benim görümcemide Allah ım nasıl biliyosa öyle yapsın. kendi yuvası yıkıldı huysuz aksi çekilmez bi insan olduğundan şimdide benim yuvama sardı. kaynanamla her kavgamız onun yüzünden onun yanında bana kzıım bile diyemiyo kıskancak diye. kocamla her kavgamız onun yüzünden kendinin bi çocuğu var ben yeni evliyim.bana soramıyo nasıl korunuyolar diye de bizim gelinimize sormuş nasıl korunuyorlar çocuk yapmayı düşünmüyolarmı diye.bana söylemezki ablam demiş gelinimizde niye kendine sormuyosun. biz onunla mesafeliyiz demiş zaten benide ilgilendirmiyoda .lan şer.... pislik madem ilgilendirmiyo ne sıkıştırıyon kızı tabi ben çocuk yaparsam kendi çocuğunun pabucu dama atılacak. ben evdeyim wc de kapı çaldı açamadım kocamı arıyo karın bizi eve almıyo diye daha neler neler.2 aydır evliyim anamdan emdiğim burnumdan geldi çünkü lanet olsun ki kocam benim tarafımda değil her zaman anasıyla danasının yanında.anlıcanız amacına da ulaşmak üzere çünkü onların çirkeflikleriyle savaşamıyorum.kocam birazcık beni tutsa belki duymam bile söylediklerini ama malesef.