- Konu Sahibi asiksanvursaza
-
hadi yaaaAllah Allaaah kesin bi sorunu var. abine söylesen anlatsan dövdüğünü busefer size bulaşır niye anlattınız diye. demesen ayrı bi kötü. bence sen yapabileceğin en doğru şeyi yapıyorsun şuan. uzak duruyorsun yeğenlerine bakıyorsun. biraz sabır dile Allahtan tatlım. ne bilim vallahi bilemedimki nasıl bi çare bunulur sana başka :44:
Allah yardımcın olsun güzelim. aslında arkadalın dediği gibi kendini ezdirme. laf sok taş at filan ne bilim dişini göster. kötü huyundan vazgeçmicektir ama en azından sana karşı rahat rahat konuşamasın.
uyku düzenim bitti taka taka mahvoldum resmen. Herkes ondan yana.. Mecburuz anlasmaya diye bakıyorlar olaya. Abim için sesimi bir gün yükseltmedm abim mutsuz olmasın diee yanında hep ii olmaya calıstım ama bnmde canım var olmuyoki. Yoruldum artık saldım kendimii yüz vermiyorum halen bişi olmamıs gibi konusuyoo bozmaya calısıo amacı beni cıldırtmakkk!!
bizim küçük geline çok benziyor maddi hırsı,herşeye açlığı.o da anneme sen karışma onun annesi benim demişti.çok şey aynı ama ben senin kadar tahammüllü değilim ondan tırsıyor biraz benden,yeri gelince lafını verir bozarım.zaten ilk başlarda hep iyi davrandım bir başıma çıktı evime,bana herşeyime laf etmeye başladı.baktım olacak gibi değil.hem mesafemi çizdim.hem de çaktırmadan ağzının payını verdim.
bende veririm ama güzelcee anlatmaya calısırım neyseki artkk konusmuoruz buaraa inanın işime geldi.. Rahatladm biraz. Benmle küsünce dadanmıyo hergün hergün. Mesela ben suan işi bıraktım çalısmayı neyse gece gec yatar sabahta 10da kalkarm mesela bi gencc kzz bukadar yatarmıı?? Düşün ya bnm evmde... Bidee mesela annem 12de gel kızım der hani işleri bitirnce rahatlarz der bilir bide bnm 10da kalktııgımıı 9da kapıya dayanrrr zile bi basaarr cıldırırım.. Susarm ynede cnkü bi defa kzcaktm tam babam kes dedi sustm bnde
canım bak o kadınla asla konuşma sende onla dalga geçiyomuş gibi yap hatta bi arkadaşının yengesini öv diğer arkadaşının ablasını öv madem o başkasını hazmedemiyor sende ona hep başkasını öv yalandanda olsa yap bunu ve sakın evine gitme ramazanda falan uzak dur ondan arayıp sorma elinden geldiğince uzak dur o salak kadından çok sinirlendim ya sen nekadar uzak durursan o sana okadar nispet yapamaz
canım hep küs bi ortamda o yokmuş gibi davran zor degil işte bu onu delirtir
Canım 4 5 senelk evli ve 5 6 kez abimn hatrı ve zoorla gitmişimdir. asla gitmem gittigimde burnumdan getiriyo gecen gün annem onlara gitmss oda yemege kalın bari dems annmde kalmss babamda beni evden zooorla abine ayıp die aldı götrdüü aglaya aglaya gttm rsmen. snraa bi baktım kafama gecrcek verdigi yemegi meger derdi şuymus bi kaynana gelinin evnde yemek yemezmiş kaynana yapar gelin yrmiş ya yemin ederm bnları yasıorm benyaaa babama eve geldm hayatmda ilkkez aglaya aglaya bagrdmm oda tmm bidaha olmıcak dedi. bitti artık cnm bitti asla ve aslaa konusmucam assssla
artık öyle canım bakın size de sözüm olsn artk tavrım net olacak birazda o üzülsn kaybettgine yansın
ABİNLE KÖTÜ OLMAK İSTEMİYOSn o kadınla konuşma derim
işte budur tatlım ya artık dadanmaz aslında ailende o kadınla pek muhattap olmasalar ona iyi bi ders verseler ama işte
Asla canım asla yapmaz ailem gözleri korkmuss abimin mutlu olması için herseyi ypıolar yapsınlarda yokum artk ben onu yok saycam..
mesela size geldiğinde yap bu işi ama ona değil duyacagı bi şekilde yap arkadaşının yengesini falan annenene öv oda duysun mesela anne onlara gidelim çok tatlı onlarda bize gelsinler tanısan muhteşem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?