allah böylelerinden uzaktutsun ya benim abimde kız arkadaşını getirmişti tanışmaya ikikere geldi o ıkı gelişindede saygısız davrandı.gayette hoş karşıladık ama yaranamadık.abime kızın yaptığının yanlış olduğunu söyleyince ayrılmaya gitti ama ayrılmamış hala devam ediyo muş ve bızden bunu saklıyor.biz sanki ayrıl dedik .durumu daha beter hale soktu kız şimdi daha kötü düşman olmuştur bize .isteme olayı olursa gitmek taraftarı hiç değliz.bizim kide böyle işte sankı görş bildirmekle hata ettik . ona göre bir saygızılıkta yokmuş ortada.yapılan şeye rağmen benim ailem isteyecekti onu şimdi daha kötü oldu.
Amin, karsilarina melek ciksa yine yaranamaz öylesine. saygisizlik özellikle affedilmez birsey ama genellikle o isik varsa onda, abini parmagina dolamis bile demektir. tamam doladin, cesursunda, önlem adina güclü durus sergilemek istiyorsun ki ezmeye kalkismasinlar ama saygisizlikla da önlem alinmaz ki. keske abine bisey demeseymisiniz, simdi ne yapsaniz suclusunuz.
Benim de yegenim nisanlandi. Nisana gitmeden hazirlanirken fln hemen hemen ayni yaslardayiz diye ablam (oglu evleniyor) kiziyla beni kiz evine gönderdi. yani kuaföre suna buna birlikte gidelim, hazirlanalim falan diye. kizla nisandan 2 gün evvel tanistim cünkü baska ülkede yasiyorlar ve yegenimle yasimiz yakin oldugu icin (4 yas büyügüm ondan) bekar da oldugumdan ben kiz kiza takiliriz diye sevinmistim bile. hani kontrol edecek, orayi burayi gözetleyecek biri degilim, bi arkadas gibi orda bulundum ama kuaförde yegenimle bizi yakinda bulunan akrabalarinin evine gönderdiler gelin hanimla kuzenleri bun hic takmadim, kuaför cok kücüktü ve ben zaten kendim yapacaktim saclarimi cünkü. Ama sonrasinda kiz evine üzerimizi degistirmeye gittik ve yegnimle beni annesinin odasina attilar (rahat edersiniz fln diye kandirip) sonra odasina gecti, biz hazirlandik bittik artik bari yaninda bulunalim dedik ama kapiyi belki yarim saat acmadilar müsait degiliz falan diyerek. Oysa ki müsaitlerdi, yani giyinik ve makyaj sac fln tamamdi, yaptiklari taki takma makyaja bi daha bakma gibi seylerdi ama iceri almayip arada icerde gülüstüler bu cok zoruma gitti. birde ben gencde olsam teyzesiyim yani biri de yalandan da olsa bisey icer misiniz gibi bir nezaket gösterebilirdi onlardan uzaklastirmak icin, ama resmen istenilmedigimizi hissettik. hic bir kabahatim yokken hem de.