- Konu Sahibi asiksanvursaza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün gelinzede oldum da azcuk
bir gelin olarak merak ettim
bende bugün gelinzede oldum da azcuk
Gelin geldiginde dayalı döşeli kocaman bir ev bir araba ve abimin süper işine sahip oldu babam temin etti hepsini. 2ablamda evli birtek ben evdeyim.
yada mesela onlardayız bişe koycaksam buzdolabına hayıırr acma ben koyarm... veyaa salonunu toplamak için dagıttıklarımızı girerdim arkamdan gelrdii dikilirdi..
Amacı bi an önce evlenip gitmem cnküü babamn parasının tamamı onlaraa gitcek cnkü babam cocklarınaa asırıı bonkerdirr bana 10tl bile werse diokii banada verceksn baba bnde kıznım dio yaa..
Sahip olduklarına hiç şükrettigini görmedm aksinee istedkce ister.. istesin dee bna bulasmasınn.. naparsa yapsnn.. komsuları bilee diokii siz buna nasl para yetştiriyosnz dioo annemde dioki gencler harcasnlar tbi dioo dogru bi anlamdaa ama hesap bilmedenn ay sonunu getiremeyncee baabmdan ikikat cıkarıolar..
Mesela benim fizigimi begenir abim asırı derecede. yada arkadaslarm iltifat eder hepsinin yannda dedigi şudur.. Evlensn cocuk yapsında görün der. oysa onn fizigide kötü deil. ama ugrasmak içn işte..yada bunu dedktn snraa abim bidahaki geldklernde yine der baaana süper fizige bak die aynı lafı bininci tekrrlayısı yaaa hele bi cocuk yapsnnn.......
bigünbuna dedimki bak anlasamıoruzz en iisi uzak kalalım dedim. bir süre muhatap olmayalm belki özleriz dedm düşünün halen ikinci gün bnmle bişi olmamıs gibi konusmalar sataşmalar.. her an tetikteyimm geliomu diee korku kaplıo içimii evi ayrı ama hergün bizde yemek yapmazz brda yerlerr cocugunuda bırakırr gelmese bile kendii.. rahatlıga cok alısık ama beni mahvetti abartıyorsam gencligimin hayrını görmeyim bakın aslaa abartı yok..
Allah razı olsunn yazan herkesten içimi döknce sanki yasamamıs gibii hafifledmm ohhh:)) Canım bazen diyorumki annemee 24 25 gibi anne olmak isterm diorm hemen lafa atlıo diokii 24 25 miiiii ayy kendimi sewiyorumm genccc anneymm cıglık bu resmen.. utanmadan yapabiliyor canım vallahi bak. ben rolde bile yapamam bnları
gülüm ya bu size çok kötü bir deneyim yaşatıyor bende gelinim ama inan ki görümcemi el üstünde tutarım arar sorarım.hatta 1 ay önce gittik kayınvalidemle altlı üstlü oturuyor ,cocuğunun doğum gününe denk getirdim süpriz yaptım ,ne bilim onlarla olmak bana büyük keyif veriyor.onun cocuğunuda kendim çocuğum gibi bilirim bunuda kendine her zaman söylerim.ne eksiği varsa onu alayım dedim doğum gününde en pahalısından mama sandalyesi aldım ki kuzu kullansın ,gittik pastayla güzelce kutladık resimler çektirdik ,bende çektim poz poz kendinin facedne duvarına da ekledim .hiç aklıma öyle fesatlıklar gelmez nasıl gelinmiş onuda bilmem hatta benim çirkin çıkmış bir resmim dahi v ar o güne ait.ne olacak ki işte .sizin gelinin arsızlığından canım .ama üzülme şans işte.
abinin parası onun çenesini öttürüyor napacaksın.bence çok geri çekme kendini olur mu .