• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi hiç sevmedi beni

Hep derim kızkardeş gibisi yoktur diye.3 kız kardeşiz biz.Aramızda 1.5 yaş var üçümüzünde.Kavga etsekte tartışsakta iyi günümüzdede kötü günümüzde de hep yanyanayız.Erkek kardeşler daha uzak ve soğuklar tabi bu genel bir durum.
Bizde öyleyiz şimdiye kadar hiç kardeş sorgulamadım
Abim olsun demedim
Tek kız olanlardan çok duymuşumdur keşke bir ablam yada kız kardeşim olsaydı dediğini

bence abinizle aranızda mesafe olduğu için sizde kendinizi çekmişsiniz.. şimdi benim daha 12 yaşında erkek kardeşim var ilerde onun karısı öyle yapsa yırtarım :KK52: helede kardeşimide engelliyosa görüştürmüyosa vay halineee.. bebekkene okadar b.klu kıçını boşamı temizledik :63:
Hiç bişeyde yapamazsın
Bişey dediğinde kötü görümce olur çıkarsın
Böyle durumlarda kişiliği oturmuş insan gerekir
Buda şanstır

abim evleneli 6sene oldu. evlenmeden önce yengem diyeyim(aramızda yaş farkı yok o sebeple ismiyle hitap ediyorum) çok merak ederdim. resimlerine bakardım çok güzel kendisi çok sevmiştim. başka kardeşim olmadığı için onun bana kızkardeşlik yapacağını düşünür sevinirdim. abime hep sorardım nasıl ne yapıyor diye çok tanışmak istemiştim ama abim olmaz derdi. bazen abim ona hediye alacağı zaman ben alır seçer abime verirdim. yani evlilik öncesi hep sevgi doluydum.
istemeye gidildiğinde bende gitiim. çünkü çok merak ediyordum yıllarca hep ismi konuşuldu. ilk gördüğümde sanki ünlü biri görmüşüm gibi heyecanlandım. nişan da beraber gittik kuaföre hiç benle konuşmadı suratı asıktı acaba niye böyle diye düşündüm ama hiç aklımdan kötü bişey geçmedi düğünde yine aynı zaten ona bir konuda karışmak şöyle dursun fikir bile vermedim konuşmuyordu benle ama ben kötüye yormadım hiç. bu arada bunlar dışında hiç görüşmedik konuşmadık. düğün alışverişi için eşya bakılmaya o ablasıyla gelmişti. abim sende gel dedi gitmicektim yanlış anlaşılmasın diye gittim. ama ordada hep susutum beni yanlış anlamın diye tek laf etmedim. kına gecesi kimseyi istemediler sadece annem ve ben gittik orda yabancı gibiydik yanımıza bile gelmediler ne kadar garip ve acı değilmi ilk defa o zman kına sonrası çok ağladım ama annem hep boşver kızım onların mutlu günü sakın sen bişey deme abine filan dedi. bu soğukluk hep sürdü gitti. akşamları sohbet için abimi aradım onuda isterdim abim uyuyor-banyoda-mutfakta işi var gibi mazeretler sunardı sonrasında da hiç geri dönüş olmazdı. artık bende aramamaya başladım abimle sadece selem yolladım. ev aldım hayırlı olsun demedi. evime 5 dakka uğradı elinde küçük bir çiçek bile yoktu. o evi satip yeni ev aldım bin kat eller hadiye alıp hayırlı olsuna geldiler o bir sefer geldi birakın bişey geitmeyi hayırlı olsun bile demedi tabiii abimde:KK43:
sadece doğumumda aradı. bu zamana kadar olanlarda abime hiç sormadım niye diye anneme ağlardım o sormuş dediği cevap KISKANIYOR.ama çok mantılsız beni kıskanacak hiç bir şey yok çok güzel bir bayan-abimin maddi durumu ii bizden daha rahat yaşıyorlar-üniversiteyi bu sene bitirdi- her yönden fazlası var eksiği yok.
ben çok üzülüyorum bu duruma çok ağlıyorum eşim boşver diyor. niye diyorum ne yaptım ona 6 yılda toplam 6 kere görüşmemişizdir. 2-3 görüşmemizde hediye aldım ona. aramızda kavgayı bırakın çatışma bile olmadı görsel ama o bana hep tepkili hep soğuk.
ben onu allaha havale ettim ben yine iylik yapıyorum çünkü iylik hep karşılığını bir şekilde dönüyor ama üzülüyorum da çünkü abimlede aramıza mesafe giriyor. 2 abim var ikisiyelede aramız uzak onlar beni kardeş olarak kollayalım filan demiyorlar. ayrı şehirdeyiz ama ben aramadan aramazlar. ben ararım yinede bu dünyada kardeşlik edemiyoruz birbirimize çok isterdim keşke bir ablam olsaydı diye çünkü arada kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki. ablası kızkardeşi olan kişilere çok özeniyorum. bazen ablam olduğu hayali kuruyorum şu yaşta:))
içimi dökmek istedim inş kızım benm gibi olmaz o sebeple kızımın 2-3 kardeşi olmasını çok istiyorum
okuduğunuz için teşekkür ederim.

