Abimin eşi ile anlaşamıyorum.Evlendiği günden beri, benimle zıt düşünceler içinde..

seni seviyor bence..insan sevdiğne sataşır
bi art niyeti yoksa sana çok fazla zararı dokunmuyorsa sende onun söylediklerine cvp ver..böyle geçinip gidersiniz..bazı insanların herşey dilindedir yüreğinde değil..asıl susandan korkcan.saman altından van gölünü yürütür bazı susan insnlar.
dediğim gibi sende ona laf at..kafana çok takma.sende dalganı geç

ay kıyamam sana takma kafanı boşver, bence arana mesafe koymakla filan da zor olur o iş, sen onu takmamayı öğrenmek zorundasın artık nasıl kabullenirsin bilmiyorum; ama kendini yıpratmaya değmez güzelim yaa

canınamı yazık deıl bacım sallagtsınn...hep vardır gelın grumce cekısmesııı ya gelınden yda gorumceden olurr..ama genelde gelındır..neden dıjkesınnn emınımkıı abısını sevmeyn ykturr hepp onların ııılıklerıı enn guzellerı ıstenırr..ama bunu yanlıs anlar art nıyet ararlarr...bn abımın esıyle ınıslı cıksılı yasadık herseyıı....aramısda 11 yas varrr onlaaaaa...ablamdan ayrt etmedımmm hıccc..ablala paylasmadıgım syelerı paylastım eglendık onla....ama yaptıolları yetıoduu abımın hatrı ıcın susuodumm arkadn ıs ecvırıoduuu...tabııı bn bunları cakıodum ama lanet olsun deyıppp susuodumm..ama tabı sogudumm huyunu ıııce ogrenıncee..aynı cnmmm babamm evlerını kurduu işini verdiii market ıosını bıle babam yapıoduu dşnn.hçbıseyı eksık deıl altına araba bıle verıldı...ama bıldımıı kıymet nankörr...sureklı iş degıstırıoduuu calısmka ıstıomuss amenna calıssss ama yokk sureklı ıs degıstırıoo..abımde gıcık oluoduu ama ugrasamadıııı ....ben hanı kndı derdımı anlatmıs gıbı olmayım cnmm yanı senın gbı olan cok kişi vcarrrr örnek verıorumm..sonunda yengemm sureklı bi işe grdıı torpılımzleeee...hele cocuklara annem bakardıı sureklıı onu hç demıorumm..babam dubleks sıfır ev aldıı verdı onaaa...nelerr nelerr..ben ögretmenım bundN 6 yıl once atandımm dırek degıstı bana karsı..atanamasaydımm degısmesdııı emın olll...onun gzunde calısann maaşlıydımm..ondan sonra saten sureklı calsımak ıstedııı..neysee su en son grdıgıı işşşle tamamenn kendını bı haltsandıı..gecen yıldıı tak dedımmm...yıgenımın dgunune gttım annem kndı evınde yapıodu surprızz gttımm bnmle konusmuooo bı acayıpp(bu arad bıgun evvl bndeler abımleeeeee gayet iiii)ama dengesız kompleksli işteeeeee..hııı sen ole mı yapıon dedımmm ertesı gun sabah işe gdrkennn msj attım ama gece hıc uyumadımmm üzüldümm...hadıını bıldıren bı msjj onuun işe grmesıyle bızım baglantımsııı kendını bısey sandıgınııı ıcımde ne vrsa yasdımmm...rahatladım saten abımın hatrına ccekıodumm valla.kac kere abım gelıpp ayıp oluoo hereks cakıooo hadı gtureyım barısın dediii.yha öçocuk gıbıı 11 yaşşşş.ben sımdı 28 o 39iişte..msjdan sonra saatlerce aradı bnıı cok merak edıom ne yalanlar uydurcaktıı yıne ama frsat vermedıı...dönuste evıme gelmedımm bılıom gelcek evımeee...kocamlaa gttım gece gec geldımm..sonrada o sag ben selamett hgeldın hbuldukkk iiim sen nasılsınnnn...o kdrrr...o da memenun bn daha cok memenunumm..allah bılıo senıı ve dgıer herkesii..sen nasıl mutlu oljksan ole oll.abının hatrı var dıee sen hastalık sahıbımı olcann..yada konsssun dursun duyma he dee..dalga gecc..tuh evet evlenemdımm noljk bnm halım dee..iki dakka sonra kahkalarla arkdslarınla telde konus cık dısarıı.emınım o senın sahıb oldugun özgrlüğü kıskanıooooo...ıyyy comk uzun olduu kusura bkma cnmm:76:<<<<<<<<<böle yab ona

