sirekli bana sen yat kalk dua et imalari . Direk söylemedi ama ima etti.
Tüm bunlardan ve anlatmadiklarimdan da dolayı bende uzun süre goemek istemedim kaçmak istedjm . Boşansam nasıl olur acaba , diye dusundym ama eşim çok iyi biriydi. Kaldiramadim meaafesizligi imalari. Simdi daha mesafeli ve iyiyiz ama o korkunç bunaltili gunler aklıma geldikçe boguluyordum. O yüzde
Sizin ornek olarak ailenizin dua ederken büyü yapıyorlar demesi çok komik bir örnek. Bence başka diğer konulara örnek verin. Kimbilir nasıl canı sikiliyordh kızın. Keza gerçekten haksizsaniz.
Haklı iseniz çocuğa büyü yapıldığını söyleyecek kadar ileri gittiyse bence kesinlikle destek almalk ilerde değişik ciddi paranoya hastalıklara kapilmasin