ne dramatize etmişsiniz, eğer yengem soğuk birisi olsaydı vakit ayarlar abimle göruşurdum yuzyuze ben de onu yok sayardım. ne yani? benimle samimi değil diye ağlamak?

abim evleneli 6sene oldu. evlenmeden önce yengem diyeyim(aramızda yaş farkı yok o sebeple ismiyle hitap ediyorum) çok merak ederdim. resimlerine bakardım çok güzel kendisi çok sevmiştim. başka kardeşim olmadığı için onun bana kızkardeşlik yapacağını düşünür sevinirdim. abime hep sorardım nasıl ne yapıyor diye çok tanışmak istemiştim ama abim olmaz derdi. bazen abim ona hediye alacağı zaman ben alır seçer abime verirdim. yani evlilik öncesi hep sevgi doluydum.
istemeye gidildiğinde bende gitiim. çünkü çok merak ediyordum yıllarca hep ismi konuşuldu. ilk gördüğümde sanki ünlü biri görmüşüm gibi heyecanlandım. nişan da beraber gittik kuaföre hiç benle konuşmadı suratı asıktı acaba niye böyle diye düşündüm ama hiç aklımdan kötü bişey geçmedi düğünde yine aynı zaten ona bir konuda karışmak şöyle dursun fikir bile vermedim konuşmuyordu benle ama ben kötüye yormadım hiç. bu arada bunlar dışında hiç görüşmedik konuşmadık. düğün alışverişi için eşya bakılmaya o ablasıyla gelmişti. abim sende gel dedi gitmicektim yanlış anlaşılmasın diye gittim. ama ordada hep susutum beni yanlış anlamın diye tek laf etmedim. kına gecesi kimseyi istemediler sadece annem ve ben gittik orda yabancı gibiydik yanımıza bile gelmediler ne kadar garip ve acı değilmi ilk defa o zman kına sonrası çok ağladım ama annem hep boşver kızım onların mutlu günü sakın sen bişey deme abine filan dedi. bu soğukluk hep sürdü gitti. akşamları sohbet için abimi aradım onuda isterdim abim uyuyor-banyoda-mutfakta işi var gibi mazeretler sunardı sonrasında da hiç geri dönüş olmazdı. artık bende aramamaya başladım abimle sadece selem yolladım. ev aldım hayırlı olsun demedi. evime 5 dakka uğradı elinde küçük bir çiçek bile yoktu. o evi satip yeni ev aldım bin kat eller hadiye alıp hayırlı olsuna geldiler o bir sefer geldi birakın bişey geitmeyi hayırlı olsun bile demedi tabiii abimde:KK43:
sadece doğumumda aradı. bu zamana kadar olanlarda abime hiç sormadım niye diye anneme ağlardım o sormuş dediği cevap KISKANIYOR.ama çok mantılsız beni kıskanacak hiç bir şey yok çok güzel bir bayan-abimin maddi durumu ii bizden daha rahat yaşıyorlar-üniversiteyi bu sene bitirdi- her yönden fazlası var eksiği yok.
ben çok üzülüyorum bu duruma çok ağlıyorum eşim boşver diyor. niye diyorum ne yaptım ona 6 yılda toplam 6 kere görüşmemişizdir. 2-3 görüşmemizde hediye aldım ona. aramızda kavgayı bırakın çatışma bile olmadı görsel ama o bana hep tepkili hep soğuk.
ben onu allaha havale ettim ben yine iylik yapıyorum çünkü iylik hep karşılığını bir şekilde dönüyor ama üzülüyorum da çünkü abimlede aramıza mesafe giriyor. 2 abim var ikisiyelede aramız uzak onlar beni kardeş olarak kollayalım filan demiyorlar. ayrı şehirdeyiz ama ben aramadan aramazlar. ben ararım yinede bu dünyada kardeşlik edemiyoruz birbirimize çok isterdim keşke bir ablam olsaydı diye çünkü arada kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki. ablası kızkardeşi olan kişilere çok özeniyorum. bazen ablam olduğu hayali kuruyorum şu yaşta:))
içimi dökmek istedim inş kızım benm gibi olmaz o sebeple kızımın 2-3 kardeşi olmasını çok istiyorum
Yapma. İyilik haketmeyene yapılmaz. Bir yaptın iki yaptın. Artk yapma. Biraz ağırdan al kendini

