• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin eşi hiç sevmedi beni

evet aynen böyle bencede ona akıl verenler var ben öyle düşünüyorum. birde aynı şehirde olsak anlıcam zaten farklı şehirlerdeyiz. istesekte çok görüşemeyiz. annem ona gelince elini işe sürdürmez zaten diyor ayda yılda bir geliyor. hafta sonları aramaz telefonla rahatsız olmasın diye ama nasıl bir yapı ve inatlık işte... ama bilmiyor ki ne ekersen onu biçersin onundaevladı olacak o nasıl bir gelin oldu bakalım ona nasıl bir gelin düşücek çok merak ediyorum

Eden bulur hiç merak etme
İleride o da anne olacak ve gelini ona soğuk olacak ne yapsa sevdiremeyecek kendini o zaman üzülecek o da
Ne kötü bir şey insanın eşini ailesinden uzaklaştırması
Onun için evlilik sadece eşiyle ailesini tanımıyor ama bir gün o da kayınvalide olacak bu kadar resmiyetin kırıcı olduğunu anlayacak

Eden bulur hiç merak etme
İleride o da anne olacak ve gelini ona soğuk olacak ne yapsa sevdiremeyecek kendini o zaman üzülecek o da
Ne kötü bir şey insanın eşini ailesinden uzaklaştırması
Onun için evlilik sadece eşiyle ailesini tanımıyor ama bir gün o da kayınvalide olacak bu kadar resmiyetin kırıcı olduğunu anlayacak

annemde çok üzülüyor ve diyor ki allah onada aynı kendi gibi gelin versin... eğer kendini ii yim diyorsa ve ben hatalıysam allah ona kendi gibisini versin mutlu olsun diyor.
annemi görseniz geldiğinde yataklarını bile yapar zaten 6 yılda 4ya da 5 kere galmişlerdir onadada en fazla 2 gece kalırlar.
geçen bi aramıştı benim oturduğum şehre gelidler annemde bizde o ablasında kalıoyr bize gelecek annem ne zman gelirsiniz bek yemeğe bekliyoruz diye aradı telefonu açınca sesi çok donukmuş annem ne yapıyorsunuz demiş gelin bekliyoruz demiş. sonra dedim anne yemeğe beklediğimizi söyle tekrar ardı ve kızım kusura bakma tekrar aradım ama yemeğe bekliyoruz dedi.
bende kızdım anneme niye öyle diyorsun diye.kıyamadım yazık o kadın abimleri okutmak için( kolejde paralı okudu 2 abimde ve babam memur) dışarıya gece gündüz dantel ördü parmaklarında dolama çıktı ama niye bunun için demek....

şimdi gelinleri konuşturmak gerek şu hep şikayet edenleri...bakın size en başından beri iyi davranoyorsunuz hoş oluyorsunuz ama o??? bn de görümceyim ve abim yokken yenge adayıyla ben ilgilenirdim...evlendikten sonra yüzü ortaya çıktı ama şükür ki şu aralar çok iyiyiz...ama herşey abi de bitiyor...asla ve asla abimle arama giremez buna ne ben izin veririm ne de abim...abinden de kaynaklanıyor...benm abim an başından demiş aileye sonra girdin...önceliklere saygı göstermelisin diye...ben abimle iyi olmak için yengemle iiyim...yengemde abimle ii olmak için bizimle ii:)

yengemi seviyorum....bi de onu konuşturmak gerek tabii...cadı göremce mi der ki arkamdan acaba:)

