abim evleneli 6sene oldu. evlenmeden önce yengem diyeyim(aramızda yaş farkı yok o sebeple ismiyle hitap ediyorum) çok merak ederdim. resimlerine bakardım çok güzel kendisi çok sevmiştim. başka kardeşim olmadığı için onun bana kızkardeşlik yapacağını düşünür sevinirdim. abime hep sorardım nasıl ne yapıyor diye çok tanışmak istemiştim ama abim olmaz derdi. bazen abim ona hediye alacağı zaman ben alır seçer abime verirdim. yani evlilik öncesi hep sevgi doluydum.
istemeye gidildiğinde bende gitiim. çünkü çok merak ediyordum yıllarca hep ismi konuşuldu. ilk gördüğümde sanki ünlü biri görmüşüm gibi heyecanlandım. nişan da beraber gittik kuaföre hiç benle konuşmadı suratı asıktı acaba niye böyle diye düşündüm ama hiç aklımdan kötü bişey geçmedi düğünde yine aynı zaten ona bir konuda karışmak şöyle dursun fikir bile vermedim konuşmuyordu benle ama ben kötüye yormadım hiç. bu arada bunlar dışında hiç görüşmedik konuşmadık. düğün alışverişi için eşya bakılmaya o ablasıyla gelmişti. abim sende gel dedi gitmicektim yanlış anlaşılmasın diye gittim. ama ordada hep susutum beni yanlış anlamın diye tek laf etmedim. kına gecesi kimseyi istemediler sadece annem ve ben gittik orda yabancı gibiydik yanımıza bile gelmediler ne kadar garip ve acı değilmi ilk defa o zman kına sonrası çok ağladım ama annem hep boşver kızım onların mutlu günü sakın sen bişey deme abine filan dedi. bu soğukluk hep sürdü gitti. akşamları sohbet için abimi aradım onuda isterdim abim uyuyor-banyoda-mutfakta işi var gibi mazeretler sunardı sonrasında da hiç geri dönüş olmazdı. artık bende aramamaya başladım abimle sadece selem yolladım. ev aldım hayırlı olsun demedi. evime 5 dakka uğradı elinde küçük bir çiçek bile yoktu. o evi satip yeni ev aldım bin kat eller hadiye alıp hayırlı olsuna geldiler o bir sefer geldi birakın bişey geitmeyi hayırlı olsun bile demedi tabiii abimde
sadece doğumumda aradı. bu zamana kadar olanlarda abime hiç sormadım niye diye anneme ağlardım o sormuş dediği cevap KISKANIYOR.ama çok mantılsız beni kıskanacak hiç bir şey yok çok güzel bir bayan-abimin maddi durumu ii bizden daha rahat yaşıyorlar-üniversiteyi bu sene bitirdi- her yönden fazlası var eksiği yok.
ben çok üzülüyorum bu duruma çok ağlıyorum eşim boşver diyor. niye diyorum ne yaptım ona 6 yılda toplam 6 kere görüşmemişizdir. 2-3 görüşmemizde hediye aldım ona. aramızda kavgayı bırakın çatışma bile olmadı görsel ama o bana hep tepkili hep soğuk.
ben onu allaha havale ettim ben yine iylik yapıyorum çünkü iylik hep karşılığını bir şekilde dönüyor ama üzülüyorum da çünkü abimlede aramıza mesafe giriyor. 2 abim var ikisiyelede aramız uzak onlar beni kardeş olarak kollayalım filan demiyorlar. ayrı şehirdeyiz ama ben aramadan aramazlar. ben ararım yinede bu dünyada kardeşlik edemiyoruz birbirimize çok isterdim keşke bir ablam olsaydı diye çünkü arada kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki. ablası kızkardeşi olan kişilere çok özeniyorum. bazen ablam olduğu hayali kuruyorum şu yaşta:))
içimi dökmek istedim inş kızım benm gibi olmaz o sebeple kızımın 2-3 kardeşi olmasını çok istiyorum
okuduğunuz için teşekkür ederim.