susma ya niye susuyosun o kim ki sana bu lafları söyleme hakkını buluyo abinin eşiyse yerini bilsin saygısını korusun.ne demek yani ben ikinciyi yapıcam senin kardeşin hala evde demek.yengen çalışıyo mu pardon yoksa sahip olduğu herşey abinin sayesinde mi.eğer çalışmıyosa aldığı yerden versene senin gibi dört ayağım üstüne düşmedim ben de .sakın sessiz kalıp da sana bunları söylemesine izin verme.sessiz kaldıkça ezmeye çalışır seni.
sen abinin düşünüyosun da abin seni düşünüyo mu bakalım.aranızda bi sürtüşme yaşansa kimin yanında olur?tabiki eşinin yanında olur.insanlar değişiyo evlenince.sana karşı art niyetli olana sen iyi niyet gösterme,yüz bulup tepene çıkar

Bi kere daha anladım su lafı; yasayan en iyi anlar yani çeken bilir.. Allah kmseye cektirmesin canım ama resmen beni anlatmıssın yasadklarına hiç mi hiç yabancı deilim.. ama sen surda en güzelini yaptın mesaj cekerek gönlünü rahatlatmıssın canım bensee sebebini bilmedigi şeylere küsüp kalıorm ama 1gün snraa bişi olmamıs gibi davranıo ya öldürüo o dvranısı beni. bide ben babam ve abimden nedense korkarıum hiç sesimi cıkaramıorm ama gecen resti cektm o artk bnm içnn bitti diee naparsanz yapın btti dedmson yaptkları affdilir deildi konusmuoruz suan canımmm..Cok saoll uzunca yazmışsın beni anlamıssın Allah razıolsunnn

çalısmıyor canım.. yani görsen sanki 5üniv bitirmiş gibi davranırr cevrede. oysa lise mezunudur bende liseym ama bazı şeylerde bi lafı üstelemem susarım benden dha cok bilen olur bişileri ama o yk benden iisi yok der.. canım yapı olarakta ben karsı gelecek bi insan deilim aşamıorm kendimi tam cevap vercem o sinirlee titremekten yapamıoruum ( offfff

cnm kardesim, sen evin kizisin:) dagdan gelipte bagdakini kovmak olmaz:)) sen evlensen bile yine oraya aitsin:))
o yasayamadiklari icin boyle bence... baska mesguliyetide yok .. ailende suclu .. sizinkiler yasini basini almis tecrubeli insanlar.. aslinda onua zcik kendi basina birakmalari lazim.. bu onun iyiligi icin.. sonucta 22 yasinda acemi bir gelin o.. !!

ne yaziki bizim ailelerde aman destekliyim dusuncesi var.. hayir bence karsindakine yapabilecegin en iyi sey onun ayaklari ustunde durabilmesini saglamak.. ona sorumluluklarini hatirlatmak ve biseyler yapmasi gerektigini farkettirmek..

