Abimin eşi lütfen akıl verin

orkideguluo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
103
14
28
28
Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı olun

Eşiniz çok ağır konuşmuş ne öyle kuyruk sallamak falan köpek mı sizin gelin. Ayrıca abinizin eşi ne yaparsa yapsın sizi ilgilendirmez.
Bir ortamdayken uygun olmayan şeyler anlatıyor mesela bir çocuğa tecavüz edmisler gibi ve bir kişi birşey anlatırken onun lafını Bölüp kendi konuşmaya başlıyor bu normalmi

Abiniz ve yengenizle, kayniniz ve eltiniz sık sık hangi gerekçeyle aynı ortamda bulunuyorlar anlamadım. Akraba falan misiniz iki tarafla
Yengem abime diyor hadi onlara gidelim die abimse ısrarla onlara buluşalım diyor veya onlar bı şekilde onlara gitmek istiyor
Şimdide annem gene iftar vericek gene ortam olucak

Merhaba hanımlar.Gecen sene abim evlendi annemgil iftara eltimgili ve kaynimgili çağırdılar ve bizde vardık ilk defa bizim gelinle orda tanıştılar benim kaynım yasak bir hap kullanıyor kafa bulmak için onu montunun cebinden alırken bizim gelinse bana yokmu demiş ben bunu duydum çok rahatsız oldum eşimse abinin eşi kuyruk sallıyor kardeşime dedi iyce sinir oldum. sonra tekrar aynı ortamlarda bulunduk ister istemez olur olmadık sohbette bulunuyor bizim gelin ben bu durumda nasıl davranmalıyim işin içinden çıkamıyorum nolur yardımcı

Bencede gereksiz ben asla böyle bir ortam istemiyorum ama hayırda denilmiyor anneme davet etme diyorum hepsini bir anlamiyorda ben napcam bu durumda midem bulanıyor artik
Kayninizin durumunu bilmiyorsa biraz citlatabilirsiniz bence ortamı kötü vs diye. Abimlerle samimiyet kurmalarını istemiyorum içime sinmiyor bu yüzden deyin aynı anda cagirmasin gerçekten gereksiz

Bu hap durumundan anneme bahsetsemmi sence bilmiyordu
Direkt anlatmak içine sinmiyorsa bile kaynım böyle böyle sağlam olmayan ortamlarda takılıyor arkadaş çevresi pek tekin değil diye bahset. O yüzden abimlerle samimiyet kurmalarını istemiyorum de. O da oğlunu dusunecek en nihayetinde, cagirmaz bidaha beraber

Direkt anlatmak içine sinmiyorsa bile kaynım böyle böyle sağlam olmayan ortamlarda takılıyor arkadaş çevresi pek tekin değil diye bahset. O yüzden abimlerle samimiyet kurmalarını istemiyorum de. O da oğlunu dusunecek en nihayetinde, cagirmaz bidaha beraber
Çok sağol bende dediğin gibi anlaticam

Back
X