şimdi gelinleri konuşturmak gerek şu hep şikayet edenleri...b

akın size en başından beri iyi davranoyorsunuz hoş oluyorsunuz ama o??? bn de görümceyim ve abim yokken yenge adayıyla ben ilgilenirdim...evlendikten sonra yüzü ortaya çıktı ama şükür ki şu aralar çok iyiyiz...ama herşey abi de bitiyor...asla ve asla abimle arama giremez buna ne ben izin veririm ne de abim...abinden de kaynaklanıyor...benm abim an başından demiş aileye sonra girdin...önceliklere saygı göstermelisin diye...ben abimle iyi olmak için yengemle iiyim...yengemde abimle ii olmak için bizimle ii:)

yengemi seviyorum....bi de onu konuşturmak gerek tabii...cadı göremce mi der ki arkamdan acaba:)

ben onla hiç konuşmadım ortam olmadı zaten annem abime sorduğunda hep dediği bu kıskançlık... ama abimde suç çok fazla tabii ben onun gibi gelin olsam eşim çok tepki verir kesinlikle izin varmez.. keşke aramızda bir sorun olsaydıda bu deseydim en azında acabaşarla uğraşmazdım....

şimdi gelinleri konuşturmak gerek şu hep şikayet edenleri...bakın size en başından beri iyi davranoyorsunuz hoş oluyorsunuz ama o??? bn de görümceyim ve abim yokken yenge adayıyla ben ilgilenirdim...evlendikten sonra yüzü ortaya çıktı ama şükür ki şu aralar çok iyiyiz...ama herşey abi de bitiyor...asla ve asla abimle arama giremez buna ne ben izin veririm ne de abim...abinden de kaynaklanıyor...benm abim an başından demiş aileye sonra girdin...önceliklere saygı göstermelisin diye...ben abimle iyi olmak için yengemle iiyim...yengemde abimle ii olmak için bizimle ii:)

abeta yazını tuttum,taktiklere bayıldım:128: :128:
ama sonuç olarak öyle bir abiye ihtiyaç var canım, işte o noktada tıkanılıyor:111: :111:
anladın sen onu:34:

annemde çok üzülüyor ve diyor ki allah onada aynı kendi gibi gelin versin... eğer kendini ii yim diyorsa ve ben hatalıysam allah ona kendi gibisini versin mutlu olsun diyor.
annemi görseniz geldiğinde yataklarını bile yapar zaten 6 yılda 4ya da 5 kere galmişlerdir onadada en fazla 2 gece kalırlar.
geçen bi aramıştı benim oturduğum şehre gelidler annemde bizde o ablasında kalıoyr bize gelecek annem ne zman gelirsiniz bek yemeğe bekliyoruz diye aradı telefonu açınca sesi çok donukmuş annem ne yapıyorsunuz demiş gelin bekliyoruz demiş. sonra dedim anne yemeğe beklediğimizi söyle tekrar ardı ve kızım kusura bakma tekrar aradım ama yemeğe bekliyoruz dedi.
bende kızdım anneme niye öyle diyorsun diye.kıyamadım yazık o kadın abimleri okutmak için( kolejde paralı okudu 2 abimde ve babam memur) dışarıya gece gündüz dantel ördü parmaklarında dolama çıktı ama niye bunun için demek....

Olmuyorsa zorlamayacaksın gelininiz iç içe olmak istemiyor siz uğraştıkça da kırılacaksınız
Annene çok zor ama suç en çok abinde kusura bakma ama biraz nankör sanki abin
Aslında erkekler bir kadının lafına göre hareket etmeyi severler bu bazen eş bazen anne olmalı ama o sadece eşine endeksli
Gelinden çok abin de soğuk ailesine karşı baştan annen biraz kendine bağlı yetiştirseymiş abinizi belki o da anlardı

Olmuyorsa zorlamayacaksın gelininiz iç içe olmak istemiyor siz uğraştıkça da kırılacaksınız
Annene çok zor ama suç en çok abinde kusura bakma ama biraz nankör sanki abin
Aslında erkekler bir kadının lafına göre hareket etmeyi severler bu bazen eş bazen anne olmalı ama o sadece eşine endeksli
Gelinden çok abin de soğuk ailesine karşı baştan annen biraz kendine bağlı yetiştirseymiş abinizi belki o da anlardı

babamın çok tayini çıktığı için onları yatılı vermiş annem hiç istememiş ama babam bizimle gezerlerse okuyamazlar demiş. şimdi kariyerleri maaşları çok ii ama dediğin gibi aile kavramları yok.. annem zaten keşke okutmasaydık böyle olmazlardı diyor ama onlar farklı düşünmüşler...