sana gelince hic takma dalganida gec hep iyi gecin guleryuzunle.. onu yanind aarkadasinada git.. siradan bi insanmis gibi davran.. acikcasi gencliginin bekarliginin tadini cikar.. heryere giderken yanina onuda almak zorunda degilsin.. senin amacin var ugrasin var.. birak oda cocuguyla ilgilensin.. cocugada bakma o kadar.. anne bakar cocuguna,.. calissa amenna.. hic bir seye mecbur degilsin.. abinede tavrini koy.. bisiler derse bizim karakterlerimiz uymuyo de.. gulumse lafid egistir..

kalp kirmadan durumu idare et hic konusmamakta olmas fazla muhattap olma:) evlilik konusundada pasa gonlum bilir de gecistir:)))

zamaninda bende bu tip insanlarla cok uzulmustum. ama sonunda anladimki kendimi yipratiyodum.. naptim onlari takmadim dalga gectim... artik cok genisim.. biri bana bisey desse eskiden cok uzulecek olan ben ohoo aninda unutuyom:) onemli olan benim nasil davrandigim.. kotu niyeletlere karsi iyi davraniyosan en onemlisi bu:)) bazen safi anlamamisi oynamak gerekiyo:)) su akar yolunu bulur.:)) hic uzulme emi:) uff cok konustum ihihi:))

konus canım saatlerce yazsan usanmam okurum ben. tavrımı basta koyamadım sonra koydukca suclu ben oldum. hep kendini akladı abime. abim gerçi bana karsı cok iyi fakat artık onunla yani eşiyle görüşmek istemiyorum. kızlar son bişilerden sonra aklım basıma geldi yaklastıkca battım ve usandım tükendm ben daralcagıma birazda o daralsın beni kaybettigini anlasn mesela ben küsüncee bile bi yemek olsun bi bulasık olsn o ortamda bişi sorar konusurum fkt o küsünce tabagımı bile baskası aracılıgıyla uzatır katlanamıorm artık inanın doktora gidicem onun yüzünden yazarken bile yasıomus gibi titriyorum. Gecen abim sordu bi sorununuzmu var yine dedi bende dedim ona anlasamıorzz cok ii olnca abi bizi bize bırak takma dedm beni tanıosn sen 20senelk kardeşnm dedm. tamam dedi sustu yapacagm bişi yok artk bnm.

cnm ya kıyamamm.böyle pasif kalma lütfen yoksa o seni hep ezer sen sustukça üzerine gider.tekrar söylüyorum o kim ki yani kimmmmm?statüsü sadece abinin eşi olması.sen onun görümcesisin onun sana kendini sevdirmesi lazımken neler yapıyo.seni kıskanıyo bence yoksa bu kadar kendini kıyaslamazdı.sana nasıl davranıyosa sen daha fazlası bi şekilde karşılık ver.sinirden titremeler falan olmaz öyle göze gözz dişe dişş

haklısın canım ya kendime sabrıma şaşıyorum bazen cok sabırlı olmakta iyi deil. anneme babama cok asi zaten bundan baslamıstı tartsmalarımız. babam ona ne istediyse verdi annemse zaten sürekli pohpohladı gelinim die. şımardı ve pişman olununcaa geri dönüşü olmadı. Bazen iyi yönden bakmayı cok deniorum ama tam ii olucam bişi yapıo çileden ckıorm düşünsenize ömürlük bi dert.

muhteşem yüzyılı izle canım. hürremin taktğini uygula
ben artık öyle yapıyorum vallahi. ve yemin ederim işe yarıyor. yüzüne melek ol bak nasıl çıldırcak seni üzemediğini anladıkça. kudurur kudurur

aslında hep iyi niyetmizden kaybediyoruz benim iki abim evlendii.bende hep "aa çok iyi anlaşacağım,çok şeker kız,aman çok güzel kız,kardeş gibi olacağız" moduna girdim.ama gelinler ne yaptı ben onlara iyi davrandıkça annem babam da dahil (bizim aile de sizinki gibi GELİNERKİL bir aile) gelinlerde "aa bunlar niye bana iyi davranıyor,kaynana böyle olmaz ki,k.baba,görümce böyle olmaz ki benden çıkarları mı var ,oyun mu" falan diye yaklaştılar ve adım gibi eminim ki iki gelin de bizim ailen kimseyi sevmiyorlar hatta abilerimi de sevmiyorlar.