Abimizle ilişkileriniz i sıcak tutmak isteğinizi ve kız kardeş isteğinizi anladım. Ama gelini kız kardeş seçme işini anlamadım. Belki sizi sevmiyor itici buluyor. Belki kendi itici gıcık bir insan. Yani ağlayacak kadar niye üzülüyorsunuz. Abilerinizi arayın sorun ama sizden uzak durmak isteyen insan için dert tasa etmeyin. Etrafta kız kardeş olacak çok iyi arkadaşlar var. Aynı zamanda geliniz sizinle arkadaş gibi olmak zorunda değil. Herkes yoluna gitsin şunu da söyleyim benim görümcemin yaşı büyük ve bana ablalık yapmaya çalıştı ne kadar iyi niyetle yapsada benim ablaya ihtiyaçım yoktu. Sürekli akıl verip durdu söylediklerini yapmayınca bana tavır aldı. Ben saygısızlık etmek istemedim ama çok şükür benim aklımda var fikrim de var kendi kararımı kendim almak isterim..

Cnm bak ayni sorun bende de var yane ortada fol yok yumurta yok annem durmadan beni susturuyor kendi herşeyin farkinda annemin yanına bana hep laf vuruyor küçümsüyor ben gene elimden geldiği kadar susmaya çalışıyorum ama anılarınki olmuyor ben ne kadar Iyi davransam bile insandan saymıyor ben onun o yüzüne muhtaç değilim hic bi şekilde ama ortada abim var her ne olursa olsun annemgil beni suçluyor (onlara karşıda saygisiz) işte ayrılırlarsa senin suçun altan almıyorsun kac senedir böyle sürüyor ve şuan gene başimdan gecti ve sinirden ellerim uyuşuyor kafam ağrıyor cidden cok zor hem bide ailen sana tüm suçu onunne bok oldugunu bilebile atiyorsa olan benim güzel abime oluyor o ortada kalıyor sirf bu gelip gitmeleri yüzünden hemen evlenip gitmek istiyorum bidaha ayni ortama gelmemek icin evde huzurumu bozuyor ben annemle hic kavga etmem ne zamanki onun konusu acilsin bi bakmışın biz kavgalıyız allah cidden hepimize sabir versin
Canım bak, forumdaki eski bir konuya yorum yapacağımız zaman konu güncel mi, değilse bile konu sahibi forumda aktif mi, son giriş zamanı ne zmaan diye bakıyoruz ki, hortlattığımız konu hortladığına değsin.

Abin seni iyi anlatmıyor olabilir mi yani ruh hastası olabilir insanın tanımadan tepkili olması bence abin seni çok da iyi anlatmıyor yengenize tabii o da kalbini açmamış sana tanımaya çalışmamış her ne yaşanırsa yaşansın eşin ailesine büyük saygı duyuyorsa sen de saygı duyarsın ama o alaşağı ederse daha tanımadan tepkili olursun

Abinizin eşine çok fazla anlam yüklemişsiniz. Demek ki baştan mesafe koymak istedi kendisi. Sizin de aileniz var işte yalnız değilsiniz ki, eşinize odaklanın geline odaklanmak yerine.