gerçekten içtenlikle söylüyorum annenizin ve siizn yerinizde olmayı hiç istemezdim...Allah o gelininize de hidayet versin..ben şu an düşünemiorum abimin bizden uzak oluşunu..Allahım göstermesin de...eşime bile dedim abimin sözleri kuraldır.. en başında çıkarken abim istemezse olmaz bile dedim...ve şu eşim ve abim Şükürler olsun ki "kardeş " diye konuşuyorlar birbirleriyle...valla abimde suç yok demişsin ama kusura bakmada suçun büyüğü abin de...kaç yılda sayılı geldiler diosun o da 2 gece...ee ben de gelinim eşim götürmzse gitmek istemem tabi(el kızıyız malum:)))) Allah annene de sanada sabır versin canım...

Tam anlattığın kadar olmasa da ben de görümcelerime karşı mesafeli duran bi gelinim. Çünkü bizimkiler ne yazık ki samimiyet olunca hergün gece gündüz çatkapı bize gelmeye başlıyorlar. Bi de kişiliğim yüzünden insanlarla yakınlaşamam ben. Belki bu bir dezavantaj ama etrafımdakiler hep soğuk ve mesafeli olduğumu söyler. Geçenlerde benim görümcem de 'Sen bizi hiç ailen gibi görmedin.Hep bi kenarda oturdun.' die patladı bana. Ben de evlenmeden önce onların kız kardeşim olacağını düşünmüştüm, hatta kendi kardeşime yapmadıklarımı içimden gelerek onlar için yapnmıştım ama zırt pırt bize gelmeleri beni çok rahatsız etmeye başlayınca mesafe koymak durumunda kaldım..:26:

abiniz eşiyle mutlu? eşini mutlu edebiliyor mu yengeniz?
siz eşinizle mutlu musunuz?
sonuçta hiç kimse eşinin annesini kardeşini mutlu etmek amacıyla evlenmiyor.
size zarar veriyorlar mı?
önemli olan bu...
abiniz size yakın olmak isteseydi eşi de ona ayak uydururdu, belli ki o da ilişkilerin mesafeli olduğu bi aileden gelmiş.

aman boşver canım ya ağır ol sen de takma.. insanlara ne kadar mesafeli, umursamaz yaklaşıyorsan o kadar değer görüyoruz maalesef.

gerçekten içtenlikle söylüyorum annenizin ve siizn yerinizde olmayı hiç istemezdim...Allah o gelininize de hidayet versin..ben şu an düşünemiorum abimin bizden uzak oluşunu..Allahım göstermesin de...eşime bile dedim abimin sözleri kuraldır.. en başında çıkarken abim istemezse olmaz bile dedim...ve şu eşim ve abim Şükürler olsun ki "kardeş " diye konuşuyorlar birbirleriyle...valla abimde suç yok demişsin ama kusura bakmada suçun büyüğü abin de...kaç yılda sayılı geldiler diosun o da 2 gece...ee ben de gelinim eşim götürmzse gitmek istemem tabi(el kızıyız malum:)))) Allah annene de sanada sabır versin canım...

abimde suç yok demedim. suçun fazlası onda o soğuk ee eşide gayet memnun bundan

önemli olan bu...
abiniz size yakın olmak isteseydi eşi de ona ayak uydururdu, belli ki o da ilişkilerin mesafeli olduğu bi aileden gelmiş.