hep deriz ya önyargılı olmamak lazım diye hayır önyargılı olmak lazımmış bunu öğrendim.baştan daha gelmeden diyeceksinki "o el kızı,üç günlük insan onunla paylaşak hiç birşeyim olamaz,işine de karışmam,görünce konuşurum havadan sudan,arada gider geliriz gerisi nanay" çok beklenti içine girmişim kendi adıma.

ben k.validemin bana yaklaşımı örnek alıyorum vallahi ve ben de öyle olacağım.hep iyi davrandı bana ama hep mesafesini hissettirdi.bir gün gelip de sırrını,aile olaylarını anlatmadı yani kızı olmadığımı gelini olduğumu hep anladım.senin yerin şurası dedi yani gizleden.az geldi az çağırdı.ha çok görüşenlere imreniyorum bazen ama sonra yok diyorum problem olacağına böylesi daha iyi.az git dostuna kalksın ayak üstüne.

cok iyi oluncaa suyu cıkıo bitanem. görsen hergn tepeme gelioo işte bunu yapalm gidelm gezelm ve suna sok olursun bana 1tl borc verdyse bile o ii anlarmzda gezerkenn onu dier gün istiyo böle biriyle ii olmak kötü olmakrtan zor bitanem.

kız bunun ruhsal sorunları var herhalde. vallahi bebeğinede yazık. uzak dur ozaman. size geldiklerinde arkadaşlarına git. annende biliyor bak izin iste annenden git güzelim. senin canından kıymetlı değil. 22yaşındasın dimi evlenince bi tarafları göğemi eriyormuş. yok evde kalmalar filan çok saçma ki senin yaşın daha küçük. herşey kısmet. aman aman bunun gibi bide görümce gelir başına bin pişman olursun.herşeyin hayırlı olsun. sen hayatını yaşa takma duyma. görüşmemeye çalış çık evden.

canım yaa ne cok ilgilendin benimlee Allah razı olsunn valla.. Bizdede sorun şu hergün bize gelmenin peşinde hergün evinde yemek yapmamanın telaşında hergün bişeyy alma derdinde ya al ama bize söleme yada evine gelnce görelim bu ne maddi hırs anlamadım ben çözemedim. benim annem o mesafeyi koruyamadı sen kzlarmdan önce gelirsin biled edi sırf ii olalım die ama şmdide cok yüz vermenin pişmanlıgı içnde annem tabi

Evet bitanem öyle yapıyorum artık görünmüyorum fazla onlara. abim arada kızıo ama kabullenir yakında. hergn ya dısardaym yada arkadasmda veya arkadasm bzde odamdayzdır.. Böyle artık . birde canım en cok üzüldügümde o sinirden bazen bebegini bile dövüomus gecen itiraf etti annemde yapma kızım saknn dedi anneme ne desin; anne onu ben dogurdum bırakta buna ben karar verym dogurduysam sewmesinide bilirim dövmesinide dedi şok oldm yan, o konudada aldk payımızı. şmdi hergn yegenmm üüzlmesn aglamasn die babama getirtiyorum o gelmese bile alıp odamda oynuyorum onnla((

hadi yaaa Allah Allaaah kesin bi sorunu var. abine söylesen anlatsan dövdüğünü busefer size bulaşır niye anlattınız diye. demesen ayrı bi kötü. bence sen yapabileceğin en doğru şeyi yapıyorsun şuan. uzak duruyorsun yeğenlerine bakıyorsun. biraz sabır dile Allahtan tatlım. ne bilim vallahi bilemedimki nasıl bi çare bunulur sana başka :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…