Aynı durumu ben de dayımın eşiyle yaşadım .Dayımla kardeş gibiyiz yakınız,yaş aramız 10.Cok güzel bir ilişkimiz var.Ben de yengemle aynı durumdayım .İlk evlendigi sene ,neredeyse 14 yıl oluyor ,evine gittik ,kovulduk desek yeridir ,biz oradayken sürekli dayima bağırdı.Atiyorum çayı niye koydun ,onu niye aldın falan,yanımda anneannem var rahmetli,kalk gidelim kızım o bize yapıyor dedi sessizce ,kalktık gittik.Hosgeldin derdim yüzünü cevirirdi,sürekli laf sokardi,neler neler..Bizim ailenin çoğu ile konuşmuyor.Evine bir daha hiç gitmedim.Dayimla konuştuğumda neden diye ,kıskanıyormus,dayımın ondan başkasını sevmesini kaldiramiyormus, elinde değilmiş dedi.Doktora gitmiş bırakmış ,Teyzem ,dayım ben çok iyiyiz ,teyzemle de konusmaz,.Biz dayımla görüşüyoruz ama ben dayıma hala kızıyorum içten içe bize bu muameleyi yapmasına izin verdi diye ...ama yapacak bişey yok,dayımla iyiyiz onu yok sayıyoruz,arada laf gönderiyor cevap bile vermiyorum öyle diyeyim.Duzelmez ,siz kardeşimize iyi olun ,onu da yok sayın ,konuşmak için uğraşmayın ,yüz vermeyin.

abimlerle yaş farkımız var ve yatılı okudular. sonra üniveriste filan evet uzağız bence.
ve bunu fırsat biliyor. çok güzel söylemişsiniz bencede huyundan eşimde aynını diyor bende düşünmemeye çalışıyorum artık ama arada yüreğim sızlıyor.

Madem bu kadar kafanıza takıyorsunuz, uygun bir zamanda konuşmayı deneyin. Benim ablam yok, ben seni ablam olara görüyorum ve seni cok swviyorim ama senden yana bana karsi bir sogukluk hissediyorum, bu durum beni cok üzüyor gibilerinden açılmayı deneyin. Normalde ben de cok sıcak kanlı samimiyet kurmayı seven bir insan degilimdir ama gorumcelerim aksine bana sizin yengenize yaklastiginiz gibi yaklasirlar. Sirf onlari kirmamak adina ben de onlara yakın ve sıcak davranıyorum. Sizin bu sekilde hissettiginizi bilse durun daha farklı olur diye düsünüyorum.

bırakın iletişim falan da kurmayın size sevmeyeni siz hiç sevmeyin,hayırlı geceler

Ya konuşmayıverin ne olacak. Demek ki samimi olmayı sevmiyor. Siz de amma abartmissiniz yok kız kardeşim yerine koyacaktım yok bilmem ne. Telefona istemeler falan. Ve onun evi onun kınası tabi konusmayacaksinız normali bu. Valla abiniz de gelini zorlamamış helal olsun. Erkek kardeşlerim evlense görünce selam selam o kadar. Öyle özel olarak arayıp konuşmam. Ben evlensem görümcemin iki de bir beni aramasını samimi olmak istemesini de istemezdim. Muhtemelen samimiyet dedikodu getirir diye düşünüyor haklı da.

Başlığa istinaden
Birazda abi eşleri sevmesin sizi hep siz mi abi eşlerini sevmeyeceksiniz

Sizde kendimi gördüm iki kardeşiz bi tek abim var yani 9 yaş var aramızda ama severim abimi çok iyidir yengeme abla diyorum yenge bile değil ama aramızdaki buzlar kırılmadı en son nişanımda herkesin içinde bu aile hiç beni sahiplenmiyo diye rezil etmeye kalktı bizimkileri alakası bile yok annemler en son 30 bin yardımda bulundular bana yapmadılar bile gözümde yok hiç ama insan bi teşekkür eder karşılığı bu mu hatta gene tuzlu kahve yaptığımda herkesin içinde bn eşime kıyıp kahveye tuz koymadım falan diye beni yerdi bu son olanlardan sonra artık bn de uzlaşan taraf olmaktan vazgeçtim hatta bn konuşmama kararı aldım faydası bi yana zararı olmasın bari bana

Ona başka turlu gorumce lazımmış siz kendinizi uzmeyin

Back
X