kardeşlik duygusunu herkes bilir kızsanda köpürsende azıcık bişey olsa ciğerin yanar. malesf o benim abim canım ve onların yaptığı cnımı çok yakıyor.
kendi kardeşleriyle ilişkileri bence ii. beraber tatilllere filen gidiyorlar. bizde 1 gün kalsalar orda 3-5 gün aklıyorlar.
diyorum ya suçun çoğu abimde ne yazık ki

ben çok bişey istemedim arada görüşmek bayramlarda gelip gitmek benim oturduğum şehire(gelinimizin ailesi benim oturduğum şehirde) gelince 1 saate olsa bana da uğraması çok bişey değil bunlar ama malesef artık umudumda yok zaten

önemli olan bu...

sizin abiniz var mı merak ediyorum???? abim gelinimizin eşi olabilir lakin benim de abimdir kardeşimidr....herkes yerini bilecek...et tırnaktan ayrılır mı???

eti tırnaktan ayırmak isteyen yok ki,
abi kendisi de zaten mesafeliymiş.
konu sahibi kendisini bu yüzden üzmemeli.
br tepkisi varsa da abisiyle konuşabilecek samimiyette olmalı.

kardeşlik duygusunu herkes bilir kızsanda köpürsende azıcık bişey olsa ciğerin yanar. malesf o benim abim canım ve onların yaptığı cnımı çok yakıyor.
kendi kardeşleriyle ilişkileri bence ii. beraber tatilllere filen gidiyorlar. bizde 1 gün kalsalar orda 3-5 gün aklıyorlar.
diyorum ya suçun çoğu abimde ne yazık ki

ben çok bişey istemedim arada görüşmek bayramlarda gelip gitmek benim oturduğum şehire(gelinimizin ailesi benim oturduğum şehirde) gelince 1 saate olsa bana da uğraması çok bişey değil bunlar ama malesef artık umudumda yok zaten

Canım..seni çok iyi anlıyorum...yorum yapan bir arkadaş abin için..soğuk...soğuk bir aileden gelmiş..demiş.
Sanki sıcak aileden gelmiş olması çok mu isteniyor?yani o da suç...yollara buz döktünmü ne sıcaklık kalır nede aile.
Boşver...sende yokmuş gibi davran...sadece abini ara hasretini gider...abinin bu durumdan memnun olup olmadığını da bilemezsin...belki o da üzgündür...
Benim abim şimdi yok...ne acılar çektiğini maalesef kaybettikten sonra öğrendik! :(

Canım..seni çok iyi anlıyorum...yorum yapan bir arkadaş abin için..soğuk...soğuk bir aileden gelmiş..demiş.
Sanki sıcak aileden gelmiş olması çok mu isteniyor?yani o da suç...yollara buz döktünmü ne sıcaklık kalır nede aile.
Boşver...sende yokmuş gibi davran...sadece abini ara hasretini gider...abinin bu durumdan memnun olup olmadığını da bilemezsin...belki o da üzgündür...
Benim abim şimdi yok...ne acılar çektiğini maalesef kaybettikten sonra öğrendik! :(

kaybettik derken abini:(((
çok üzüldüm evet bende abimi arıyorum soruyorum ben abimleri kaybetmek istemiyorum. sonra keşke demek istemiyorum. ve bir gün abimler anlıcak ve ne yaptık biz dicekler...

çok üzüldüm evet bende abimi arıyorum soruyorum ben abimleri kaybetmek istemiyorum. sonra keşke demek istemiyorum. ve bir gün abimler anlıcak ve ne yaptık biz dicekler...

Evet canım...maalesef düşündüğün gibi....
Gencecik adam kalp krizinden gitti :(
Cenazeye gittiğimizde arkadaşları söyledi nekadar acı çektiğini...of ooof...dünya bu mu???
.

Evet canım...maalesef düşündüğün gibi....
Gencecik adam kalp krizinden gitti :(
Cenazeye gittiğimizde arkadaşları söyledi nekadar acı çektiğini...of ooof...dünya bu mu???
.

başın sağolsun çok acı..
çok doğru diyorsun abime tepki vermemeliyim sonra çok pişman olabilirim

Back
X